NEDELJNI HOROSKOP za period 9 - 16. avgust 2021.

Ljubav, posao, zdravlje... Šta vam zvezde poručuju za sledeđih sedam dana, za nedelju izmedju 9. i 16. avgusta...

Foto Pixanay

OVAN

LJUBAV: Možete se osjećati tupo i nezainteresirano za neke značajne ljubavne pothvate. To je rezultat vaše blokade. Objektivno je moguće diskretno uživanje u sjećanju. Ljubav je ovaj put negdje sa strane, tiha i pomalo skrivena.

KARIJERA: Na dnevnom redu su zalihe. Bit će i onih koji će definitivno dovršiti jednu fazu svog rada. Na pomolu su nova očekivanja, ali za njihovo ispunjavanje trebat će postaviti nove temelje. Sada ćete postaviti nova pravila igre.

ZDRAVLJE & SAVJET: Idite tamo gdje se osjećate dobro.


BIK

LJUBAV: Neki bi mogli iskusiti slast tajne ljubavne veze ili sakriti svoju naklonost prema nekome, jer tako postavljaju pravila ponašanja. U svakom slučaju, potpuno netipično za vas. Moralne sumnje pratit će ovo stanje dana i noći.

KARIJERA: Kako će tjedan odmicati, postajat će sve jasnije da je ono što radite važnije nego što se činilo na početku. To će vas motivirati da radite još više. U svemu će biti važno kako surađujete s drugima.

ZDRAVLJE & SAVJET: Redovito se opuštajte.


BLIZANCI

LJUBAV: Vjerojatno ćete se malo utrnuti zbog ljubavi ili zbog zahtjeva druge strane. Neće vas najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objasniti kako se osjećate. Uglavnom zato što je ovo ipak prolazna faza. Ostanite mirni i pronađite načine za prilagodbu.

KARIJERA: Imate izvrsnu priliku za razvoj karijere ili profesionalni razvoj. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i počnite stjecati nova iskustva. Proširit ćete svoje vidike kao nikada prije.

ZDRAVLJE & SAVJET: Mnogi će putovati. Uživati.


RAK

LJUBAV: Ljubav vam se čini daleko, ali drugi sadržaji iz vašeg života daju vam snagu da podnesete samoću ili distancu u osobnim odnosima. Tako će biti i veći dio ovog tjedna. Ako ste još uvijek sami, pronađite neki ljubavni film i maštajte.

KARIJERA: Čini se da će svanuti, ali neće početi. Već ste nestrpljivi pokazati što znate. Nešto će trebati pripremiti ili dovršiti ovaj tjedan. Učinite to polako i sigurno. Već znate da će vas kad-tad primijetiti.

ZDRAVLJE I SAVJET: Zanemarite loše ljude.


LAV

LJUBAV: Ovih dana neće biti značajnih pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete dovoljno energije, pogotovo za komunikaciju, pa će mnogi ono što im nedostaje emocionalno nadoknaditi riječima. U tome će uspjeti.

KARIJERA: Radije biste se povukli u kuću i radili nešto iz svoje sobe. Neki će te utjecaje iskoristiti za stvarne kućanske poslove, pa kad završe radno vrijeme, kući će se vratiti s posla gdje će se pretvoriti u prave gospodare. To na poslu bit će u drugom planu.

ZDRAVLJE & SAVJET: Još niste zablistali. Čekajte.


DEVICA

LJUBAV: Dani koji su pred vama bogati su ljubavnim iskustvima koja će vam biti ugodna. Oni koji su još uvijek sami trebaju se definitivno dotjerati i izaći među ljude jer su šanse za pronalaženje i doživljavanje ljubavi zaista povećane. Oni u vezama uživat će u malim stvarima.

KARIJERA: Slušajte druge više od sebe. Trenutno je tako. Ljudi oko vas i oni s kojima poslujete trenutno vide više od vas ili imaju veći utjecaj na stvari. Zato se povežite i ne tražite previše. Slijedite ih do cilja.

ZDRAVLJE I SAVJET: Naspavajte se dovoljno.


VAGA

LJUBAV: Nikako da postignete ono čemu težite u ljubavi, ali barem se nemojte boriti s nečim što nema smisla. Razlikujte što je što, ali ne reagirajte pod svaku cijenu. Tek kasnije ćete imati razlog da pokažete kako se osjećate i priliku da to učinite kako treba.

KARIJERA: Sjetite se samo koliko ste postigli u prošlosti, i to uglavnom kako biste se motivirali za budućnost. Kad vam ponude nešto veliko, a vi sumnjate da to nije moguće ili da to ne možete učiniti, vi sebi pravite zatvoreni put. Razmisli o tome.

ZDRAVLJE I SAVJET: Postajete introvertirani.


ŠKORPION

LJUBAV: Mnogi će uživati ​​koliko prije nisu. Prilike za zbližavanje bit će gotovo svakodnevne. Ako ste još uvijek sami, dotjerajte se i izađite među ljude. Čekaju te. Već vezani, osjetit će kako se njihov odnos razvija u smjeru u kojem bi trebao. Bit će im drago.

KARIJERA: Sve ćete više biti zainteresirani za nove sustave koji bi mogli poboljšati rezultate vašeg rada. Izgradit ćete nove planove u tom pogledu. Borit ćete se za podršku drugih kako biste ih pokrenuli u djelo ili barem pokrenuli. Bit ćete na usluzi svima.

ZDRAVLJE I SAVJET: Trebat će vam više sna.


STRELAC

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne i velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih gradeći povjerenje između vas i vašeg partnera. Također trebate vježbati samokontrolu jer ćete povremeno reagirati nepravilno. Budite suzdržani.

KARIJERA: Neki se poslovi privode kraju. Pripremate se za popis ili za zatvaranje poslovnih faza. Bit će i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neke će treće strane raditi kod kuće i u tome će naći više smisla nego u radu u tvrtki.

ZDRAVLJE I SAVJET: Svijet se mijenja sve brže i brže.


JARAC

LJUBAV: U ljubavi će vas uglavnom pratiti sreća. Male sumnje bit će prolazne prirode, zato im nemojte pridavati važnost. Objektivno, vrata nečijeg srca su vam otvorena. Ne pravite sebi zatvoreni put, već idite tamo gdje osjećate da pripadate.

KARIJERA: Poslove ćete obavljati s lakoćom i povećat će vam se samopouzdanje. Mnogi će ovih dana imati priliku pokazati više i dokazati svoje radne sposobnosti. Pa neka nitko ne oklijeva. Treba zasukati rukave i jednostavno raditi.

ZDRAVLJE I SAVJET: Od vas se očekuje sve više i više.


VODOLIJA

LJUBAV: Iako će vam sljedećih nekoliko dana svako malo donijeti mogućnosti da poboljšate odnose s ljudima oko sebe, i sami ćete biti izloženi neprimjerenim reakcijama, a time i eliminaciji mogućeg zbližavanja. S dozom samokontrole sve će ispasti bolje. Daj sve od sebe.

KARIJERA: Neke će iznenaditi važnost posla koji je pred njima. Možda se uplaši. Ipak, dajte im do znanja da su prilično dorasli svemu. Ova se prilika rijetko daje i bila bi prava šteta propustiti je. Ne analizirajte previše.

ZDRAVLJE I SAVJET: Bolje se organizirajte.


RIBE

LJUBAV: Napokon ćete se osjećati sigurnije u svojoj vezi. Bit ćete spremni na razne ludorije, čak i na rizike, jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svijetu. Čak i ako zabrljate, bit će vam oprošteno. Oni koji su još sami privući će pažnju drugih svojom vedrinom.

KARIJERA: Surađivat ćete sa svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati utjecaja na sve s kojima rade. To će učiniti više nego uspješno i zato će ih drugi cijeniti.

ZDRAVLJE & SAVJET: Riješit ćete se iluzija.


ehoroskop.net

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар