NAJVEĆI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU ZA ŠKORPIJE

 Tokom godine imate prilično pozitivnu energiju koja vam pomaže da povećate ne samo prihod i imovinu, već i vaše samopouzdanje! Predstojeća godina doneće Škorpiji još promena i poklona. Ovo vreme može biti stresno kada je u pitanju vaša karijera. Zbog uticaja Saturna na vas ove godine, moraćete naporno da radite i tek tada ćete imati dobru korist od Saturna. Nivo Saturnovog pomaka će povećati lenjost u vama tako da vaš um neće biti zainteresovan za bilo kakav posao. U takvoj situaciji morate shvatiti vrednost svog vremena i iskoristiti ga i fokusirati se samo na svoj posao, u protivnom ćete biti više iznervirani. Kada govorimo o ekonomskom životu, ovaj put on će biti bolji.

Pixabay

    Ove godine ćete biti dobro plaćeni, ali u isto vreme će vam se povećati i troškovi. Ove godine morate naučiti da uštedite novac i pravilno ga uložite. U suprotnom se kasnije možete suočiti sa finansijskom krizom. Govoreći o studentima i onima koji usavršavaju svoje znanje uopšte, ove godine će imati pozitivne koristi u obrazovanju, ali za to morate raditi više nego ikad. Dakle, ako se manje bavite obrazovanjem, razlog za to je rezultat vaše lenjosti i manjka želje da se potrudite oko toga. Fokusirajte se samo na svoje obrazovanje, imajući na umu svoje ciljeve u ovakvoj situaciji. Međutim, i dalje ćete dobijati punu podršku od svoje braće i sestara. Tako se možete bolje ponašati na radnom mestu nego ranije.

    Za one u braku, oni će ove godine verovatno imati određene poteškoće u bračnom životu. Vi i vaš supružnik sporićete se zbog nekih bezveznih stvari, što će se negativno odraziti i na vaše zdravlje. U ovom trenutku, dobro je da nastavite svoju vezu bez isticanja sebe. Gubitak zdravlja je moguć, naročito u prvim mesecima. Savetuje se da se zaštitite od svih vrsta bolesti, inače će vas problemi dugo mučiti. Škorpioni će imati prosperitetno vreme 2022. Ove godine možete mnogo zaraditi na poslu ili profesiji. Ipak, ne smete imati razmišljanja koja vam mogu preokrenuti sreću, znači, uvek pozitivno i optimistički. Ove godine vas planete favorizuju i morate pokušati da to pravilno iskoristite i da mnogo toga postignete bez ikakvih poteškoća. Ako niste u braku, velike su šanse da stupite u vezu sa voljenom osobom.;

    Vaše strasti biće obasjane svetlostima reflektora na impozantan način u 2022. godini. Vi ste ti koji pravite pravila za većinu ljudskih pokretačkih strasti, za senzualnost, za želje i istine.  Sa ovom snažnom energijom, u 2022. godini možete očekivati da ćete imati uzbudljiva kretanja, neka važna otkrića i neke intenzivne i zanimljive susrete. Takođe, bavićete se stvarima u životu koje dolaze od drugih ljudi. To je, na primer, novac od partnerstva, zajedničke finansije i važna sredstva na koja na neki način veoma utiču neke druge osobe.

    Disciplina i samokontrola su zahtevi koje ćete morati ispunjavati tokom cele godine. Morate znati kojim putem je najlakše ići i jednostavno, igrajte po pravilima. Ove godine pomračenja Meseca dodaju suštinu vašem životu. Prvi u januaru donosi emocionalne mogućnosti i događaje u zonu strasti. Sledeći u junu vodi vas na putovanja znanja i razumevanja i možda u igru unese neku divnu novu i egzotičnu mogućnost. Poslednje pomračenje Meseca događa se u vašem znaku u novembru i omogućava nove neverovatne početke. Još više razloga da obratite pažnju na svoje istine, želje i potrebe i na to kako ih obrađujete i sledite ih.

    Početkom 2022. godine, period sporog romantičnog napretka i složenih društvenih trouglova, biće okončan. Neki vaši voljeni i dugogodišnji prijatelji možda će iznenada pokušati da pojednostave svoj život, navike ili obaveze. Ključna područja gde možete pokazati određenu zabrinutost mogu biti radne obaveze, vaše stručno usavršavanje ili neproduktivni finansijski ugovori. Ali nakon stresa zbog svega toga i emocionalnog naprezanja, možete da očekujete prilično vidan talas obnovljene intimnosti i poverenja između voljenih.

    Neki Škorpioni takođe mogu doživeti snažan talas aktivnosti iz snova i bljeskove intuicije, a enki će iskusiti važnu emocionalnu mudrost i brz napredak u dugim komplikovanim vezama. Posle 11. marta takođe očekujte pojavu izuzetno senzualne i lepe romantične veze. Od mnogih Škorpiona će se tražiti da donesu odluku između prošlosti i sadašnjosti pre početka juna. Očekujte da će nove veze ili neobične privlačnosti izazvati mnogo rasprava između romantičnih partnera ili članova porodice. Verujte svom srcu, vaši instinkti su tačni. Kasnije ove godine očekujte od voljenih da vam se javno obrate za vašu pažnju, pomoć i podršku. Dugoročne veze su sada u fokusu i verovatno će početi da preuzimaju jaču ulogu u vašem životu tokom letnjih meseci.

    Ključna pitanja oko kuće, imovine i velikih kupovina takođe mogu biti osnovna tema među partnerima. Nakon 26. avgusta možda će biti potrebna trajna ili ozbiljna odluka u vezi, očekujte da romantični partneri ili bliski prijatelji sada od vas traže neke nove obaveze i dugoročne planove. Neobično zahtevna godina, fokusirajte se na budućnost, a ne na prošlost.


RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

    Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.

    Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.

    Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.

    Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.

    Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.


 ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.

■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.

■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.

■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.

■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.

■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.

■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.


NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.

■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!

■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.

■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.

■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.

■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.

■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

    Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.

    Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.


TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.

■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.

■ Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.

■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.


NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.

■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.

■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.

■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.


PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 14. Januar 2022. (Vodolija) - 04. Februar 2022. (Jarac)

■ 10. Maj 2022. (Blizanci) - 03. Jun (Bik)

■ 10. Septembar 2022. (Vaga) - 02. Oktobar (Devica)

■ 29. Decembar 2022. (Jarac) - 01. Januar 2023. (Jarac)


PERIODI RETROGRADNOG KRETANJA OSTALIH PLANETA:

VENERA

■ 01. Januar 2022. (Jarac) - 29. Januar 2022. (Jarac)

MARS

■ 30. Oktobar 2022. (Blizanci) - 01. Januar 2023. (Blizanci)

JUPITER

■ 28. Jul 2022. (Ovan) - 23. Novembar 2022. (Ribe)

SATURN

■ 04. Jun 2022. (Vodolija) - 23. Oktobar 2022. (Vodolija)

URAN

■ 01. Januar 2022. (Bik) - 18. Januar (Bik)

■ 24. August 2022. (Bik) - 01. Januar 2023. (Bik)

NEPTUN

■ 28. Jun 2022. (Ribe) - 04. Decembar 2022. (Ribe)

PLUTON

■ 29. April 2022. (Jarac) - 08. Oktobar 2022. (Jarac)


ZDRAVLJE

    2022. godina ne donosi previše promena u pogledu zdravlja, niti alarmantnih vesti. To donosi promenu u vašem stavu i pogledu načina na koji brinete o svom umu, telu i duši. To je vrlo dobra preorijentacija za vas, koja će vam doneti koristi, posebno u sprečavanju bilo kakvih zdravstvenih stanja za koja biste mogli biti skloni.

    Vaš kičmeni stub može biti osetljiviji nego u drugim godinama, zato vam preporučujemo da isprobate kinezioterapijske metode ili programe medicinske gimnastike. Takođe, potrebna je pažnja u slučaju da patite od alergija jer se one mogu pogoršati tokom ove godine. Još jedan povoljan aspekt 2022. godine je povećan nivo energije, pa ćete se osećati entuzijastičnije i uspešno ćete ostvariti svoje planove.

    Postoje neka upozorenja. Obratite više pažnje na svoje zdravlje od januara do jula, ali i u novembru i decembru. Kontrolišite svoje živce i nasilne ispade i budite oprezni kod takozvanih prijatelja koji mogu stvoriti stres sa negativnim ishodima po vaše zdravlje.

    Početkom 2022. godine mnogi predstavnici znaka suočiće se sa manifestacijama alergijskih reakcija. Ne biste trebali zanemariti problem, važno je saznati uzrok bolesti kako biste izbegli još više problema u budućnosti. Preporučuje se Škorpionima da se podvrgnu dijagnostičkim pregledima, da se bave prevencijom bolesti i jačaju svoj imunološki sistem. Godine 2022. važno je pomno pratiti vaše zdravlje, jer postoji rizik od problema izazvanih svakodnevnim brigama i stresom. Osim toga, potrebno je izbegavati nervno preopterećenje, nositi se sa stresom i lošim navikama. Da biste održali zdravlje, savetuje vam se da se više krećete, da češće izlazite na svež vazduh i ispravno se hrane.

    U prolećnim mesecima vaše blagostanje će se poboljšati. U isto vreme, aktivan način života i komunikacija sa različitim ljudima povećaće rizik od infekcije. Ako ne zanemarite jednostavna bezbednosna pravila, verovatnoću bolesti možete smanjiti na minimum. U leto vam se preporučuje da izbegavate kupanje u hladnoj vodi. Na jesen će respiratorni organi biti posebno ranjivi. Neki Škorpioni će periode lošijeg zdravlja tokom godine videti kao priliku za odmor i rado će slediti lekarske preporuke.


VI OVE GODINE

    U zimskim mesecima, početkom 2022. godine Škorpioni će iskusiti mali nivo energije, umor i dosadu. Čak i oni mali problemi mogu za vas da budu prilično uznemirujući. Istovremeno, od rodbine možete da očekujete da vam pruži značajnu moralnu i finansijsku podršku. Na proleće će se vaše raspoloženje poboljšati, radni kapacitet će se povećati i pojaviće se optimistični izgledi za budućnost. U leto će biti prilično miran period za Škorpije. Jesen će biti bogata, uspešna i za pamćenje. Očekuje vas sreća u ljubavi i poslu.

    Finansijska situacija će se promeniti na bolje. Dugogodišnji sukobi i sporovi će biti rešeni. Do kraja godine ćete poželeti da napravite pauzu i da se usredsredite  na vaše sopstvene interese i želje. Početkom 2022. godine, bliza rodbina će pružiti Škorpionima neprocenjivu podršku, bilo da je to pomoć u vezi dece, kućnim poslovima ili velikim novčanim poklonima.

    U bračnim odnosima, moguća su neslaganja i finansijski sporovi. Mnogi od vas  navikli su da postavljaju prevelike zahteve svojim partnerima, dok u isto vreme, zaboravljate na svoje  odgovornosti. Drugi Škorpioni koji su bili pod uticajem svog partnera na duži period, sada će odlučiti da izraze svoje mišljenje. Neće svi parovi moći da dođu do kompromisa i rešenja, nekima preti prekid veze u toku godine. Štaviše, u mnogim slučajevima raskid veze će imati pozitivan uticaj na sudbina.

    U drugoj polovini godine, Škorpije će imati priliku da poprave dugo narušene odnose sa voljenom osobom. Obnoviće se međusobna komunikacija, saznaće se dragocene informacije i na osnovu svega, bićete u prilici da razumete uzroke vašeg sukoba. Neki predstavnici znaka će priznati svoje greške i uz pomoć drugih članova porodice će težiti da ih isprave. Na jesen, nekim Škorpijama će biti primamljivo da razviju paralelne odnose, ali im se preporučuje da izbegavaju takve želje, jer tajna veza im neće doneti pozitivne emocije, već samo osećaj krivice i prekomernu nervozu.

    Zimi, muškarac Škorpija osetiće hitnu potrebu da se oslobodi uticaja drugih ljudi. Ali, da biste dobili nezavisnost, moraćete da prekinete odnose sa osobama, čije je mišljenje dugo imalo negativan uticaj na mnoge aspekte vašeg života. Ovaj prekid će u početnoj fazi biti bolan i emocionalna. Ipak, do proleća će se raspoloženje promeniti na bolje, nove ideje i planovi će se pojaviti, a krug vaših prijatelja će se proširiti, a i vaše samopoštovanje će s povećati. Druga polovina 2022. pokazaće se plodonosnom i ispunjenom raznim zanimljivim događajima. 

    Neki Škorpijoni će se ozbiljno baviti obrazovanjem, što će uskoro poboljšati njihov status u društvu. Ova 2022. godina za Škorpije bi mogla da bude sudbonosna. Planete vam obećavaju dobre izglede za budućnost za one predstavnike znaka koji će se moći nositi sa neodlučnošću i koji će preuzeti inicijativu i sudbinu u svoje ruke. Ovo se odnosi kako na lični tako i profesionalni život. Na jesen je važno da ne preceniti sebe i neke svoje uspehe i dostignuća, kako bi trezveno razumeli trenutnu situaciju i u potpunosti iskoristili pružene mogućnosti. Do kraja godine, mnogi muškarci Škorpije će morati da analiziraju greške iz prošlosti kako bi mogli da odrede najbolju strategiju ponašanja za budućnost. Tako će biti moguće da izbegnu negativan uticaj drugih ljudi, da se brže razvijaju i , deluju i da odluke donose nezavisno od drugih.

    Žene Škorpije u zimu, početkom 2022. godine neće imati lak period. Umor od svakodnevnih briga i odgovornosti će u lični život doneti niz ogorčenosti i razočarenja. Razlog za to će biti precenjeni zahtevi vašem partneru. Savetuje vam se da one emocionalne Škorpije ne započinju česte svađe i da prestanu da se partneru žale na svašta. Bliski rođaci biće spremni da preuzmu neke od vaših problema i da vam pruže svu moguću pomoć da biste se izborili sa lošim raspoloženjem. Sa dolaskom proleća, žene Škorpije će osetiti priličan nalet snage i energije. Imaćete želju da se promenite i osvežite. Sledeća faza života doneće vam želju za samoobrazovanjem, a i želećete da eksperimentišete sa nekim stvarima.

    U leto 2022. godine neke dame moći će da se opuste u prijatnom društvu. Međutim, mnogi predstavnici znaka će samo sanjati o odmoru, jer dani će biti ispunjeni rutinom i brojnim svakodnevnim brigama. Sve će se promeniti dolaskom jeseni, kada možete da očekujete mnogo svetlih trenutaka. MOže se pojaviti neki vaš poštovalac, čije će pokroviteljstvo imati aveoma pozitivan uticaj na vašu profesionalnu aktivnost. Vrlo je verovatno da će oni usamljeni predstavnici Škorpija dobiti dugo očekivani ljubavni predlog, i  one Škorpije koje sanjaju o majčinstvu, mogu očekivati prinovu. 

    Imaćete i priliku da se pomirite sa starim rivalima i da se sprijateljite sa novim interesantnim ljudima. Do kraja godine, žene Škorpije moći će da obnove svoju garderobu, a neke će da promene svoj izgled do neprepoznatljivosti, izazivajući potpunu zavist u društvu i okolini.

    Ne plašite se da iskoristite mogućnosti koje će vam se pojaviti 2022. godine. Imate fantastičnu sreću i ponekad nećete verovati da vam se događaju mnoge lepe stvari i na sve ćete gledati pomalo sumnjičavo. Vreme je da stupite u kontakt sa nekim starim prijateljima koje ste u poslednje vreme zanemarili. Mnogo se nepredvidljivih situacija može javiti u vašem romantičnom životu. Stabilna veza biće dinamičnija, lepša i romantičnija. Ako ste slobodni, nećete ostati tako dugo vreme, jer je 2022. savršena godina za ljubav i romantiku. U vašoj karijeri imaćete puno entuzijazma i strasti. Učinićete sve da budete zapaženi, ali budite oprezni jer je moguće da ćete raditi previše i tako se iscrpljivati.


SAVET

    Ne dozvolite da vas lažni prijatelji iscrpljuju i koriste kao rame za plakanje. Napravite selekciju osoba sa kojima ste stvarno prijatelji i sa kojima ćete ozbiljno kontaktirati. Budite kreativni, ambiciozni i jaki. Vreme je da vaše ideje i planove sprovedete u delo i da afirmišete vaše projekte. Gledajte da vaše akcije ne ostanu neprimećene. Usmerite vaše potencijale i energiju na dugoročne projekte. Argumentovano izlažite vaše stavove da biste izbegli neslaganje saradnika. Prevaziđite greške iz ranijih perioda, a odnose sa drugima gradite na toleranciji. Nemojte agresivnim ponašanjem da rušite vaš potencijal i mogućnosti koje su pred vama. Zračite šarmom da biste privukli suprotni pol. Budite razboriti, odbacite sve konfuzije i održavajte kondiciju.

    Promenite se na pozitivan način 2022. godine. Ostanite stalno prilagodljivi i otvorenog uma. Budite poverljivi i budite spremni da isprobate nešto novo. Postanite svesniji stalnog kretanja života i uvek prisutne promene koja ga prati i naučiti da živite sa tim, umesto da se tome opirete. Promena je dobra - neka vam to due moto ove godine. Postoje novi načini rada sa uticajnim ljudima, postoje novi ciljevi kojima treba da težite. Postoje nove želje i po pitanjima srce, kao  i novi načini da izrazite svoju senzualnost, čineći ovu 2022. vrlo uzbudljivom godinom.

    Savetuje vam se da je važno ne samo slušati svoja osećanja i želje, već i da se uoče napori i dela drugih ljudi. Trebate da zahvalite vašim najmilijima na podršci, da im posvetite više pažnje i potrošite više vreme sa svojom decom. Nekim Škorpionima će koristiti rekreacija na otvorenom, odmor u prirodi sa u dobrom društvu uz dobar roštilj. U trenucima nervnog preopterećenja bolje je isključiti se iz problema, pozvati prijatelje i otići iz grada. Dakle, bićete u mogućnosti da stabilizujete vaše raspoloženje i da se napunite pozitivnim emocijama.


 HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Škorpija Januar 2022: Ne opuštajte se, da ne biste imali izdatke veće od planiranih. Izbegavajte nepotrebna trošenja na luksuz. Ovaj mesec je odlično vreme da se potpuno okrenete svom partneru i da aktivirate sve strasti, snove i ideale.

■ Škorpija Februar 2022: Ovaj mesec za vas može biti period uspeha. Do punog izražaja dolazi vaša kreativna sposobnost da napravite uspeh ni iz čega. Mnogi važni i uticajni ljudi će u ovom periodu biti prisutni u vašem okruženju.  Iskoristite to na najoblji način.

■ Škorpija Mart 2022: U ovom mesecu vas očekuju mnogi neizbežni troškovi i uprkos svim vašim nastojanja da uštedite novac i da smanjite potrošnja, troškovi se mogu iznenada pojaviti. Izbegavajte nesigurne i nedovoljno razjašnjene poslovne varijante. Bavite se isključivo sigurnim poslovima.

■ Škorpija April 2022: Ovo je jedan od najboljih meseci u za vas u ovoj godini. Bićete samouvereni u vašoj želji da profesionalno napredujete. Neka vrsta saradnje sa inostranstvom može da vam pruži zadovoljstvo na ličnom i profesionalnom planu.

■ Škorpija Maj 2022: U ovom mesecu nemojte da budete previše impulsivni prema vašem partneru. Ne želite da slobodno vreme protraćite bez veze i potrebna vam je dobra organizacija. Takođe, očekuje vas emotivni rast.

■ Škorpija Jun 2022: U ovom mesecu morate da usvojite zdraviji način života, da se rešite poroka koji vas prate i da počnete da više vežbate. Nemojte zapostavljati intimni život, jer vam on omogućuje opuštanje i smanjenje napetosti.

■ Škorpija Juli 2022: U ovom mesecu treba da rešite sve dugove i da ne ostavljate za sledeći mesec nepodmirene račune i kredite. Saradnja sa prijateljima će biti uspešna ukoliko uspete da uskladite stavove.

■ Škorpija Avgust 2022: Ovo je odličan mesec za razvoj vaše veze ako želite da podelite svoja prava osećanja prema osobi koju volite. ne preterujte u aktivnostima, jer možete da opteretite ceo organizam. Otiđite na odmor i zajedno uživajte.

■ Škorpija Septembar 2022: Sve dileme koje vas budu zaokupljale, uspešno ćete rešiti i doneti ispravne odluke. U ovom mesevu radite na tome da pronađete nove metode za poboljšanje nivoa vaše energije. Rekreacija je odličan način za to.

■ Škorpija Oktobar 2022: Očekuje vas uspeh, ali nemojte da vas to ušuška i ulenji. Takođe, period je dobar za uspostavljanje profesionalnijih veza. Napetost i umor najbolje ćete savladati boravkom u prirodi.

■ Škorpija Novembar 2022: Ovo je vaš mesec, i mnogi Škorpioni će krenuti sa novim povećanim nivoom energije, koji nisu osetili već nekog vreme . Razvijajte vaše mentalne sposobnosti. Plenićete šarmom i izgledom i vašom magičnom privlačnošću.

■ Škorpija Decembar 2022: I u ovom mesecu osetićete poboljšanje svog nivoa energije. Gledajte da razdvojite suštinu od nebitnih svari. Bićete mnogo aktivniji i osetićete veliki podsticaj za sledeću godinu.

THE CONOPLJANEWS

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар