LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA april 2021. godine, za one koji su u vezi ili su slobodni

Šta one koji su u vezi ili slobodni očekuje na polju ljubavi i emocija tokom aprila 2021. godine, pročitajte u redovima koji slede.

Pixabay

Ovan

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere s Marsom 06. travnja/aprila unosi više dinamike u vaš odnos s voljenom osobom, što ćete oboje dočekati sa zadovoljstvom, jer će vam upravo to najviše i trebati da bi se vaša emotivna veza odvijala skladno. Pojačat će se i vaša strastvenost. Na neslaganja ćete nailaziti oko zajedničkih ciljeva, što može dovesti do sukoba i negativnih emocija.

Venera će 14.04. ući u znak Bika i pojačat će vašu potrebu za uživanjem u životnim zadovoljstvima pa ćete više vremena provoditi u zabavnim aktivnostima s partnerom. Konjunkcija Merkura s Venerom u trećoj dekadi mjeseca dovest će do otvorenije komunikacije s voljenom osobom. Jedno drugom ćete povjeriti nešto intimno i ojačati povjerenje.

Ako ste slobodni:

Venera u sekstilu s Marsom donijet će vam osobu prema kojoj ćete osjećati neodoljivu privlačnost. Između vas dvoje će se probuditi jake strasti koje će dovesti do skladnih odnosa i mnogo zabave i provoda udvoje. Odgovarat će vam ovakva situacija i nećete inzistirati na ulasku u ozbiljnu vezu. U trećoj dekadi travnja/aprila će Venera praviti konjunkciju s Uranom, što može označiti početak slobodne veze koja će vam donijeti nova iskustva u ljubavi i ispuniti vas zadovoljstvom.

Stariji Ovnovi će uživati u zabavnim aktivnostima i ući će u slobodnu vezu punu erotskog naboja s osobom koja će uživati da ih pravi ljubomornim. Krajem mjeseca ćete prekinuti taj odnos i započeti avanturu s osobom slobodnog duha.

 

Bik

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere s Marsom u prvoj dekadi travnja/aprila omogućit će vam više intimnih trenutaka s voljenom osobom. Vaše strasti će biti pojačane na zadovoljstvo vašeg partnera. Mars će praviti kvadrat sa Neptunom i donijet će vam sukobe s partnerom zbog toga što ćete više pažnje poklanjati prijateljima pod izgovorom kako imate previše posla. Izbjegavajte neiskrenost.

Mars će u drugoj polovini travnja/aprila praviti trigon s Jupiterom i motivirat će vas da uložite sve raspoložive resurse u ostvarivanje zajedničkih ciljeva, što će poboljšati vaš odnos s voljenom osobom. Dobro ćete se razumjeti i vodit ćete iskrene i otvorene razgovore. Mars u trećoj dekadi travnja/aprila ulazi u znak Raka i donosi vam teškoće u dogovorima.

Ako ste slobodni:

Prva dekada travnja/aprila donosi vam uzbudljivu avanturu s osobom koja će vas već pri prvom susretu snažno privući i čijem šarmu nećete moći odoljeti, ali ćete uvidjeti da različito razmišljate, što će ometati vašu komunikaciju i dogovore.

Stariji Bikovi će biti uvučeni u strastveni odnos, ali će im u isto vrijeme donijeti neugodne scene u vidu ljubomornih ispada i laži.


Blizanci

Ako ste u vezi:

Venera će 10. travnja/aprila praviti sekstil s Jupiterom i donosi vam provode s prijateljima, izlete s voljenom osobom i lijepe zajedničke trenutke gdje ćete se moći u potpunosti posvetiti jedno drugom. Sekstil Sunca s Jupiterom probudit će u vama vrline i voljenoj osobi ćete pružati najbolji dio sebe, podršku i inicijativu za zajedničke aktivnosti i zabavu.

Mars i Merkur će u drugoj polovini travnja/aprila praviti skladne aspekte s Jupiterom, što će vas motivirati da unesete više strasti i dinamike u vašu emotivnu vezu, na zadovoljstvo voljene osobe. Imat ćete konstruktivne prijedloge kako da unaprijedite vaš odnos, koje će vaš partner prihvatiti. Dobro ćete se razumjeti oko svega i usmjerit ćete se na ostvarivanje zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni:

Tijekom ravnja/aprila će vam se pružiti mogućnosti da upoznate osobu s kojom biste mogli ući u skladnu emotivnu vezu. Vaš potencijalni partner dolazi iz daleka ili ćete se upoznati preko društvenih mreža. Već na početku ćete primijetiti da se dobro razumijete, da možete otvoreno razgovarati o svemu i da dijelite zajedničke interese. Najviše ćete se slagati u vezi potrebe za kretanjem i razgovorima. Započet ćete slobodnu vezu na daljinu do kraja mjeseca.

Stariji Blizanci će započeti intenzivan kontakt s osobom koju su upoznali preko zajedničkog prijatelja, a koja ne živi u istom mjestu. Provest ćete jedan vikend zajedno koji će vas zbližiti i započet ćete vezu koja će biti slobodnog tipa.


Rak

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura sa Saturnom u prvoj polovini travnja/aprila donijet će vam slaganje s partnerom oko zajedničkih ciljeva. Dobro ćete se razumjeti i tragat ćete za rješenjima kako da savladate situacije koje unose napetost i teškoće u vaš odnos. Potrebno je da budete iskreni i da jasno stavite do znanja voljenoj osobi što vam smeta u vašem odnosu. To će vam donijeti stabilnost.

Merkur će u drugoj polovini travnja/aprila praviti sekstil s Jupiterom i Marsom i donosi vam više vremena za intimne trenutke uz voljenu osobu što će vam omogućiti da se angažirate oko unošenja nečeg novog u vašu vezu. To će vam donijeti više sklada i razumijevanja. Kvadrat Merkura s Plutonom dovest će do različitih pogleda na zajedničke ciljeve i zahtijevat će kompromis.

Ako ste slobodni:

Potreban vam je netko s kim ćete moći ostvariti iskrenu komunikaciju, dobro razumijevanje i s kim ćete moći raditi na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Takvu osobu možete upoznati kroz poslovne aktivnosti i kontakte. Obratite pažnju na nekoga tko vam je uvijek od pomoći i tko ima jak osjećaj odgovornosti. Budite pažljivi da ne donosite ishitrene odluke i da vas ne obuzmu prejake strasti. U trećoj dekadi travnja/aprila možete neočekivano započeti vezu, ali neće biti lako je održati.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu s kojom će surađivati na zajedničkom projektu i koja će se u početku postaviti prijateljski, ali će kasnije doći do obostranih simpatija. Avantura je lako moguća ali ne i ulazak u vezu.


Lav

Ako ste u vezi:

Venera će 10. travnja/aprila praviti sekstil s Jupiterom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi i donijet će vam dugo očekivani sklad i podršku u odnosima s voljenom osobom. Provest ćete vikend zajedno na izletu ili putovanju na mjesto gdje ćete moći biti posvećeni jedno drugom, što će vas ispuniti zadovoljstvom. Jedno drugom ćete pružati iskrene osjećaje.

Trigon Marsa s Jupiterom u drugoj polovini travnja/aprila donijet će vam intenzivno druženje sa zajedničkim prijateljima i niz zajedničkih aktivnosti u kojima ćete vaš partner i vi uživati. Imat ćete dobar osjećaj za potrebe voljene osobe i bit ćete puni inicijative kojom ćete vašem partneru ulijevati povjerenje i sigurnost. Ispunit ćete voljenoj osobi jednu želju i obećanje.

Ako ste slobodni:

Početkom druge dekade travnja/aprila upoznat ćete osobu koja će vas na prvom susretu neodoljivo privući svojim osobnim kvalitetama. U početku ćete prakticirati poneki zajednički izlazak i svakodnevnu komunikaciju. Saznat ćete kako vas interesiraju slične teme i u svemu ćete se dobro razumjeti. Povezivat će vas veći broj zajedničkih prijatelja. Bit ćete otvoreni za slobodnu vezu koju ćete započeti u trećoj dekadi travnja/aprila. Postoje šanse da vaša veza postane ozbiljna vremenom.

Nešto stariji Lavovi će uživati u druženju i zabavi i neće biti zainteresirani za vezivanje. Svidjet će vam se osoba koja je dinamične prirode i intelektualni tip i s kojom ćete ući u avanturu bez obaveza. Očekuje vas dobar provod.


Devica

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere s Jupiterom donijet će vam u prvoj polovini travnja/aprila više sklada u odnosima s partnerom i moći ćete poboljšati vašu vezu tako što ćete biti otvoreniji na potrebe i prijedloge voljene osobe. Bit ćete spremni pružiti podršku i pokazati više inicijative. Pružat ćete najbolje od sebe, kako s emotivne strane, tako i kroz dokazivanje riječi na djelima.

Druga polovina travnja/aprila pokazat će se produktivnom za ostvarivanje zajedničkih planova i ciljeva, zahvaljujući trigonu Marsa s Jupiterom. Vaš partner i vi ćete se u svemu odlično slagati i bit ćete uspješni u svemu gdje udružite snage. Ovaj period vam je pogodan za planiranja, dogovore, uljepšavanje zajedničkog prostora i imat ćete više vremena za intimne trenutke.

Ako ste slobodni:

Travanj/april vam donosi mnogo zabave i susreta s osobama koje će vas privući svojim osobnim kvalitetama, vedrinom, pokretačkom energijom i emotivnom toplinom. Od više osoba koje ćete upoznati, izdvojit će se jedna s kojom ćete se početi spontano viđati i provoditi vrijeme u ugodnim razgovorima i zajedničkim akcijama. U drugoj polovini mjeseca će spontano doći do obostranih simpatija i osjećaja. Bit ćete sretni i ispunjeni.

Nešto starijim Djevicama će se ispuniti želja da upoznaju osobu s kojom će se moći baviti zajedničkim aktivnostima i u isto vrijeme biti u emotivnoj vezi. Imat ćete pored sebe nekoga s kim cijelo vrijeme možete biti zajedno i u svemu uživati.


Vaga

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere s Marsom u prvoj dekadi travnja/aprila donijet će vam mogućnost da odete na vikend putovanje s partnerom gdje ćete se moći posvetiti jedno drugom u potpunosti. Vaša strastvenost će biti pojačana, što će vašem partneru odgovarati. Sekstil Venere s Jupiterom će vam donijeti mnogo zajedničke zabave i razmjenu iskrenih osjećaja.

Kvadrat Marsa s Neptunom će vas činiti nepovjerljivim i sklonim da idealizirate partnera, da imate velika očekivanja, što će dovesti do prolaznih razočaranja. U drugoj polovini travnja/aprila Mars će praviti trigon s Jupiterom, što će vam donijeti zajedničke aktivnosti s voljenom osobom koje će vas zbližiti i unijeti sklad u vašu vezu. Jedno drugom ćete biti podrška.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vas duže vrijeme privlači će se ponašati nezainteresirano, što će na vas djelovati izazovno i uložit ćete više napora kako biste joj privukli pažnju. Bit ćete razočarani kada shvatite da vaše želje neće biti ostvarene i povući ćete se. Nakon toga ćete upoznati nekoga tko će vam otvoreno prići i pokrenuti vas iz stanja tuge i neraspoloženja. Započet ćete skladnu emotivnu vezu.

Starije Vage će biti privučene osobom s kojom će započeti tajnu vezu, ali će se to pretvoriti u kratku avanturu koja ih neće činiti zadovoljnim pa će prekinuti ovaj odnos. U trećoj dekadi travnja/aprila počet ćete se viđati s osobom sličnih interesa.


Škorpion

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere s Marsom na početku travnja/aprila pojačat će vašu strastvenost, što će odgovarati vašem partneru, jer ćete imati više volje za zajedničke intimne trenutke i znat ćete svog partnera podržati i pokrenuti na akciju. Kvadrat Venere s Plutonom će dovesti do pretjeranih strasti i izazivat će posesivne i ljubomorne ispade. Izbjegavajte svađe i sukobe.

Venera će 14. travnja/aprila ući u znak Bika i vaše polje ljubavi, što će vam donijeti stabilnost i sklad u emotivnoj vezi. U trećoj dekadi ćete unijeti nešto novo u vaš odnos s voljenom osobom što će još više doprinijeti bliskosti, ali ćete se u isto vrijeme susresti s prolaznim zahlađenjem i sumnjom zbog kvadrata Venere sa Saturnom. Ubrzo ćete savladati teškoće.

Ako ste slobodni:

Početak travnja/aprila vam donosi susret s osobom koja će vas privući fizički i s kojom ćete ostvariti strastven intimni odnos bez obaveza, što će vam u potpunosti odgovarati. Ovakva vrsta veze može potrajati duži period, ali nećete planirati ništa ozbiljno jer još uvijek se niste spremni vezati, a da vaš partner nije osoba koja želi stabilnu i dugu vezu. Treća dekada travnja/aprila donijet će vam preispitivanje vaših osjećaja. Shvatit ćete da neka razočaranja iz prošlosti još niste preboljeli.

Stariji Škorpioni će provoditi vrijeme s osobom s kojom se viđaju povremeno, a s kojom će odjednom postati bliski. Spontano ćete započeti intimni odnos, ali ćete za sada na tome i ostati. Više će vam odgovarati avantura od ulaska u vezu.


Strelac

Ako ste u vezi:

Ulazak Merkura u znak Ovna na početku travnja/aprila donijet će vam više zabave i mnogo dinamike koja će i vama i vašem partneru odgovarati. Jedno drugome ćete pružati pozitivne poticaje. Razgovarat ćete o ozbiljnim temama i dugoročnim zajedničkim planovima. U vezi toga ćete se dobro razumjeti i odlično ćete se složiti. Pridržavat ćete se dogovora.

U drugoj polovini travnja/aprila će Merkur praviti konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da savladate neke nesuglasice i nesporazume od ranije, da jasnije sagledate što želite u vašoj vezi, što očekujete od partnera, a zatim ćete se potruditi da to i ostvarite. Unijet ćete nešto novo u vaš odnos, što će doprinijeti boljem slaganju i usmjerenju ka novim zajedničkim ciljevima.

Ako ste slobodni:

Početak travnja/aprila vam donosi poznanstvo s osobom koja je dinamična, avanturističkog duha, stalno u pokretu i puna energije, a uz to i strastvene prirode. Između vas će doći do obostranih simpatija i počet ćete se viđati i izlaziti. Vaš novi partner će na vas djelovati vrlo pozitivno i pokretat će vas na konstruktivnu akciju. Kako ste i sami vatrene prirode, bit će vam lako držati korak s voljenom osobom.

Nešto stariji Strijelci će biti otvoreni za avanturu i neće inzistirati na ozbiljnoj vezi. Upoznat ćete osobu koja će biti upravo ono što vam je trenutno potrebno, a to je netko s kim ćete se moći kretati, imati zajedničke aktivnosti i strast.


Jarac

Ako ste u vezi:

Pokazat ćete više interesa za partnerove planove i složit ćete se s prijedlozima o uređenju zajedničkog doma, u čemu ćete zajedno sudjelovati. Iskoristit ćete slobodno vrijeme za zajednički vikend u prirodi, gdje ćete se moći bar malo isključiti od svakodnevnih obaveza i svega što vas opterećuje. Posvetit ćete to vrijeme jedno drugom i opustit ćete se.

Treća dekada travnja/aprila vam donosi više zabave i druženja sa zajedničkim prijateljima. Konjunkcija Venere s Uranom će vam omogućiti da unesete nešto novo u vaš odnos s partnerom, da primijenite više kvaliteta u svom pristupu, kao i da pronađete nove zajedničke interese. Voljenoj osobi ćete pružati više osjećaja, što će biti pozitivna promjena u vašem pristupu.

Ako ste slobodni:

Prva polovina travnja/aprila donosi vam manje aktivnosti i izlazaka. Više vremena ćete provoditi kod kuće, a kontakte ćete imati najvećim dijelom preko društvenih mreža. Odgovarat će vam da se povučete i smanjite kontakte s drugima. Od sredine travnja/aprila, s ulaskom Venere u znak Bika, počet ćete više izlaziti i bit ćete puni pozitivne energije, raspoloženi za zabavu. Upoznat ćete osobu s kojom ćete pronaći mnogo zajedničkog, zaljubit ćete se i započeti vezu koja bi mogla postati ozbiljna i duga.

Nešto stariji Jarci će preko bliskog prijatelja upoznati osobu s kojom će u početku voditi zanimljive razgovore, odlaziti na zajedničke izlete i sportske aktivnosti, da bi u trećoj dekadi travnja/aprila započeli uzbudljivu avanturu. Bit ćete zadovoljni.


Vodolija

Ako ste u vezi:

Prva polovina travnja/aprila donosi vam odlično razumijevanje s voljenom osobom i dinamičnu, ali ugodnu komunikaciju o zajedničkim potrebama. Složit ćete se oko zajedničkih planova. Sekstil Sunca s Marsom omogućit će vam više zabave i otkrit ćete koliko se možete opustiti i uživate s voljenom osobom u onome što oboje volite raditi kada ste zajedno.

Sunce će sredinom travnja/aprila praviti sekstil s Jupiterom i bit ćete na istim misaonim valovima s partnerom, što će vam omogućiti da se razumijete bez mnogo riječi. Jedno drugom ćete pružati podršku i unijet ćete više radosti i smijeha u vaš odnos. Nakon 19. travnja/aprila kada Sunce uđe u znak Bika posvetit ćete se više vašoj obitelji i uređenju zajedničkog doma.

Ako ste slobodni:

Prva polovina travnja/aprila vam donosi sklonost ka pretjeranoj idealizaciji osobe u koju ste zaljubljeni, nakon čega slijedi razočaranje kada shvatite da između vas neće biti ništa, jer vaša simpatija ima nekog s kim je u bliskoj vezi. U drugoj polovini travnja/aprila ćete upoznati nekoga tko će vas znati pokrenuti i nasmijati i tko će vam pružiti iskrene osjećaje. Vaš novi partner će znati odgovoriti na vaše emotivne potrebe i ubrzo ćete započeti emotivnu vezu koja će vas ispuniti srećom.

Nešto stariji Vodenjaci će biti neodlučni, nesigurni i skloni povlačenju i predrasudama u pogledu osobe koja im se sviđa. Kada vam vaša simpatija pokaže naklonost i uzvrati na vaše udvaranje, pokazat ćete svoje kvalitete i započeti vezu.

 

Ribe

Ako ste u vezi:

Venera i Sunce će u prvoj polovini travnja/aprila praviti sekstil s Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Imat ćete vremena za intimne trenutke uz voljenu osobu, što će vama i vašem partneru omogućiti da se opustite, poboljšate bliskost i komunikaciju, kao i da uvidite prave vrijednosti vašeg odnosa. Imat ćete dobar osjećaj za potrebe voljene osobe.

Trigon Marsa s Jupiterom u drugoj polovini travnja/aprila utjecat će povoljno na vaše obiteljske odnose i uz podršku voljene osobe ćete pristupiti uređenju zajedničkog doma. Sekstil Merkura s Jupiterom će vam donijeti obostrano razumijevanje i slaganje oko zajedničkih planova i ciljeva. Jedno drugom ćete se više povjeravati, što će unijeti stabilnost i sklad u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

U drugoj dekadi travnja/aprila ući ćete spontano u vezu s osobom s kojom se odnedavno viđate i koja vas duže vrijeme privlači. Odgovarat će i vama i vašem novom partneru da vašu vezu jedno vrijeme držite u tajnosti i da provodite vrijeme zajedno, daleko od pogleda drugih. To će vam omogućiti da se bliže upoznate. Otkrit ćete da se dobro razumijete i da možete otvoreno i iskreno o svemu razgovarati pa i o nečem o čemu ne biste razgovarali s većinom bliskih osoba.

Nešto starije Ribe će se uspjeti dovoljno zbližiti sa svojom simpatijom i započet će emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom, kako na polju emocija, tako i u međusobnoj komunikaciji. Jedno drugom ćete znati ispuniti potrebe i želje.

atma/mesecnihoroskop.com/lovesensa

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар