Obama o vanzemaljcima: Ne smem da vam otkrijem

Upitan o neidentifikovanim letećim objektima i potencijalnom prisustvu vanzemaljaca na Zemlji, bivši predsednik SAD Barak Obama gostujući u tok-šouu Džejmsa Kordenaa je prvo rekao da postoje mnoge stvari u vezi sa NLO koje ne može da otkrije uživo.

Foto: YouTube screenshot / The Late Late Show with James Corden

Kada je postao predsednik 2009. godine, Obama kaže da je pitao da li postoji laboratorija ili centar u kojem se čuvaju informacije ili uzorci vanzemaljaca, ali je dobio odrični odgovor.

„Ono što je zaista tačno, i sada sam ozbiljan, jeste da postoje snimci i zapisi objekata na nebu za koje ne znamo šta su tačno. Njihova kretanja i putanje su nam neobjašnjive i ne shvatamo obrasce njihovog ponašanja“, naveo je bivši predsednik SAD.

Obama je dodao da se ti fenomeni i dalje istražuju i da postoji mnogo ljudi koji ih ispituju, ali, nažalost, on nema šta više da kaže o tome.

Američka vojska je proteklih godina potvrdila autentičnost brojnih snimaka iz aviona koji su spazili neidentifikovane leteće objekte, od kojih su mnogi manevrisali na načine koji su zbunjivali aeronautičke stručnjake.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар