Marketing / Oglašavanje

Astro sajt 

 

Želite da se oglasite na Astro sajtu?Budite sigurni da će stranica sa vašim banerom - reklamom biti vidjena najmanje 200.000 puta mesečno! I to upravo od strane onih koji su zainteresovani za usluge koje baš vi nudite!

Cene oglašavanja u ovom, promotivnom periodu, izuzetno su povoljne:

 • Mala reklama (mali online banner na bočnoj traci) - 25€ (za dva meseca 40 evra)
 • Srednja reklama (online banner na bočnoj traci) - 30€ (za dva meseca 50 evra)
 • Velika reklama (online banner na bočnoj traci) - 40€ (za dva meseca 70 evra)

Raspoloživ je i svaki drugi oblik reklamiranja, zavisno od vaših potreba, kao i objavljivanje marketinških tekstova ili materijala sa vašim zaštitnim znacima i kontaktom.

Ako želite da budete deo Astro sajta, kontaktirajte nas na adresi: odgovori@ymail.com  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 коментара:

 1. Zelim da podelim svoje iskustvo sa ljubavnom magijom. Raskinula sam sa deckom nakon 3 godine veze, i htela sam da se pomirim sa njim,a nije bilo mogucnosti. Na astro-tarot sajtu sam pronasla ovog coveka i samo reci hvale su bile za njega.
  Nakon 4 dana rada sa njim, moj decko mi se vratio, za samo 4 dana!!! Ja sam bila u soku, rekao je da je razmisljao o meni sve vreme i da je shvatio da je pogresio.
  Covek je neverovatan a pritom veoma ljubazan, sve preporuke. Ko god ima problem u ljubavi i zeli svoju voljenu osobu nazad neka se javi njemu:
  email:chiefprist@priest.com
  Whatsapp:+2348076821983

  ОдговориИзбриши
 2. imala sam jako puno problema sa voljenom osobom,pomogla mi je zena koja je jako mocna zelim da joj se zahvalim jer sam sada u srecnom braku i ocekujemo prinovu.evo njenog broja +381 616637928 viber

  ОдговориИзбриши
 3. zelim da se zahvalim gospodji koja mi je spasila brak od crne magiju sada smo zajedno.pozovi te +381 616637928 viber

  ОдговориИзбриши