Šta nam donosi retrogradni Merkur od 29. maja: Emocionalna vrteška, prepreke u komunikaciji i izazovi na mnogim poljima

Retrogradni Merkur u Blizancima očekuje vas 29. maja, a u svoju pred-retrogradnu zonu ulazi 14. maja, a u ovoj fazi ostaće sve do 22. jula. Donosi  emocionalnu vrtešku, puno prepreka u komunikaciji i izazova na mnogim poljima. U onim oblastima kojima Merkur vlada, ovaj uticaj može doneti odlaganja, nenamerne greške, razne propuste, pa budite oprezni.

Foto Pixabay

Merkur simblizuje saobraćaj, komunikacije, tehniku, trgovinu, administraciju, dokumente…  I sve u toj simbolici moze lako da krene naopako, pišu Astrousluge.com.

Inače, kako Merkur kreće retrogradno  u trenutku kada napravi zagljaj sa Venerom, on nam poručuje da dolazi period vraćanja bivših ljubavi naročito Strelčevima, Vodolijama i Rakovima!

Na koga najviše utiče

Retrogrdadni Merkur najviše utiče na Device i Blizance u podznaku jer je to njihov vladar, koji čini 80% sudbine, odnosno, životne priče.

Ali utiče na sve nas jer svi imamo negde Devicu i Blizance u horoskopu, te ćemo najveći uticaj osetiti baš u toj oblasti života.


Ovan 

Kod Ovnova  Merkur aktivira treće polje, polje saobraćaja, komunikacije, rodbine…pa možete u ovim oblastima očekivati njegova iznenađenja.


Bik

Oprez sa finansijama, jer Merkur prolazi kroz vaše polje novca!  Velika je verovatnoća da će očekivani novac da zakasni!


Blizanci

 Uticaj Merkura usporava Blizance, bićete rasejani I sporiji nego što je uobičajeno, prijaće vam samoća, odmor, izležavanje…


Rak

Rakovima se aktivira polje tajni I tajnih veza I vraćanje ljubavi iz prošlosti


Lav

Lavovi će imati nesporazume u polju prijatelja, dogovori će se odlagati I dobijati nepreviđeni tok.


Devica

Devicama ovaj uticaj aktivira polje profesije, pa su moguće greške, dobro proverite ako potpisujete neka važna dokumenta!


Vaga

Vage mogu imati problem sa ispitima, odlaganje ispita, promena termina ili promena profesora koji će vam biti na ispitu. Povoljan je period ako izlazite na ispit koji ste vec nekoliko puta polagali!


Škorpija

Škorpije mogu imati nepredvidjene situacije sa bankama, kreditima, tuđim novcem…ovaj uticaj donosi da se lako stvore neke greške I propusti.


Strelac

Strelčevima se vraćaju bivše ljubavi! Bilo da ste slobodni ili zauzeti ovaj uticaj će vam ponovo ukrstiti puteve sa  važnom osobom iz prošlosti!


Jarac

Polje posla I saradnika će biti aktivirano ovim uticajem I doneće vam nesporazume, nepoštovanje dogovora, promenu poslovnog plana koju niste očekivali!


Vodolija

Vodolijama je snažno aktivirano polje Ljubavi, I čak dve osobe će biti aktulene! Ovaj period vam donosi susret sa osobom o kojoj već dugo sanjate I  kojoj se nadate!


Ribe

Nesporazumi u polju porodice I polju porodičnih odnosa će biti u ovom periodu naglašene. Nemojte da dajete obećanja za koja niste sto posto sigurni da ih možete na vreme ispuniti jer to može postati razlog glavnog konflikta.

informer.rs / lovesensa / astrousluge.com

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар