Novčani horoskop za proleće 2023: Kome se smeši finansijska sreća?

Šta mart, april i maj donose horoskopskim znacima po pitanju finansija - koga očekuju neočekivani priohodi, a kome će biti potrebna dodatna štednja?

Foto: Pixabay

Ovan (21. mart - 19. april)

U martu će biti malih rashoda, ali će prihodi biti redovni i stabilni. April će doneti prijatne poklone i neočekivanu zaradu. U maju će biti prilike da pronađete novi poziv za sebe, što će dovesti do uspešnih odluka, piše Sensa.


Bik (21. april - 20. maj)

Mart najavljuje promene. Uobičajeni način života će se promeniti. U aprilu bi trebalo da se odlučite za pravi cilj, a onda će prilike koje su se pojavile pomoći u povećanju prihoda. Maj vam donosi novčanu dobit.


Blizanci (21. maj - 20. jun)

U martu ćete morati da budete u dobroj formi, inače će finansijska strana patiti. U aprilu ćete morati da se potrudite da biste pokrenuli novi izvor prihoda. U maju će se finansijska situacija razvijati na najbolji način.


Rak (21. jun - 22. jul)

Mart je odlično vreme za aktuelne projekte. Imaćete veliku priliku da lepo zaradite u okviru vašeg posla. U aprilu morate pokazati razboritost i promišljenost, a ako to uradite jedini problem će vam biti da se "prilagodite" na visoke prihode. U maju će se vaše dugogodišnje nade ostvariti i možete da postignete nove visine.


Lav (23. jul - 22. avgust

U martu sćete raditi manje, tako da ćete imati više slobodnog vremena za kreativan rad. U aprilu vas očekuje neočekivana sreća koja će vam doneti finansijski prosperitet. Maj obećava nova profitabilna poznanstva. Što se novca tiče, sve će biti stabilno.


Devica (23. avgust - 22. septembar)

U martu treba izbegavati finansijska ulaganja. U vašem je interesu da steknete nezavisnost od javnog mnjenja. U aprilu će finansijsko pitanje biti ključno. U maju ćete biti zainteresovani za obećavajuće kreativne pravce, ali u svakom slučaju poštujte finansijsku disciplinu.


Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

U martu će vaš autoritet početi da raste, vaše mišljenje će se saslušati. April će doneti neočekivana iznenađenja i poklone. U maju će se pojaviti finansijska podrška vašeg okruženja, ali treba da se držite razumne potrošnje.


Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

U martu će to što pažljivo razmišljate o vašim potezima pomoći da se izbegnu teške greške. U finansijskim stvarima, nemojte nikako dozvoliti emocionalnu potrošnju. April će vas obradovati novim idejama i alternativnim rešenjima. U maju će biti potrebno pojačati radni tempo. Budite strpljivi i cenite ono što ste već postigli.


Strelac (22. novembar - 21. decembar)

U martu treba da iskoristite sposobnost logičnog razmišljanja i promišljanja svojih postupaka. U aprilu ćete imati priliku da promenite situaciju. U maju počinje povoljan period. Sva kreativna dostignuća mogu doneti veliku sreću.


Jarac (22. decembar - 19. januar)

U martu iskoristite vreme za izgradnju poslovnih odnosa. April će doneti inovativne misli, što može početi da privlači i dodatne resurse. U maju stiže isplativa finansijska ponuda, koja će doneti prijatne bonuse.


Vodolija (20. januar - 18. februar)

Mart će vas obradovati pozitivnim aspektima, ali izbegavajte nepotrebnu ekstravaganciju. U aprilu će vam najbolja opcija biti saradnja sa novim partnerima. Maj nije stabilan po pitanju novca, ali neće izazvati veliku zabrinutost.


Ribe (19. februar - 20. mart)

U martu ne bi trebalo da donosite nikakve globalne odluke. U aprilu ćete imati priliku da postignete finansijsku harmoniju. Radite na svom imidžu. Maj će vas zadovoljiti profitabilnim okolnostima u finansijskom sektoru.

( SENSA - GLOSSY )

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар