VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022: Godina značajnih promena

U 2022. će se većina fokusirati na duhovni razvoj i duboko preispitivanje, a pomračenja u Škorpiji i tranziti u znakovima Ovna i Riba generalno će naglasiti ovu tendeciju. Upravo će ovaj proces teško pasti mnogi znakovima Zodijaka, a izazvaće i brojne sukobe sa okolinom i razmenu "teških reči". Biće potrebno veliko strpljenje, diplomatija. Najveći problemi se očekuju u drugoj polovini godine, pojedini znaci, Ovan, Blizanci, Škorpija i Vodolija će doživeti katarzu - život će im se iz korena promeniti i to nabolje!

Pixyabay

OVAN

Ovan će u 2022. godini lako dobiti ono što želi. To je zato što će vaš znak na svaki mogući način podržavaju zvezde, kojima će se dopasti vaša smelost, upornost i snaga karaktera. U narednim mesecima, Ovnovi će imati nekoliko primamljivih šansi povezanih sa različitim oblastima života. Aktivno se krećete ka ostavrenju sna. U 2022. godini moraćete upornije da se afirmišete. Za profesionalni uspeh možete i treba da se borite sa obe ruke. Ako za ovo nema dovoljno osnovnog znanja, počnite od ove tačke. Zvezde će svakako podržati one Ovnove koji nameravaju da se dodatno obrazuju.

Ovnovi preduzetnici će takođe imati koristi od otvaranja za nova iskustva. U 2022. mogu doživeti krah na profesionalnom polju oni Ovnovi koji se već dugo jedva drže na površini. Krah se može izbeći ako blagovremeno razmislimo o prelasku na univerzalnu digitalizaciju. U 2022. godini biće traženo sve što se tiče proizvodnje inovacija, prodaji robe. Zanatlije, dizajneri, kreatori svega novog i neobičnog - ovo je vaše vreme!

Ovan će 2022. godine moći da poveća prihode, a ovaj proces se ne može uvek objasniti logično. Mogući su razni dobici i dodatna primanja, ali kako raspolagati takvim prihodima - ne postoji jedinstveni savet za svakog Ovna. Postoji samo nagoveštaj: prvi korak je da kupite ono o čemu ste dugo sanjali.

Ne štedite na poklonima za voljene osobe. U 2022. se ne fokusirajte samo na materijalno, već poklonite dragim ljudima što više svog vremena. Porodični Ovan će mnogo dobiti ovim pristupom. U drugoj polovini, videći kako vaše interesovanje raste, zaboravićete na prošle sukobe, ljutnje, skandale, a život u braku će postati mnogo mirniji. Za one Ovnove koji još uvek traže ljubav, u 2022. zvezde obećavaju zanimljivu i brzu romansu. Doživevši burnu strast, neki će želeti da se oproste sa simpatijom. I baš u ovom trenutku na vašem horizontu će se pojaviti još svetlija i zanimljivija osoba.

U bliskoj budućnosti, imunitet predstavnika vašeg horoskopskog znaka će biti dovoljno jak. Uvođenje dobrih navika će pomoći da se još više ojača: kvalitetan san, prestanak konzumiranja brze hrane, redovne šetnje na svežem vazduhu.


BIK

Bik će 2022. godine uspeti da uspešno zatvori mnoga pitanja i reši se dugotrajnog problema. Skidajući teret sa ramena, lagano ćete nastaviti svoj životni put, koji će u bliskoj budućnosti biti iznenađujuće prijatan. Zvezde će se odnositi prema Biku sa toplinom i, videći vaš neverovatan naporan rad, nastaviće da vas bodre na polju razvoja i prosperiteta. Ipak, treba da zapamtite da život nije samo rad i osvajanje novih visina, već i trenuci dragocenog odmora.

Bikovi, koji rade u velikoj kompaniji rizikuju od emotivnog sagorevanja usled naglašenog stresa. Ovaj proces će verovatno početi oko aprila. Postoje dva izlaza. Prvi je da saberete svoju volju i bukvalno naterate sebe da se vratite na posao. Ili, alternativno, dajte sebi pravo na kratak predah. Generalno, u ovom dobu godine biće vam neophodan "digitalni detoks“, odnosno privremeno odbijanje korišćenja svih sredstava komunikacije bez izuzetka. Ako to nije moguće, provedite najmanje nedelju dana kod kuće sa periodično isključenim telefonom. Ovo će pomoći da se obnovi nivo energetskog potencijala i možete se vratiti normalnom radu. 

Preduzetnicima Bikovima se u 2022. savetuje i da odvoje vreme za odmor, koji će biti posvećen samo sebi, a ne rešavanju redovnih poslovnih pitanja. Situacija će u narednim mesecima biti stabilna i ne očekuju se katastrofalne poteškoće.

Generalno, Bik će u 2022. godini imati stabilan prihod. Za vaš znak nisu planirani nikakvi veliki troškovi ili dugovi. Od prijatnih događaja: mnogi će moći uspeti da otkriju u sebi neku vrstu talenta koji može doneti profit. Ako još niste savladali digitalnu tehnologiju, vreme je da to uradite. Tu je skoncentrisano sve ono što najviše obećava za vaš znak, i nije bitno kojoj starosnoj kategoriji pripadate.

Nemojte se plašiti eksperimentisanja na polju ljubavi. Bik u bračnoj vezi bi ovu preporuku trebalo da shvati kao vodič za poboljšanje bliskosti. 2022. je odlično vreme za energetsko čišćenje veze. Za one koji su na pragu nove ljubavi, zvezde im savetuju da svoje pravo "ja" ne kriju pod raznim maskama (u bukvalnom i prenesenom smislu te reči). Osoba koja je pokazala simpatije treba da vas voli, a ne sliku koju ste iz nekog razloga smislili. Ovo je savet koji je relevantan za sve Bikove.

Više pažnje treba posvetiti tome kako telo funkcioniše. Nedostatak sna, nervoza, prejedanje i alkohol su vaši glavni neprijatelji. 2022. godina će pomoći mnogima od vas da usmere i usmere svoj lični život i profesionalni aspekt. Trošite svoju energiju samo na ono što je zaista važno.


BLIZANCI

Blizanci će 2022. godine imati priliku da maksimalno iskoriste svoje skrivene talente. Ovaj period će biti zanimljiv za vaš znak i ima sve šanse da donese nešto veličanstveno za vašu budućnost. Ako se ne plašite promena koje će početi u prvoj dekadi 2022. godine, možete postići i više nego što vam nalaže bogata mašta.

Blizanci koji rade u organizaciji moći će da dobiju termin za poziciju o kojoj ranije nisu mogli ni da sanjaju. Srećan sled okolnosti će pomoći u tome. Ako se u pravom trenutku nađete na pravom mestu, otvoriće vam se nova vrata iza kojih vas čeka uspeh u karijeri. Isto važi i za pronalaženje novog posla. Verujte svojoj intuiciji. Ovo pravilo će ostati na snazi do kraja 2022. godine.

Preduzetnici Blizanci će u narednim mesecima dobiti zanimljive predloge za saradnju. Budite oprezni sa onima koji traže previše. Najbolje partnerstvo za vaš znak je da organizovano na ravnopravnoj osnovi i da vas niko ne tera da kompromitujete svoje principe. Uverite se sami. Ako vam je potencijalni partner neprijatan kao osoba, malo je verovatno da će iz toga proizaći nešto dobro.

Uglavnom, finansijsko okruženje u 2022. je više prosperitetno nego oštro ili uzbudljivo. Mnogi od Blizanaca će deo svoje ušteđevine uložiti u neku vrstu novog projekta. Mnoge inovacije će biti uspešne 2022. godine, ali samo ako se ne radi o nezakonitim radnjama. Svoj cilj treba da postignete spretnošću, snagom i poštenom borbom, tada možete očekivati sasvim pristojne novčane prihode.

Blizance očekuje mnogo prijatnih događaja na polju ljubavi. Predstavnici vašeg znaka 2022. godine proslaviće nešto krupno: godišnjicu nekog od članova porodice, krštenje deteta, slavlje bliskog rođaka. Možda govorimo o veličanstvenom venčanju. Na ovaj ili onaj način, prilika je zaista svetla, a priprema za nju biće uzbudljiv događaj za vas i vaše drage osobe. Blizanci u potrazi za ljubavlju pamtiće 2022. godinu kao svetlo poglavlje u svojoj biografiji. Osoba koja vam se dopada može pokazati veliko interesovanje za vas. Treba samo iskreno da želite, i možete započeti novu romansu. Možda vam u početku to neće izgledati kao ozbiljna veza, ali vremenom će postati jedan stabilan odnos kojem ćete želeti sve više da se posvetite.

Kada je reč o zdravlju, trebalo bi da se brinete o sebi na svaki mogući način. Sport i pravilna ishrana treba da budu prisutni ne samo na vašim fotografijama na društvenim mrežama, već i u rasporedu svakog dana. Nije važno koliko imate godina! Pokušajte da izaberete aktivnost koja je optimalna za vaše telo i prija vam. U ovom slučaju, do kraja 2022. osećaćete se mnogo bolje. Potrebna vam je snaga za postizanje novih ciljeva, pa se više posvetite sebi.


RAK

Rak će biti posebno aktivan u 2022. godini. Ovaj period za Rakove će postati gotovo odlučujući u mnogim sferama života. Generalno, za predstavnike vašeg horoskopskog znaka dolazi niz promena, koji će početi spontano. Sada slušate unutrašnji glas, ne obazirući se na komentare okruženja. Sva kretanja 2022. godine treba da budu u jednom pravcu – samo napred.

Ovo važi za sve, predstavnike znaka, bez izuzetka. Oni koji rade u velikoj kompaniji, početkom 2022. će, hteli ili ne, morati sebi da daju iskren odgovor "Da li sam spreman da i dalje trpim kritike rukovodstva zbog tako niske plate?". Za mnoge od vas od ovog trenutka počinje novi profesionalni život. Za one koji se i dalje plaše da naprave promenu i korak u potrazi za perspektivnijim slobodnim mestom, zvezde preporučuju da započnu borbu svoje mesto pod Suncem. Odgovarajte na kritike, ne dozvolite da vaše sposobnosti i trud ne budu uvažene, borite se za uspeh. Atmosfera 2022. godine voli hrabre ljude i vaši napori će biti cenjeni.

Rakovima koji se bave sopstvenim poslom takođe se ne preporučuje ćutanje kada se suoče sa problemima ili nepravdom. Da bi vas podstakle na aktivnu borbu, zvezde će vam ove godine poslati nekoliko stresnih situacija. Mnogi od vas će morati da dokažu da ste zaista lider sposoban da upravlja timom. Jedini faktor zaustavljanja uspeha biće lenjost, što je u prirodi mnogih predstavnika vašeg znaka. Morate se boriti protiv toga. Godina 2022. je bogata raznim perspektivama, a one se ne mogu propustiti krivicom apatije i tromosti.

Biće šteta ne dobiti baš one nagrade koje bukvalno idu u vaše ruke u ličnom ili porodičnom budžetu. Ne odbijajte zanimljive ponude za zaradu, nemojte se plašiti da prodajete nepotrebne stvari preko Interneta, ne oklevajte da zaradite novac svojim talentom. Sve ovo će pomoći da se pronađu dodatni finansijski izvori preko kojih će sredinom jeseni 2022. mnogi od vas ostvariti značajan uspeh.

Ako ne budete sputani strahom od promena i zabranite sebi lenjost, mnogi Rakovi će u periodu 2022. godine moći da dovedu red u svoje lične poslove. Posao će oduzeti mnogo vremena, ali to ne znači da možete mirno ignorisati ono što se dešava u porodici. Oni koji razmišljaju o razvodu moraće da donesu konačnu odluku. Onim Rakovima koji sanjaju da započnu novu romansu, ali se ne usuđuju da pričaju o simpatiji, zvezde ih savetuju da budu smeliji. Sredinom proleća primetićete povećano interesovanje suprotnog pola. Ovo je najbolje vreme za izgradnju samopoštovanja. Naučite da dostojanstveno prihvatate komplimente i ne odustajte od sastanaka.

Generalno, 2022. godina za Rakove, iako će to biti period pun svih vrsta iznenađenja, neće izazvati stres, nesanicu i razne bolesti povezane sa nervnim sistemom. Promene koje su počele u vašem životu 2022. treba shvatiti kao avanturu koja vodi u novi, zanimljiviji i šareniji život. Ako se istovremeno bavite zdravljem i pravilnom ishranom, uspećete da postignete još mnogo napretka.


LAV

Lav će 2022. godine biti oduševljen sa nekoliko značajnih događaja. Prvo, zvezde će pomoći vašem znaku da poveća prihod. Drugi poklon će biti povećanje privlačnosti i poboljšanje blagostanja. Aktivno kretanje u pravom smeru nastaviće se tokom cele 2022. godine. Glavna stvar je da se ne zaustavljate. Godine 2022. je pravo vreme da Lav uzdignute glave krene ka vrhu.

Savet se posebno odnosi na one koji rade u kompaniji - početkom 2022. godine nije isključeno neprijatno iznenađenje koje će najpre narušiti uobičajeni mir. Moguće je da ćete odlučiti da promenite oblast delatnosti ili mesto stanovanja. To će biti urađeno u cilju povećanja prihoda, a na kraju će sve ići mnogo lakše. Pored nove profesije, pojaviće se prijatna poznanstva u kojima su lični i poslovni interesi blisko isprepleteni.

Za preduzetnike Lavove zvezde će takođe pružiti priliku za pozitivne promene. sa usvajanjem novih znanja možete napraviti kolosalan korak napred. Partnerstvo je moguće, ali ne onoliko koliko se očekivalo. Pre svega, moraćete da se oslonite na sebe. Nemojte se plašiti da investirate u profesionalne usluge koje će vam pomoći da učinite svoje poslovanje prepoznatljivijim.

Aktivan finansijski rast očekuje se od sredine aprila. Neka od sredstava treba ostaviti po strani. To je upravo iznos koji će sebi "magnetisati" nove novčane tokove. Ostatak novca možete bezbedno da potrošite na sebe, na voljene osobe i na kupovinu stvari koje su vam oduvek izgledale kao nedopustiv luksuz. Astrološka atmosfera 2022. neće dozvoliti da se finansijski tokovi u vašem novčaniku smanjuju.

Promene koje će početi za većinu ljudi rođenih pod sazvežđem Lava neće biti ograničene samo na finansije i karijeru. Godina 2022. je toliko dobra da će vam dati priliku da se oslobodite strahova. Ako ste u vezi ili braku koji vam već duže vreme ne prija i izgubio je smisao, onda ćete biti odlučni da presečete. Štaviše, tokom 2022. Lavovi će pored sebe videti mnogo zanimljivih i vrednih ljudi, spremnih da ih podrže i u problemima i u radosti. Za one koji dugo traže ljubav, 2022. će ostati upamćena kao uzbudljiv period u romantičnom životu. Imajte na umu glavnu stvar dok idete na sastanak za simpatijom. Kada se pored vas pojavi upravo ona osoba koju je sudbina poslala, vaše srce će to osetiti. To je moguće u drugoj polovini 2022. godine.

Narednih 12 meseci za Lavove će biti svetao period, ali će vas malo i zabrinuti. Ovo je razlog da ni na trenutak ne zaboravite da je vašem telu potreban odmor i dobar san. Uopšteno govoreći, ne očekuje se ništa neobično sa vašim blagostanjem. Leto 2022. će za mnoge Lavove doneti razne zabave. Neće biti loše ako se u ovom trenutku oslobodite profesionalnih briga. Najbolje je planirati odmor posebno za letnju sezonu.


DEVICA

U 2022. Devica će imati samo jednu prepreku u realizaciji svojih planova - nespremnost da napuste zonu komfora izvan koje, kako razmišlja, je čekaju rizik, uzbuđenje i nepredvidljivost. Da, razvoj događaja u 2022. jeste teško predvideti. Ali, u odnosu na Devicu, zvezde će pokazati sve najbolje što mogu. Ovo je argument koji bi trebalo da vas pripremi za promene.

Device koje rade u kompaniji imaće niz izazova u prvim mesecima 2022. Ovde se najverovatnije radi o novim obavezama (novi prihod), za koje ćete morati da pohađate posebne kurseve. U ovom trenutku morate potpuno zaboraviti na svoje godine jer one nikada ne mpogu biti prepreka. Nikada nije kasno da proširite znanje, a to će vam otvoriti sasvim nova vrata u karijeri.

Za preduzetnike Device, zvezde vas savetuju da aktivno provedete 2022. Početak godine, ne samo vas, već i mnoge ljude, nateraće vas da napustite svoju uobičajenu ulogu. Možda ćete morati da savladate nove metode poslovanja (uključujući i virtuelni prostor). Promena u vašem slučaju je neizbežna. Ako se ne odlučite za hrabre promene, profit se očigledno neće povećati. Ali ako idete u korak sa vremenom, vaše preduzeće će ući u novu fazu i ovaj proces će se nastaviti dalje.

U principu, rast prihoda je moguć za Device svih kategorija. Sredinom 2022. mnogi od vas će moći da reše neki spor u vezi sa nasledstvom ili drugom imovinom u svoju korist. Sreća će se čvrsto useliti u zidove vašeg doma od sredine jula, kada će projekti započeti u saradnji sa nekim od vaših prijatelja, što će početi da donosi profit. Međutim, ne zaboravite da ne treba kockati svu svoju ušteđevinu. Bolje je ostaviti deo novca za nepredviđene troškove.

2022. može mnogo toga da promeni na bolje u ljubavi. Device koje su u braku do sredine proleća će moći da stavljaju tačke na neke probleme i srede komunikaciju sa svojom srodnom dušom. Ne pokušavajte da pobegnete od razgovora koji menja život. Ovakvih promena se ne treba plašiti. Mnoge Device će na ovaj način uspeti da spasu svoj brak ili romansu. Za one koji odluče da je vreme da prekinu vezu, zvezde će pomoći da to izdrže uz minimalno emotivno oštećenje. I tada će početi novi život: svetao, bogat pozitivnom energijom, pomalo nepredvidiv, ali je upravo to ono što je izuzetno. Usamljenim devicama u drugoj polovini 2022. godine suđeno je da uđu u zanimljivu vezu. To može biti osoba koju već dugo poznajete.

Generalno, burna i nepredvidiva 2022. godina oduševiće i iznenaditi one rođene pod sazvežđem Device. Da biste imali dovoljno mentalne i fizičke snage za sve, preporučuje se da budete pažljiviji prema svom telu. Ne pokušavajte da se oslobodite umora visokim dozama kafe - naspavajte se. Najbolji način da se nosite sa stresom je slobodno vreme. Praznici 2022. bi trebalo da budu što lepši.


VAGA

Vagama će se dopasti 2022. godina, jer donosi minimum nevolja i nepredvidivih događaja. Zvezde će ove godine pokazati neutralnost prema vašem znaku, a ovo je najbolje. U najmanju ruku, ponašaćete se kako vam odgovara i nikakve prepreke vas neće sprečiti. Za Vagu je 2022. godina idealna za opuštanje i podmlađivanje. Vi zaslužujete ovu etapu, tako da ćete izvući maksimum iz nje.

Vagama koje rade u kompanijama savetujemo da ne obraćaju pažnju na kolege, koji će s vremena na vreme pokazati negativan stav prema vama. Najvažnije je da ništa ne ometa vaš ostanak na trenutnoj poziciji, a vaši šefovi su zadovoljni vama. A prazne priče i glasine ne bi trebalo da vas uznemiravaju. U principu, 2022. godina neće biti odlučujuća za većinu predstavnika Vage. Međutim, ako razmišljate o velikim promenama, najbolje je da se pozabavite njima pre jeseni.

Vagama će 2022. biti dozvoljeno da se ponašaju pomalo impozantno. Ako je posao pokrenut, prodaja i zalihe su uspostavljene, a konkurenti nisu naročito brzi, možete čak i malo da odstupite od posla. U drugoj polovini 2022. može se pojaviti fokus na ekspanziji. Ovu ideju treba odložiti. Počnite da se pripremate za tako važan korak, ali je bolje preduzeti akciju nakon kraja 2022. godine.

Stabilnost, koja će se pratiti u narednim mesecima u oblasti finansija, pomoći će Vagi da napravi ambiciozne planove. Razmislite unapred, ali ipak ugradite element nepredvidivosti u svaki novi projekat. Uopšteno govoreći, najbolje je da napravite sezonski plan za trošenje finansija. Ovo će olakšati i bolje ćete se prilagoditi iznenadnim situacijama. Generalno, kao što je gore navedeno, sfera finansija neće izazvati senzacije za vaš znak.

Malo je verovatno da će Vaga biti posebno iznenađena 2022. godine i ličnom životu. Vage, koje su prošle godine postavile sebi značajan cilj (na primer, da imaju venčanje), moći će da ga ostvare. Porodične Vage tokom cele godine će raditi na komunikaciji sa članovima porodice kako bi se pozabavile hitnim pitanjima. Ova kolegijalnost će još više ujediniti vas i vašu porodicu, što znači da se možete nadati da će život u porodičnom gnezdu biti miran i generalno prosperitetan. Dobra atmosfera čeka Vage koje u prošlosti nisu mogle da dovedu red u ljubavne veze. Situacija će se raščistiti oko aprila. Postoji šansa da se romansa koju započnete u ovom segmentu godine pokaže ozbiljnom.

Vaga je ljubitelj putovanja, zabavnih aktivnosti i putovanja.Malo je verovatno da će 2022. godina zadovoljiti vašu potrebu za svim gore navedenim. Ovo nije razlog za uznemiravanje. Čak i ako odmor 2022. morate da provedete kod kuće ili na selu, potražite svoje prednosti u tome. U najmanju ruku, možete uštedeti prilično pristojnu količinu novca. Po pitanju zdravlja, jačanje imuniteta je mera koja se mora shvatiti što je moguće ozbiljnije.


ŠKORPIJA

Škorpije u 2022. godini mogu biti pomalo pod stresom. Mnogi od vas će postati bezrazložno zabrinuti zbog nečega ili će tražiti tamnu stranu u onome što je u stvari izuzetno transparentno. Sumnjičavost u vama posejaće previše miran i uspešan početak godine. Videći kako je sve "slatko i glatko", Škorpije će početi da brinu da će se ovo prozirno jezero uskoro pretvoriti u uzavrelu reku. Ali to se neće dogoditi, jer će vas zvezde 2022. pažljivo zaštititi od bilo kakvih nevolja. Sudbina će vam, prema astrolozima, u ovoj godini biti izuzetno naklonjena.

Ako ostavimo po strani neshvatljivu paniku i pokušaje da pronađemo manu u onome što se dešava, onda će sredinom proleća 2022. radnim Škorpijama postati jasno - profesionalni život je krenuo u pravom smeru. Ne odustajte od službenih putovanja, seminara i poslovnih putovanja. Ovde vas čeka sve najzanimljivije: od druženja, koje će u budućnosti pomoći u napredovanju u karijeri, do mogućnosti da uspostavite lični život.

Škorpije koje se bave svojim biznisom 2022. će težiti da intuitivno donose jednu senzacionalnu odluku za drugom. Koraci preduzeti u narednim mesecima pomoći će da proširite granice vašeg poslovanja ili da ga transformišete u novi format. Birokratski problemi nisu predviđeni, kao ni po pitanju oporezivanja neće biti neprijatnih trenutaka ili zastrašujućih nesporazuma. Međutim, nemojte žuriti sa finansijskim odlukama i ulaganjima. Vaša sreća pripada samo vama. Pokušaj da je proširite na nekog drugog neće vas odvesti nigde. Bolje gledajte svoja posla.

Ovo je savet koji će vam pomoći da sačuvate i uvećate svoj kapital. Svaka ideja, uključujući i pomalo avanturističku, može doneti značajan prihod. U drugoj polovini 2022. možete dobiti veliki povraćaj novca za kupovinu. Zvezde preporučuju da se ovaj iznos potroši na rekreaciju i zabavu. Atmosfera 2022. pogoduje onima koji vole lep život i više nego nadoknađuju sve potrošeno.

U ličnim stvarima, 2022. će Škorpijama dati uglavnom pozitivne vibracije u odnosima. Porodične Škorpije moći će da otklone negativne aspekte koji su pomračili brak. Moguće je oživljavanje strasti ili čak spontano organizovano romantično putovanje. Za one koji traže ljubav, zvezde će predstaviti mnogo zanimljivih susreta i poznanstava. Među onima sa kojima ćete blisko komunicirati naći će se osoba sa kojom ćete brzo savladati put od poznanstva do ljubavi. A onda vas čeka vrtoglava strast u naručju nove ljubavi.

Ovo nije jedino prijatno iznenađenje koje bi Škorpijama moglo da se desi 2022. godine. Često ćete dobijati pozive na zabavne događaja. Pazite koju hranu konzumirate, izbacite grickalice i slatkiše jer je u ovoj godini moguće dobijanje kilograma. 


STRELAC

Strelac će 2022. godine osetiti interesovanje za sve novo i neobično. Ovo je oblast znanja koju nikada niste proučavali, i samorazvoj, i želja da se čvrsto nastanite u virtuelnom prostoru i još mnogo toga. U principu, Strelčevi su uvek veoma radoznali, a uz podršku zvezda, ovaj kvalitet će se još više razvijati. Glavna stvar je da će vam zvezde omogućiti da mirno proširite granice znanja, preuzimajući sve ostalo. Jednostavno rečeno, mir će zavladati u glavnim oblastima života Strelca 2022. godine kako biste mogli da radite ono što vas zanima.

Ovo je veoma obećavajuća godina! Na primer, Strelčevi koji su iz čiste radoznalosti odlučili da steknu znanje u novoj oblasti, sami neće primetiti kako napreduju na lestvici karijere. Zvezde u 2022. vole one koji su zainteresovani za različite aspekte života i rado su nagrađeni za njihovu marljivost u osvajanju određene discipline. Moguće je da se iskoriste veštine i talenti koje već posedujete i koje želite da unapredite do savršenstva.

Radoznalost će igrati na ruku preduzetnicima Strelčevima. Ideja vezana za razvoj poslovanja biće sjajna tokom 2022. godine. Možda ćete morati ne samo samostalno da steknete novo iskustvo da biste implementirali ideju, već i da tražite profesionalce. Sredstva uložena u vaš novi projekat će se sigurno isplatiti. Ukoliko radite u IT sektoru takođe možete napraviti neverovatan uspeh. Osim toga, nešto iz prošlosti će postati veoma relevantno. Možda govorimo o načinu poslovanja ili o nijansama oglašavanja. U 2022. samo previše lenji Strelčevi neće ostvariti prosperitet.

U ljubavnim odnosima Strelcu će u 2022. godini trebati malo strpljenja. Ovo posebno važi za predstavnike vašeg znaka koji sanjaju da započnu aferu sa određenom osobom. Ova osoba će potpuno neočekivano pokazati interesovanje za vas, ali je moguće da se odnos neće završiti onako kako ste mislili. Prebacite se na nešto drugo, bavite se samoobrazovanjem, sportom, umetnošću, a prava osoba će sama napraviti korak ka zbližavanju.Porodični Strelčevi će ipak morati da se aktiviraju. Nemojte se plašiti da svoju povećanu radoznalost proširite na svoju strast. Svaki novi hobi zajednički hobi ili aktivnost mogu vam doneti osveženje veze.

2022. godina za Strelca će se sigurno ispostaviti kao svetao period, sa puno zanimljivih trenutaka. Biće dobro ako se vaša radoznalost proširi na sport i promociju zdravlja. Otprilike sredinom 2022. godine, Strelcu će biti korisno otići na odmor i provesti ga na uzbudljivom putovanju.


JARAC

Nepredvidiva 2022. godina može malo umoriti Jarčeve. Mnoge situacije nećete moći da predvidite što će Jarčeve uznemiravatui. Mnogo je lakše i mirnije znati šta će biti sutra i za mesec dana. Kada te transparentnosti nema, Jarac će morati, da se prilagođava onome što se dešava. Dragi Jarčevi, ako naučite da 2022. doživljavate kao uzbudljivu potragu, u njoj možete pronaći mnogo pozitivnih trenutaka.

Ova nepredvidivost vas naročito očekuje u profesionalnim poslovima. Moraćete “na slepo” da se krećete do visine karijere. Razvijte svoju intuiciju, jer u vreme kada zdrav razum ne može dati dobar savet, samo će ona biti vaš glavni savetnik. Pazite koje ideje otkrivate kolegama, a posebno šta na poslu govorite o privatnom životu.

Malo tajnovitosti neće naškoditi ni preduzetnicima Jarcima. Ako ste sami sebi šef i podređeni, imate sreće jer ne morate da brinete o riziku od izdaje. Uopšteno govoreći, teško je unapred predvideti kako će se tačno 2022. godina za Jarčeve završiti na poslu. Vaš glavni cilj nije veliki prihod, već očuvanje već osvojenog. Usmerite svoje glavne napore na ovo, a ogromne planove odložite za bolja vremena.

Sačuvajte, a ne pokušavajte da umnožite. Ovo pravilo će biti relevantno za vaš znak tokom 2022. Još nije najbolje vreme za eksperimentisanje u finansijama. Vaš prihod možda neće biti tako stabilan kao što je bio. Pokušajte da uštedite i sačuvate malo novca za nepredviđene troškove.

Jarčeve u ličnim stvarima očekuje malo više transparentnosti. Za one koji su dugo u romantičnoj vezi ili su u braku, nema smisla da se plaše bilo čega. Vi i vaš partner ćete ići ruku pod ruku kroz sve izazove 2022. godine, a kao rezultat toga, vaša veza će postati još jača. Za one koji traže ljubav, zvezde mogu poslati zanimljiv izazov. Pojava senke iz prošlosti nateraće vas da odlučite kako da se odnosite prema ovoj osobi i šta dalje. Ne zaboravite da vaš glavni savetnik u ovoj fazi nije logika, već intuicija. Ako vam ona kaže da se možete približiti ovoj osobi, ne morate se zaustavljati. U narednim mesecima će se pored Jarčeva pojaviti mnogo zanimljivih ljudi. Komunikacija će doneti prijatne utiske i, možda, odnos sa nekim od njih će se brzo razviti u nešto više od prijateljstva.

2022. godina za Jarčeve će biti bogata iznenađenjima, pa čak i senzacijama. Postoji rizik da će vas ovaj period umoriti i da ćete biti iscrpljeni. Ne zaboravite na prednosti meditacije i boravka u prirodi. Najbolji način za oslobađanje od stresa je fizički rad, sportske vežbe i aktivnosti koje opuštaju. Što se tiče odmora, preporučljivo je zakazati ga za jesenju sezonu i provesti daleko od civilizacije. Prijaće vma boravak na selu.


VODOLIJA

Vodolija će 2022. godine imati filozofski i kontemplativan odnos prema životu. Mnogi predstavnici vašeg znaka će se udaljiti od posla, brinuti o sebi, puno vremena će posvetiti čitanju knjiga, samousavršavanju, hobijima i kreativnosti. Uz podršku zvezda, ovakvo ponašanje neće dovesti do problema, ali ne treba u potpunosti da zanemarite vaš lični i profesionalni život. Ponekad morate uzeti stvari u svoje ruke, a ne dopuštati da sve ide svojim tokom. Koliko god se zvezde trudile da vas podrže u 2022. godini, u nizu pitanja samo vi sami morate da donosite odluke.

Očekuje vas promenjiv i turbulentan period u karijeri. Posle par pobeda dolazi pad, a onda vas čeka novi uspon. Samo na vama je da odlučite o brzini kako će se ti događaji desiti. Ako ni na koji način ne reagujete na situaciju, posle jednog uspona uslediće duga pauza Ovo nije najbolji scenario za Vodoliju, usmeren na rast karijere. Ako budete neaktivni, nećete uspeti da ostavrite ciljeve kojima težite.

Vreme je novac, ne zaboravite na to. Gubeći dragocene dane koji se mogu posvetiti razvoju, dobrovoljno prepuštate pozicije konkurentima. Ako nemate energije za aktivno poslovanje, unajmite profesionalca koji neće dozvoliti da profitabilnost vašeg poslovanja padne. Biti u toku sa aktuelnim dešavanjima je glavna stvar koju treba učiniti kako ne biste izgubili uobičajeni prihod. U 2022. Vodoliji se savetuje da se uzdrže od nerazumne potrošnje. Novac treba da radi na stvaranju prihoda za vas.

Što se tiče privatnog života, Vodolije moraju u 2022. godini shvatiti da je situacija u njihovim rukama. Ako ste u vezi ili braku, pokušajte da izbegnete zahlađenje odnosa. Posvetite se jedno drugom, uživajte u zajedničkim aktivnostima. Učinite sve da ne izgubite one dodirne tačke koje vas trenutno održavaju u ljubavi. Još je bolje ako vi i vaš partner pokušate da povećate zajednička interesovanja. Ipak, za neke odnose se ne vredi boriti i neke Vodolije će to shvatiti i odlučiti se za prekid. Vodolijama, koje traže ljubav, zvezde savetuju da 2022. pokažu malo više tolerancije prema ljudima. Bićete zanimljivi pripadnicima suprotnog pola. Međutim, da bi neko od vas video bar gram recipročne simpatije, moraće da se potrudi. Nema ništa loše u visokom samopoštovanju, drage Vodolije. Postoji samo rizik da ćete zbog previše izbirljivosti propustiti nešto značajno. Neke prilike se javljaju jednom u životu.

Kada je reč o zdravlju, sve će biti dobro. Ovo je odličan period za bavljenje sportom i odricanje od loših navika. Češće analizirajte situacije u svom životu i ne dozvolite da se zaglavite u iluzijama. Scenario vašeg života je u vašem rukama - birajte svetliju stranu!


RIBE

Ribe će biti prilično srećne 2022. godine. Zvezde će se prema predstavnicima vašeg horoskopskog znaka odnositi sa toplinom, nežnosti i učiniće sve da zaštite Ribe od problema. Imaćete samopouzdanje i razvijaćete zdravu ljubav prema sbei. To će biti upravo onaj kvalitet koji daje snagu da se u pravom trenutku učini odlučujući korak. Do kraja 2022. godine, mnoge Ribe će se konačno otarasiti svoje nesrećne prošlosti i pohrliti u novi, radostan život.

Prava sloboda za neke Ribe 2022. biće konačni prekid odnosa sa negativnim šefovima i zavidnim kolegama. Postoji šansa da će mnoge Ribe koje su ranije radile za kompaniju steći samopouzdanje i početi da traže interesantnije poslove. Uz podršku zvezda moguća su i prijatna iznenađenja. Ovo je dobar periodza stare poslovne ideje koje se nisu realizovale. Mnoge Ribe će potpuno želeti da promene profesiju.

Nisu isključena prijatna iznenađenja za Ribe koje su zauzete poslom. Zvezde će vam pomoći da pronađete obećavajuću ideju gde da uložite svoja sredstva kako biste ostvarili visok profit. Sve što je u vezi sa IT tehnologijama, modom, dizajnom, proizvodnjom neobične robe doneće maksimalan prinos 2022. godine. Čak i ako je vaš posao daleko od toga da bude kreativan, nemojte se plašiti eksperimentisanja. Nije važno šta konkurenti misle. 2022. će dati Ribama sve alate za povećanje prihoda. Povoljna finansijska situacija može vam dati priliku da se dodatno razvijate na profesionalnom planu.

2022. godine Ribe će cvetati od ljubavi, ali jedne stavri treba da se čuvaju. Oni koji imaju partnera verovatno neće moći da izbegnu napade ljubomore sa njegove strane. Jedino iskrneim razgovorom možete pronaći rešenje. Nepoverenje u odnosu može biti toksično. Ukoliko se situacija ne reši, mnoge Ribe će izabrati baš ovu godinu za raskid odnosa koji više ne funkcioniše. Usamljene Ribe su sada na vrhuncu svoje privlačnosti, a i zvezde vas podržavaju. Maksimalno ćete ući u nove veze bez i najmanjeg odlaganja, a jedna će se pokazati uspešnom. Sreća u ljubavi očekuje Ribe koje već dugo traže dostojnog životnog partnera. Kao što je već napomenuto, biće kandidata za vaše srce. Glavna romansa u vašem životu počeće oko jula 2022.

Uspeh i zdravlje u ovoj godini za Ribe idu ruku pod ruku. Loše raspoloženje, stresovi, melanholija i razne nelagodnosti ostaju u prošlosti. Ne brinite o prošlosti i budućnosti - živite sada i ovde!

ALO!

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. Bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. dralaba3000@gmail.com. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

    ОдговориИзбриши
  2. Toplo preporučujem ovu uslugu onima koji imaju poteškoća u pokušaju da obnove svoju vezu/brak. On je prava stvar. možete dobiti DR WALE WHATSAPP: +2347054019402
    Iz poštovanja prema vama i vašim čarolijama moram ovo svjedočanstvo objaviti svima. Bio sam kod drugih čarača bez rezultata. Samo sam poželio da sam ti došao ranije, dobio sam najbolje od tebe. Mog bivšeg muža nije bilo godinama, išla sam posvuda i druge čarače po pomoć, ali nije bilo rezultata sve dok me prijatelj nije upoznao s DR. WALEOM. Nakon što je Ljubavna čarolija završena, konačno me nazvao. Njegove su čarolije činile čuda i moj se muž vratio pun ljubavi. Bilo je to poput čuda! Iznenada se vratio sa cvijećem govoreći da mu trebam oprostiti, bila sam stvarno zaprepaštena i šokirana kada je moj muž kleknuo moleći za oprost i da ga primim natrag.. Stvarno sam bez riječi i radosna, ti si Bog poslao meni i cijeloj mojoj obitelji. I sada sam opet radosna žena. Puno vam hvala DR WALE. Svima koji traže pravog bacača čarolija obratite se DR WALE-u NA WhatsApp/Viber : +2347054019402 ILI Email : drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши