Vaš horoskopski znak već je izabrao životnog partnera, saznajte ko je to!

Jasno, vi ne morate verovati u sve ovo, ali ako ništa drugo razmislite…

Kaboompics_com / Pixabay

Ovan

1. Škorpion: Strast i iskrenost, između vas postoji uzajamna ljubav i poštovanje. Tu nema mesta za tajne!

2. Strelac: Ova dva vatrena znaka su kao dva ljubavna magneta. Dokle god ova dva znaka razgovaraju, oni su spoj sklopljen na nebu.

3. Vodolija: Ovo je savršen partner za vas!


Bik

1. Bik: Dva ljubavna golupčića! Udobna veza puna ljubavi; ponekada njima nitko nije potreban, ovo je spoj koji je napravljen da traje celi život.

2. Devica: Ovi zemljani znaci imaju dosta toga zajedničkog i međusobno se razumeu. Oni dele iste osobine, vrednosti i ljubav – savršeno!

3. Jarac: Ljubav, divljenje, poštovanje i razumevanje!


Blizanci

1. Vodolija: Ova dva vazdušna znaka mogu zajedno ići životnom stazom, bez obzira gde ih ona može odvesti. Magična veza!

2. Ribe: Ovo je izuzetno kompatibilna intelektualna veza. Međutim, postoji potreba za kompromisom kako bi ljubav trajala.


Rak

Ribe: Dva vodena znaka, postoji prirodna i lepa duhovna veza. To je ljubav duša i može trajati celi život.


Lav

Vaga: Ovaj dinamični duo sija zajedno, posebno na društvenoj sceni. Oni brinu jedan o drugom i mogu preći veliku razdaljinu s ljubavlju koja traje zauvek.


Devica

Jarac: Ovaj zemljani sklop je nebeski. Čvrsti kao kamen, oni su jedno za drugo, zauvek!


Vaga

Vaga: Spoj napravljen u raju! Ova dva znaka sede na sedmom nebu. Oni su zaljubljeni u ljubav i u ljubavi su jedno s drugim.


Škorpion

Ribe: Ljubav koja oduzima dah, puna strasti i romanse. Ako se neguje, postoji moćna privlačnost i veza između ova dva vodena znaka …


Strelac

Ovan: Ova dva vatrena znaka su ljubavni magneti.


Jarac

Bik: Ljubav, divljenje, poštovanje i razumevanje. Zajedno zauvek!


Vodolija

Ovan: Oni su savršeni partneri. Nikada neće imati dosadan trenutak!


atma.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. IZA OVE ŽENE STOJI 25 GODINA ISKUSTVA I USPEŠNOG POMAGANJA LJUDIMA. SPASILA JE MNOGE, POMOĆI ĆE I VAMA. ONA VAM SLUŽI ZA SPASENJE DUŠE, ŠTITI I DAJE SNAGU, DONOSI BLAGOSTANJE, POMAŽE U BORBI PROTIV ZLIH SILA, SKIDA CRNU MAGIJU, DAJE ZAŠTITNE AMAJLIJE KOJE ŠTITE POJEDINCIMA I AMAJLIJE KOJE ŠTITE CELU KUĆU, LEČI BOLESTI ZAVISNOSTI – SVAKU MUKU, PATNJU I DUŠEVNA STANJA, VRAĆA VERU, NADU, VOLJU ZA ŽIVOTOM, VOLJU I NAPREDAK U RADU. REŠAVA LJUBAVNE I BRAČNE PROBLEME, SPAJA RASTAVLJENE I VRAĆA IZGUBLJENE. PUNO JE OSOBA KOJE NEMAJU SREĆE, PUNO JE I ONIH KOJI NE UMEJU DA PREPOZNAJU SVOJU SREĆU. AKO JE OSOBA USAMLJENA I NIKAKO NE USPEVA DA NAĐE SVOJU SRODNU DUŠU ILI SE UVEK ZLOPATI U VEZAMA, ONDA SE RADI O MAGIJI POZNATIJOJ KAO “ZAKLJUČANA SREĆA”. OVU SRAMNU RABORU PRAVE ONI KOJI ŽELE DA VAM NAPAKOSTE I UNIŠTE LOZU. NE PROVODITE DANE U SAMOĆI JER ZORKA MOŽE DA VAM POMOGNE I “OTKLJUČA SREĆU”. ZORKA SA VELIKIM USPEHOM RADI NA DALJINU.

    SKIDANJE CRNE MAGIJE.

    SKIDANJE UROKA.

    VRAĆANJE LJUBAVI.
    ZOVE SE RENATA ONA MI POMOGLA PUNOO PUNOOOO ZAHVALNA SAM JOJ DO NEBA..EVO BROJA+385923813830 viber wcp.

    ОдговориИзбриши
  2. IZA OVE ŽENE STOJI 25 GODINA ISKUSTVA I USPEŠNOG POMAGANJA LJUDIMA. SPASILA JE MNOGE, POMOĆI ĆE I VAMA. ONA VAM SLUŽI ZA SPASENJE DUŠE, ŠTITI I DAJE SNAGU, DONOSI BLAGOSTANJE, POMAŽE U BORBI PROTIV ZLIH SILA, SKIDA CRNU MAGIJU, DAJE ZAŠTITNE AMAJLIJE KOJE ŠTITE POJEDINCIMA I AMAJLIJE KOJE ŠTITE CELU KUĆU, LEČI BOLESTI ZAVISNOSTI – SVAKU MUKU, PATNJU I DUŠEVNA STANJA, VRAĆA VERU, NADU, VOLJU ZA ŽIVOTOM, VOLJU I NAPREDAK U RADU. REŠAVA LJUBAVNE I BRAČNE PROBLEME, SPAJA RASTAVLJENE I VRAĆA IZGUBLJENE. PUNO JE OSOBA KOJE NEMAJU SREĆE, PUNO JE I ONIH KOJI NE UMEJU DA PREPOZNAJU SVOJU SREĆU. AKO JE OSOBA USAMLJENA I NIKAKO NE USPEVA DA NAĐE SVOJU SRODNU DUŠU ILI SE UVEK ZLOPATI U VEZAMA, ONDA SE RADI O MAGIJI POZNATIJOJ KAO “ZAKLJUČANA SREĆA”. OVU SRAMNU RABORU PRAVE ONI KOJI ŽELE DA VAM NAPAKOSTE I UNIŠTE LOZU. NE PROVODITE DANE U SAMOĆI JER ZORKA MOŽE DA VAM POMOGNE I “OTKLJUČA SREĆU”. ZORKA SA VELIKIM USPEHOM RADI NA DALJINU.

    SKIDANJE CRNE MAGIJE.

    SKIDANJE UROKA.

    VRAĆANJE LJUBAVI.
    ZOVE SE RENATA ONA MI POMOGLA PUNOO PUNOOOO ZAHVALNA SAM JOJ DO NEBA..EVO BROJA+385923813830 viber wcp.

    ОдговориИзбриши