Merkur kreće direktno, ova horoskopski znaci dobiće sve što požele

Merkur 18. januara završava retrogadni hod. U direktnom hodu on pomaže da izgladimo stare nesporazume i da krenemo u nove pobede, a njegov direktan uticaj najviše će se odraziti na - Device, Strelčeve i Jarčeve.

Pixabay

Merkur u direktnom hodu pomaže nam da izgladimo stare nesporazume, da krenemo u nove pobede. Izgovaramo napokon ono što smo dugo nosili u sebi. Opuštamo se. Rešavamo zaostalu dokumentaciju. Vreme je da prošlost ostavimo iza sebe i jasno definišemo ciljeve koje želimo da ostvarimo. Više nemamo izgovora zašto nešto ne ide ili nije… Želite da promenite posao, pravi je trenutak da se pokrenete.

Direktan Merkur poseban uticaj ima na ova tri horoskopska znaka:


Devica

Tokom direktnog Merkura, stvari na poslu će početi bolje da se odvijaju. Upravo je retrogradni hod Merkura uzburkao strasti u vašem poslovnom okruženju, a sada je vreme da se primirite i uživate u pozitivnijoj radnoj atmosferi jer će sve teći glatko.


Strelac

Velike su šanse da ste pokušali da se sklonite, da pobegnete negde na neko vreme. Na zasluženi odmor. Ali svaka ta prilika vam je umakla. Sada, kada je Merkur direktan, sve te želje ćete ostvariti. Sloboda vam se vratila dragi Strelčevi i vi ćete biti presrećni što konačno možete da uživate u avanturama.


Jarac

Izbegavali ste velike kupovine i investicije, ali sada ste ponovo dobili želju da zaplivate u finansijskim vodama. Direktan Merkur uklanja sve loše procene i čisti put ka uspehu. Sumnje su uklonjene, a vi se ponovo osećate kao opasan igrač.

Nova

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар