Mars od 12. januara nije retrogradan, ovi znakovi će posebno profitirati od toga

Mars je 30. novembra 2022. počeo retrogradno da se kreće, a to će da traje do 12. januara ove, 2023. godine. Inače, Mars je ušao u Blizance 20. avgusta prošle i ostaće u njima sve do 25. marta ove godine. 

Pixabay

Njegovo kretanje kroz Blizance otežalo je koncentraciju i donelo svađe i probleme u komunikaciji. Mnogi su se žalili na umor, pad motivacije i gubitak optimizma. S obzirom da je nova godina započela sa tri retrogradne planete (Mars, Merkur i Uran), problemi iz 2022. preneli su se u 2023. i može da nam se učini kao da godina zapravo još nije ni počela.

Završetkom retrogradnog Marsa u četvrtak, 12. januara konačno se budimo iz letargije. Dobićemo priliv pozitivne energije i motivacije, a stvari će se pomerati s "mrtve" tačke. Iako će svi od toga imati korist, ova četiri znaka osetiće najveće olakšanje.


Blizanci

Budući da se odvijao u vašem znaku, retrogradni Mars je na vas imao najveći uticaj. Poslednjih nekoliko meseci za vas je bilo frustrirajuće i osećali ste teškoće u svakodnevnom funkcionisanju. To je možda dovelo do nervoze, pesimizma i konflikata. Međutim od sutra ćete bolje kontrolisati svoju energiju. Inspiracija će vas prinaći, a vaše želje će početi da se ostvaruju. Pred vama su novi počeci.


Strelac

Retrogradni Mars imao je veliki uticaj na vaše veze i okolinu. Verovatno ste imali mnogo nesuglasica. U narednom periodu ćete uspostaviti ravnotežu i vratićete stare kontakte sa prijateljima i porodicom.


Ribe

Retrogradni Mars kod vas je pobudio mnoge emocije. Verovatno su vam nedostajali porodica i prijatelji, a to ste uspeli da u ovom periodu kroz komunikaciju i rešite. Sada vreme provodite sa njima i ispunjeni ste pozitivnom energijom. Stvari će od 12. januara za vas krenuti u pravom smeru.


Devica

Iza vas su naporni meseci. Mnogi su osećali da ne uspevaju da ostvare ciljeve i suočavali su se sa neuspesima i kašnjenjima. Možda je došlo do porasta odgovornosti, pa ste bili preopterećeni i pod stresom. Direktan Mars donosi olakšanje i pomaže vam da jasnije vidite smer u kom idete i postavite nove dugoročne ciljeve.

  • index.hr

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар