Svaki znak horoskopa ima svoju slabu tačku! Zašto je to dobro da znate?

Svaki horoskopski znak ima svoju slabu tačku, a pravi pristup može da spasi stvar i posluži kao idealno rešenje usred nesuglasica.

Pixabay

Ovan

Ovna je najbolje najpre pustiti da se ohladi. Ako ga pokušate da ga urazumite ili dokažete da ste u pravu dok je još uvek ljut, samo možete da pogoršate situaciju. Najpre mu dajte trenutak da se smiri pa onda pokušajte da razgovorom rešite nastalu situaciju.

Bik

Što više pokušavate da branite svoju stranu ističući nove argumente to ćete više razljutiti Bika i dati mu dodatan razlog za ljutnju i svađu. Zbog toga je najbolje jednostavno popustiti i prestati se zamarati. Čak i da znate da ste u pravu, pokušajte da budete sabrani i odustati od dalje rasprave jer svaki novi potez može Bika da izludi još više.

Blizanci

Blizanci su jedan od znakova koji će vam zadati najviše muke ako mu stanete na žulj. Tada je najbolje iskreno se izviniti i svoje izvinjenje ojačati komplimentom. Tako ćete najbolje dopreti do ljutog Blizanca i smiriti nastale strasti, kao i njegovu potencijalnu želju za osvetom. Ipak, treba da prođe neko vreme dok se osoba rođena u ovom znaku ne ohladi i zaboravi na ljutnju.

Rak

Kada razljutite Raka, najgore što možete da učinite je da argumentujete svoj stav koristeći primere i reči koje bi mogle lično da ga uvrede. Tako ćete ga povrediti još više pa je najbolje da se najpre izvinite i date mu do znanja da vam je stalo do njega i pomirenja. Kako su po prirodi nežni i emotivni, dopiranje do njihova srca i osećanja ugasiće negativne emocije i ljutnju koja im ionako teško pada.

Lav

Pravilo broj jedan – ne podcenjujte Lava. Poslušajte šta ima da kaže, dopustite mu da kaže kako se oseća i šta misli i pokušajte da pronađete kompromis tako što ćete uvažiti njegove reči. Na vama je da ublažite njegovu ljutnju kako biste oboje izašli mirne glave iz nastale situacije.

Devica

S osobama rođenim u znaku Device najbolje je biti iskren. Generalno, Device su razumne i ne vole stvari ostavljati nedovršenima, posebno kada je reč o onima s negativnim predznakom.

Vaga

Razljutili ste Vagu? Srećno vam bilo!

Škorpija

Škorpijama je najbolje pristupiti tako da se najprije iskreno izvinite za svoj deo krivice, ali i pokažete da ste naučili lekciju iz nastale svađe. Takođe, izbegavajte ponavljanje greške ili započinjanje svađe na isti način jer Škorpija oprašta, ali nikada ne zaboravlja.

Strelac

Strelca je najlakše pridobiti poklonom ili gestom koji će ga uveriti u to da vam je zaista stalo. Takođe, nemojte to da učinite samo reda radi nego iskreno i kada osetite da je za to pravi trenutak jer Strelčevi jako dobro osete kada im neko mulja i govori im ono što žele da čuju.

Jarac

Definitivno im najpre dajte vremena da se smire i dođu sebi pre nego što se upustite u objašnjavanje i pokušavanje izglađivanja neugodne situacije. Kada se saberu, Jarčevi su željni promene i napretka pa će i sami da podstaknu traženje kompromisa i razloga da vam oproste.

Vodolija

Vodolije ne mogu dugo da budu ljute, stoga je najbolje da se iskreno izvinite, a ako se ni tada ne smire, samo ih pustite da se ohlade i sami sa sobom razmisle o čitavom problemu. Tako će najbolje razgraničiti šta je koja strana uradila pogrešno i ubrzo će vam oprostiti.

Ribe

Ribe nije lako naljutiti, češće će se samo ražalostiti, ali ako vam to uspe, najbolje je ostati sabran, ponuditi zagrljaj i utehu i potom razgovarati o svemu.

prva.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар