Nedeljni horoskop 24 - 31. maj / svibanj 2015.

Pred nama je poslednja sedmica maja. Pročitajte šta vam, u astrološkom smislui, dolaze na polju posla i finansija, ljubavi i porodičnih odnosa i kada je zdravlje u pitanju.

Ilustracija: Quique / pixabay.com

OVAN


Posao - Tokom ovog perioda imaćete uspeha u svim poslovima koji su vezani za kretaivan rad. Pokušavate da proširite obim delatnosti, ali, po običaju, previše sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, zbog čega su poslovne procene i greške evidentne.

Ljubav - Niste zadovoljni partnerom, maštate o idealima kojih, nažalost, nema. Viši predstavnici znaka maksimalno će uživaju u sitnim životnim radostima, dok će niži muku mučiti sa samoanaliziranjem.
Zdravlje - Psihosomatske bolesti najbrže ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok.


BIK


Posao - Ne oskudevate u volji i energiji, pa sve što zamislite uglavnom sprovodite u delo, ne štedeći se ni najmanje. Možda čak malo i preterujete. U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Uprkos zastojima, rešili ste da ostvarite jedan projekat, a da biste u tome uspeli neophodno je da budete smireni i da ne donosite brzoplete odluke.

Ljubav - Najšarmantniji horoskopski znak je Bik. Harizmatični ste i neodoljivi, ali samo pod uslovom da vi to želite. Ovih dana uspećete da očarate jednu osobu i verovatno vas očekuje zanimljiva ljubavna veza.

Zdravlje - Većina predstavnika znaka dobro se oseća.


BLIZANCI 


Posao - Period je odličan za polaganje ispita i ugovaranje dugoročnih poslova. Ukoliko niste dorasli situaciji, pokušajte da je izbegnete i ne prenagljujte u poslovima vezanim za komunikaciju.

ubav - Stalno vam se po glavi mota konflikt sa voljenom osobom koji ste nedavno imali. Najviše strahujete da bi nešto slično moglo da se ponovi. Zbog ovakve situacije veoma ste napeti i ne uspevate da se opustite, a najviše bi vam prijalo da sa partnerom negde otputujete.

Zdravlje - Ukoliko uspete da uskladite poslovni i privatni život, rešićete većinu zdravstvenih problema.


RAK


Posao - Većina vaših poslovnih projekata usmerena je na uvećanje materijalnih prihoda, jer ste u nezavidnoj finansijskoj situaciji. Ali, zbog mogućih zastoja u poslu, potrebno je da se naoružate strpljenjem. Povremeno ćete biti toliko okupirani materijalnim vrednostima da nećete primetiti suštinski problem. Strpite se još malo, ubrzo će se situacija iskristalisati.

Ljubav - U ovom periodu mogući su sukobi sa Bikovima i drugim Rakovima. Dobro razmislite pre nego bilo šta izgovorite, jer se kasnije možete kajati, a onda će biti kasno.

Zdravlje - Dobro se osećate.


LAV


Posao - Imate osećaj da je situacija na poslu bezizlazna. Možda ste se "preforsirali", pa imate negativan pristup tekućim problemima. Pokušajte da bolje organizujete vreme i da odete na godišnji odmor.

Ljubav - Veza u kojoj se trenutno nalazite prilično je nestabilna. Razlog je dugogodišnje nezadovoljstvo partnerom, koje je posebno naglašeno od početka maja. Ali, ne tugujte, uskoro nastupa vaših pet minuta.

Zdravlje - Ovog proleća mnogi predstavnici znaka imali su velikih problema sa hroničnim bolestima. Srećom, zdravstvena situacija se polako stabilizuje.


DEVICA


Posao - Teško vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana bićete izuzetno motivisani za posao, a svaki trenutak doživljavaćete kao slavlje. Najzad ste uspeli da sagledate vlastite slabosti i da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni.

Ljubav - Za sve tražite garanciju, čak i za ljubav. Nažalost, pokušavate da se osigurate tamo gde niko nikada nije siguran.

Zdravlje - Pokušajte da vratite optimizam, a u tome će vam najviše pomoći boravak u prirodi.


VAGA


Posao - Mnogi poslovni projekti su u zastoju. Ali, strpite se još malo i sačekajte povoljniji trenutak za akciju. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One vas čine srećnim i omogućuju vam da normalno funkcionišete.

Ljubav - Ovih dana očekuje vas mnogo strasti i nežnosti, ali i suza. Veza sa voljenom osobom došla je do usijanja. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što je potrebno. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete.

Zdravlje - Ukoliko ste preterali sa hranom i pićem, krajnje je vreme da krenete sa dobrom dijetom. Manji problemi sa zglobovima i bolovima u nogama.


ŠKORPIJA


Posao - Sredinom perioda moguće su prekretnice na planu. Neki pripadnici znaka promeniće radno mesto, drugi će pronaći novi honorarni posao, a neke Škorpije otići će u penziju. U svakom slučaju, ovo je početak nove, svetlije faze u vašem životu. Najzad ste rešili da se promenite, pa ćete na mnoge stvari staviti tačku.

Ljubav - U vezi ste prilično naivni. Uopšte ne razmišljate o tome da partner nije onakav kako se predstavlja. Veoma brzo ćete morati da se suočite sa ovom činjenicom.

Zdravlje - Pokušajte da budete opušteniji, jer uzalud trošite i fizičku i psihičku energiju.


STRELAC 


Posao - U poslove unosite ono čega imate u izobilju - intuiciju. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne grešite nego postižete i izuzetne rezultate. Krajem perioda bićete u situaciji da nešto slavite, zbog čega ćete se osećati fantastično, jer ćete sreću podeliti sa dragim osobama iz okruženja. Da biste stabilizovali finansijsku situaciju potrebno je da obuzdate potrošačku groznicu.

Ljubav - Veza sa partnerom je u ekspanziji. Spremite se za mnogo nežnosti i strasti sa voljenom osobom.

Zdravlje - Sklonost ka piću, slatkišima i cigaretama veoma loše utiču na vaše zdravlje. Očistite organizam od toksina.


JARAC


Posao - U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i na tuđim greškama. Na poslu želite da izbegnete neugodnosti, ali teško ćete u tome uspeti ukoliko ne promenite ugao sagledavanja situacije - pokušajte da budete optimista. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite. Krajem maja očekujte priznanje na poslu.

Ljubav - Napokon ste shvatili da ne možete da promenite partnera, odnosno ne može da bude ono što nije. Zato menjajte sebe, ukoliko želite da obogatite vezu sa voljenom osobom.

Zdravlje - Manji problemi sa venama i žlezdama.


VODOLIJA 


Posao - Saradnici vas doživljavaju suviše direktno. Smeta im česta promena u vašim stavovima. Ali, to je njihov problem, a ne vaš. Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova: što na um, to na drum. Budite istrajni u poslovima koje ste već započeli. Imajte više poverenja u sebe i ne dozvolite da vas obeshrabre mali neuspesi.

Ljubav - Jedan telefonski poziv ili kraće putovanje mogu obnoviti vezu. Promena će vam prijati, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak - nemate šta da izgubite.

Zdravlje - Zbog prevelikog nerviranja i stresa, moguće su zdravstvene tegobe.


RIBE


Posao - Poslovi koje budete započeli narednih dana, urodiće plodom, ali tek krajem idućeg meseca. S obzirom na to da ste hiperaktivni, potrebno je da se naoružate strpljenjem. Srećni ste zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa, a neki član rodomaćinstva priprema vam veliko iznenađenje.

Ljubav - Mnogi pripadnici znaka uspeće da obnove stare emotivne veze i biće obostrano jako zadovoljni.

Zdravlje - Izbegavajte piće i slatkiše. Manji problemi sa bakterijskim infekcijama i bubrezima.

Izvor: Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар