Horoskopski znaci koji nikad ne praštaju prevaru!

Izazovi kao što su društvene mreže, česta putovanja, propust jasnog postavljanja granica, emocionalni poremećaji i poremećaji ličnosti, nedostatak empatije, nerešeni odnosi iz detinjstva - sve su to faktori rizika koji mogu da dovedu do prevare. Ali bez obzira na to da li je u pitanju nezadovoljstvo, razočaranje, pokušaj da se pobegne ili da se osveti, odgovornost za prevaru je isključivo na onome ko vara.

Foto: Pixabay

Za prevarenog partnera, prevara suštinski predstavlja izdaju poverenja i donosi razočarenje, bol, fizičke i psihičke posledice. Sa prevarom se nije lako suočiti. To je jedan prilično težak, komplikovan i hrabar zadatak.

Vernost je pojedinim ljudima najvažnija u emotivnom odnosu, a i sami mogu da se pohvale da su privrženi partneri. Samim tim, nikada neće oprostiti izdaju, a horoskop vas savetuje da se "ne igrate" sa njima. 

Evo u kojim znacima se najčešće rađaju:

BIK

Ljudi rođeni u znaku Bika su poznati po svojoj stabilnosti i pouzdanosti, naročito u vezama. Vrlo su posvećeni partneru i obično imaju samo duge veze. Bik se ne upušta olako u prolazne avanture, ceni odanost i privrženost. Vernost im je najvažnija i zato nikada neće oprostiti prevaru.

VAGA

Vage uvek teže da uspostave ravnotežu u emotivnom odnosu. Lojalne su i verne partneru, pa samim tim očekuju isto od njega. Vaga će u svakom trenutku biti tu za partnera i prijatelje, ali ako sazna da ste je izdali, može da se pretvori u sve ono što niste očekivali. Vaga ume da vas pusti da mislite da se igrate sa njom, a zapravo je ona ta koja drži konce u rukama.

ŠKORPIJA

Najstrastveniji horoskopski znak za koji mnogi misle da nije veran. Naprotiv, Škorpija voli da flertuje i kada je zauzeta, ali uvek zna gde je granica. Škorpija izuzetno ceni lojalnost, odanost i vernost. Prevaru shvata kao najveću izdaju koju može da doživi i tada može da postane noćna mora onom ko je počinio. Ako ste u vezi sa Škorpijom, budite uvek iskreni.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар