Mesečni horoskop za jun - lipanj 2015.

Foto: Homestage / Pixabay.com

Kretanje Merkura kroz Blizance zahteva oprez u prvoj polovini meseca. Kako Merkur simbolizuje ugovore, komunikaciju, putovanja, automobile, telefone i automobile, veće su šanse da nešto u vezi sa baš tim krene naopako. Pokušajte da do 12. juna ne započinjete ništa novo (posao, ljubav), jer su mali izgledi da će poći po dobru. Vodite računa o ugovorima i važnim dokumentima - ako baš morate da ih potpište, sve pročitajte pažljivo, više puta. Izbegavajte krupne investicije, kao što su kuća, novi stan, auto ili čak telefon... Kada su u pitanju velika putovanja, najbolje bi bilo da ih odložite, ali ako već morate da idete, spremite se na kašnjenja, gužve u saobraćaju i kvarenje prevoznih sredstava. Ali, kao što rekosmo, ovaj utica nije beskrajan, traje "samo" do 12. juna...

Ovan

Prvi mesec leta - vreme je da se opustite, ako možete malo i lenstvujete, kako bi povratili vitalnost duha. Zanimljivi događaji, izložbe, koncerti - neka ta mesta budu na popisu naših planova za ovaj mesec. Moći ćte da računate i na podršku nekim dobirh prijatelja. Prilika je ovo da popravite komunikaciju sa okruženjem i da im pokažete da su vaše izjave i namere, u prošlom periodu bile, možda, pogrešno protumačene sa njihove strane.
Sredinom juna prepustite se svom šestom čulu. Slušanje unutrašnjeg glasa doprineće da percipirate složenu situaciju, posebno na poslu, pa mozda i predvidite neke nevolje ili poteškoće.
Ako stvari na poslu u junu ne funkcionišu najbolje, ne brinite. Ali zato budite oprezni, pažljiv, posebno ako trebate bilo gde ostaviti svoj potps!. Do kraja meseca, situacija će se promeniti na bolje. Možete očekivati i poboljšanje odnosa sa nadredjenima.
Kraj meseca je povoljan za one koji su planirali napraviti popravke ili ažurirati izgled kuće. Ako tome pristupite sa entuzijazmom, sigurno ćete uspeti.
Vaša je ljubav i dalje pod velikom nebeskom zaštitom. Usamljeni mogu više pažnje da obrate na Strelca, Ribe, Bika i Vagu.
Posebno povoljni dani za Ovnove, posebno za nove inicijative:   4, 12, 23. i 29. jun.
Dani kada treba biti oprezan: 1, 17, 28. jun.

Bik

Mesec neće početi jednostavnbo i bez trzavica: možete se svađati s rodbinom, mogući su i mali skandali zbog nesporazuma. Nemojte uzeti k srcu sve što se događa - situacija je takva zbog uticaja zvezda  i ne možete uvek na nju potopuno uticati. Oko 10. juna nesporazume sa bliskim osobama ćete razrešiti. Međutim, tolerancije i prisebnog rasudjivanja, nikada previše.
U junu će se situacija na poslu dosta dobro razvijati. Biće ovo sjajan period da popunite rupe u budžetu. Posvetite vreme i energiju uspostavljanju i održavanju dobre komunikacije sa kolegama, uključujući i nadredjene. Dobar timski rad će dati  rezultate. Biće vrlo značajne zajedničke korelacije i planovi sa kolegama, zajednička energija može pomoći da prevazidjete neke ranije probleme. Probajte da iskoristite maksimalno prve dve dekade jer će, posle toga, Sunce izaći iz polja finansija.
Partnerski odnosi ulaze u osetljivu fazu te morate poraditi na nivou tolerancije.
Posebno povoljni dani na poslovnom planu: 1, 17, 22, 30. jun.
Dani kada Bik treba biti oprezan: 6,11, 24. jun.

Blizanci

Od početka juna Blizanci trebaju intenzivirati rad na ozbiljnijim ciljevima. Nemojte biti lenji, ne odlažite obaveze, suprotsavite se preprekama od kojih su mnoge i u vašoj glavi. U slučaju da ostanete opušteni, i očekivane rezultate ćete samo odložiti na neodredjeno vreme.
U polje rada ulazi Saturn, tako da će te, uskoro, morati da zapnete više.
Na poslu vas očekuju dodatne obaveze: zbog kolega koji odlaze na odmo šef će vas dodatno opteretiti. Nositi se s tim smireno,  obaviti sav posao jer to možete, a vaš trud neće proći uzalud.
Venera, planeta ljubavi veći deo vremena će provesti u Lavu, gde teži samoisticanju i dramatizaciji, te je ceo mesec prilika da budete oprezni i odmereni, kada su vaši odnosi sa partnerom u pitanju. Oni koji su singl, neka novu ljubav potraže u Lavu. Krajem meseca je dobar period u odnosu sa voljenim osbama. Očekujte neki izuzetno radostan dogadjaj!
Posebno povoljni dani: 6, 20, 25, 29. jun.
Dani u kojima  treba biti oprezan: 13,17, 22 jun.

Rak

Jun će biti posebno uspežan za Rakove koji se bave pružanjem usluga. Postoje odlični uslovi za proširenje prodaje i promocije Vašeg poslovanja, širenje tržišta, podršku ozbiljnih ljudi. Ostaloi bi trebali da budu spremni na neočekivane okolnosti koje će početkom meseca remetiti planove za zaradu. Sa izlaskom Saturna iz kuće rada, od 6. juna, dolaze bolji dani za vas.
Sredina meseca je dobro vreme za usamljene Rakove. Ako se u blizini pojavi osoba u znak Ribe ili Lava, ovratite punu pažnju na nju. Oni koji imaju partnera, moraju biti pažljiviji prema njemu.Ako ste već u vezi, nije suvišno iskoristi priliku da pojačate romantičnu atmosferu u njoj. Zajedničke aktivosti, šetnja po mesečini ili iznenadni darovi - ne mislim da je to relevantno samo u početku veze.
Obratite pažnju na svoje zdravlje. Kraje meseca pogoduje nerviranju, živčanih slomovima, depresiji. Da bi to izbegli, pokušajte se kada je moguće distancirati od poslovnih obaveza, odnosno što više odmoriti tokom vikenda.
Posebno povoljni dani: 2, 14, 20, 28. jun.
Dani u kojima  treba biti oprezan: 11, 19, 26. jun.

Lav

Moguće je da u ovom  mesecu neke stvari preskupo platite! Budite taktični u porodičnim odnosima odnosno u vezi, potrebno je da više osluškujete partnera i njegove potrebe. Ovog meseca neće biti dovoljno da se oslanjate na sreću - početkom juna biće dogadjaja koji vam ne idu u prilog. Takođe, nemojte biti previše drski i kategorični. čuvajte se ishitrenih poteza.
Planeta vaših finansija, Merkur, je u znaku Blizanaca i kući zarade od karijere a takođe i Mars, planeta ulaganja energije, što znači da bi zaradili više, morate se potruditi da uložite više truda na profesionalnom planu. Ipak, na poslu će većina toga ići ​​glatko i sigurno, osim ako funkcionišete u oblasti industrije. Oni koji rade na području usluga, mogu se iznenada naći u spletu  neugodnih okolnosti. Držite se mirno i delujte u skladu s okolnostima, tako da je moguće da se izbegnete gubitak.
Vreme je da provede više vremena sa malom djecom - svojom ili nekom drugom. Dečji smijeh, trčanje i igre ispuniće vas potrebnom energijom i učiniti će da se osećate opuštenije.
U prvoj polovini meseca ne bi trebalo da ulazite u nove partnerske odnose.
Posebno povoljni dani: 5, 13, 18, 25. jun.
Dani u kojima Lavovi trebaju biti oprezni: 2, 17, 24. jun.

Devica

Tračevi i intriga - to je  vrsta okruženja u kojem se Devica ne osećaju prijatno, a mogući su na početku juna. Na poslu ili u krugu poznanika - nije važno - ali budite spreman za pasivno učšće, slušajte strpljivo prrazmenu informacija, ali ne idite dalje od toga. Budite strpljivi, bez eksplozija, odmereni i racionalni, ispravno delujte i ne podležite glasinama.
Sredinom meseca možete očekivati molbu za neki dodatni, opterećujući posao. Neće biti lako - pripremite se za da imate više obaveza. Moguće je da se zajedno s radom  poveća i nivo prihoda, što Devicama svakako prija. Međutim, prekomerni stres može uzrokovati umor, stres ili čak živčani slom. Pijte prirodne "sedative", recimo, biljne mešavine s metvicom, jedite što više sveže sezonsko voće i opustite se kad god imate priliku.
Ne ustručavajte se da zatražite nagradu za naporan i požrtvovan rad od pretpostavljenog. Kako god, uskoro ć se steći prilika da dobijete i premeštaj na atraktivnije i bolje plaćeno radno mesto. Nezaposleni bi trebalo da ulože dodatni trud u pronalasku posla jer je ovo mesec dobrih prilika i mesec promena nabolje, kada je karijera u pitanju.
Pripazite se rasprave sa partnerom do sredine meseca.
Posebno povoljni dani: 7,18, 23, 30. jun.
Dani kada device trebaju biti oprezne: 13, 22, 27. jun.

Vage

Na početku meseca, potrebno je da obartite panju na zdravlje, s obzirom da do odmora još ima, a potrebno vam je opuštanje i dodatna snaga. Pomoći će vam sveže voće i povrće, sveži sokoie, žitarice i, naravno, razumna sportska opterećenja. I osetićete promene, za nedelju-dve.
Kada je ljubav u pitanju, spremite se za za iznenađenje - sredinom meseca predstoji "napad" suprotnog spola. Ali ne gubite glavu - prodjite kroz to opušteno i racionalno, ako treba napraviti neki izbor.
Ovo je mesec u kome možete očekivati, više no obično, zaradu od profesije kojom se bavite. Doduše, možete očekivati neke prigovore u vezi sa svojim radom, mada ste i sami nezadovoljni okruženjem, posebno nekim potezima nadredjenih. Razmislite o tome konstruktivno, možda doista nešto možte promeniti u svom radu kako bi postigli bolje rezultate.Zbog Južnog čvora u Ovnu, i dalje stoji preporuka o štednji i apstinenciji od kredita, preporučuje mesecni horoskop.
Krajem meseca, dobro će doći odlazak u bioskop, pozorište, knjižaru - mali izlazak iz kolotečine svakako će prijati.
Posebno povoljni dani: 1,12,23,24. jun.
Dani kada Vaga treba biti oprezna: 5, 20. i 28. jun

Škorpija

Moguće je da se potkradu neke pogreške u radu. Pokušajte ih izbeći, uz dodatnu oprenost. Budite oprezni kada radite svakodnevne poslove, pobrinite se da pravodobno ispunjavate svoje dužnosti. Problemi će nastati sa ulaskom Marsa u znak Raka, u trećoj dekdi meseci. Budite spremni na ulaganje više energije da bi uradili posao koji ste do sada obavljali bez problema.
Sredinom meseca - optimalno vreme za dodatno obrazovanje širenje horizonta. Razmislite o tečajevima, dodatnoj nastavi. Nova znanja ćete sticati lako, i rezultati učenja llepo bi se odrazili na vaš poslovni položaj.
buidte oprezni i taktični u kontakacijama, pogotovo na kraju meseca. Ne vjerujte nepoznatim ljudima, ne dajte  novčane pozajmice i ne delite važne informacije.
Novu ljubav možete naći u okruženju profesije kojom se bavite. Potražite je u znaku Lava. Pokušajte da izbegnete sukobe sa partnerom jer teško možete pomiriti stavove.
Posebno povoljni dani: 1, 13, 19, 27. jun
Dani u kojima treba biti oprezan: 12,, 16, 30. jun.

Strelac

Početkom meseca suočićete se sa nekim problemima kod kuće i na poslu. Osetićete se opterećeno i umorno. Medjutim, neke ozbiljnije obaveze iz prošlog meseca ostavili ste iza sebe, pa ćete i ove manje probleme. Već sredinom meseca osetićete olakšanje. Zvezde savetuju da ne budete nervozni zbog sitnica i gluposti. Prosto, trudite se da ne uveličavate stvari.
Sredinom juna pokušajte da pronadjete način da se dodatno opustite i pronadjete ventile, izvor zabave.
Ako to ne učinite, na možete upasti u depresiju. Potrudite se na vreme, kako biste je izbegli.
Ne sklapajte ugovore u prvoj polovini meseca jer će njihova realizacija naići na probleme. Problemiće biti prevazidjeni do dvadesetog juna. Krajem meseca i doslovno vas očekuje ono poznato svetlo na kraju tunela. Da bi održali i uvećali energetski potencijal, provedite više vremena u prirodi, posebno ako imate hobije koji se vezuju uz nju.
Takođe ne zaboravite na pažnju prema svojim najmilijima - oni su avam pruszili snažno podršku kada je trebalo, sada je vaš red da uzvratite. Odnosi sa partnerom mogli bi zapeti u prvoj polovini meseca.
Dani kada treba biti oprezan: 5,14,27. jun.

Jarac 

Mesec će biti ispunjen, sadržajan i dosta slozen, ali uglavnom zanimljiv. Početkom meseca susret sa osobom/osobama bogatog životnog iskustva, što može biti vrlo korisno za vas. Slušajte njihove priče i savete. Neke osobe iz vaše neposredne okoline na neki način će se agresivno se ponašati prema vama. Ne bežite od problema, ne povlačite se u sebe, budite otvoreni i slobodno učestvujte u svim raspravama. Zaostale obaveze, kao i nove, pokušajte da sredite od druge polovine meseca, do kada će vam posao dobro funkcionisati.
Oko 20. juna neke kolege će vam se suprotstaviti, možda ne diretktno, i pokušati da dokažu svoju superiornost. Nemojte poputiti, slobodno zastupajte svoj stav i delovanje. Shvatite to kao mala iskušenja, koja morate prevazići. Sklapanje ugovora i pregovore o boljem statusu ostavite za drugu polovinu meseca.
Povoljni dani: 3,14, 24, 28. jun.
Emotivne probleme, kao i one u komunikaciji sa partnerom, prevazići ćete sredinom meseca.
Dani kada trebate biti oprezni: 8, 16, 26. jun.

Vodolija

Vreme je da relizujete neke svoje davne ideje. Prestanite da ih sklanjate u stranu, kao da nikada neće sa njima postići uspjeh. Posvetite im se ozbiljno, svakodnevno, čak i ako vam u ovom renutku ne deluju lako izvodljive.
Ako posao ugrožava vaše kreativne ideje, nije li vree da razmislite o nekim promenama? Kako pronaći više prostora za sebe i svoje pune potencijale... Jupiter je u Lavu i tamo vam, preko ugovora i partnerstava, donosi benefite. Naći ćete se pred dilemom da li vas rad dovoljno motiviše i ispunjava.
Budite tolerantni svojoj polovini. Vaš partner nije savršen, ali on je živi čovjek sa svojim nedostacima, a ne princ i princeza iz bajke. Nežno mu sugerišite na ono čime ste nezadovoljni, dajte mu primer ispravnog ponašanja kroz svoje postupke. Sreća ne dolazi odnekud, on je uvijek tu, samo je treba pronaći. U ljubavi i vezi, problema će biti do sredine meseca, ali uz dodatni napor, možete ih savladati.
Povoljni dani: 3, 14, 25, 27. jun.
Dani u kojima treba bioti oprezan: 2,16, 30. jun.

Ribe 

Početak meseca obećava  čvršćih veza sa nekom vama bitnom osobom. Sredina juna je, pak, idealna za realizaciju kreativnih ideja i planova. To je pravo vreme za početak aktivne faze. Međutim, budite svesni da vam je za upeh potrebna podrška dobrog prijatelja ili poslovnog partnera. Svakako, imajte na umu da se vladar vaših finansija, Mars, nalazi  u dobrom znaku što uz pametan pristup može dovesti do priliva finansija,
Moguće su zdravstvene komplikacije. Ako imate slabu točku, idite na pretrage kako biste izbegli moguće komplikacije. Ako ste zdravi, jun će biti mesec u kome ćete se sasvim dobro osećti, osim ako izuzmemo izvestan umor koji u poslednje vreme osećate.
Kraj meseca je pogodna za "inestiranje" u lične odnose -  Saturn iz opozicije  upozorava na nesporazume i izazove, ali ne čekajte, delujte hrabro i odlučno, i sreća će vam se osmehnuti. Pritom,
Posebno povoljni dani: 1,10, 27,29. jun.
Dani kada Ribe trebaju biti oprezne: 4, 15, 22. jun.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар