Tri horoskopska znaka kojima februar 2023. donosi veliki razlog za sreću

Ako ste jedan od srećnika horoskopaa koji će imati najbolji mesec u februaru, onda ćete iskoristiti sve mogućnosti koje mesec pred nama pruža.

Pixabay

A evo zašto oni koji su rođeni sa suncem ili ascendentom u Jarcu, Vodoliji i Ribama imaju mnogo čemu da se raduju sledećeg meseca:


Jarac

Januar je bio ispunjen borbama, a kako februar počinje, pronaćićete snagu da se podignete i pokušate ponovo. Mnogo ste razmišljali o tome ko ste i šta vam je suđeno da radite, a ovog meseca se osećate tako podmlađeno.

Inspiracija će uskoro projuriti kroz vaše srce, zato prihvatite taj svetlucavi osećaj saznanja da ste ušli u izvor magije koji samo vi možete da iskoristite. Imate poklone koje niko drugi nema, a ovog meseca učite kako da poštujete te poklone.


Ribe

Kako mesec dobija na zamahu, možda ćete se osećati kao da oslobađate toliko bola, intenziteta i žaljenja iz prošlosti. Imali ste dugu godinu ispunjenu usponima i padovima, a tokom februara prihvatate mir koji vam pomaže da integrišete lekcije koje ste naučili.

Prihvatite proces opraštanja, jer nemate drugu šansu; dobijate beskonačnu količinu šansi svaki dan. Kada sezona Riba počne 18. februara, možda ćete se osećati spremnim da pokušate ponovo, znajući da ste jači i iskusniji u ciljanju meseca i sletanju među zvezde.


Vodolija

Žudeli ste za malo jasnoće, a ovog meseca počinjete da se fokusirate na ono što je zaista važno. Međutim, jasno sagledavanje stvari nije uvek duhovno buđenje za koje mislite da će biti.

Ponekad, u početku može biti teško obraditi sebe i svoj život onakvim kakav jeste. Ali dok razbijate iluzije i tražite istinu, takođe otkrivate kolika je vaša snaga. Prošli ste kroz toliko toga i vaša otpornost vam daje samopouzdanje da uradite nešto što vas je oduvek plašilo.

Luftika

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар