Jupiter u Lavu do 11. avgusta: Vraća sve što je bilo blokirano

Jupiter je u Lavu  do 11. avgusta / kolovoza 2ove godine, kada će preći u znak Device. Jupiter se vratio do 12* Lava da nam da priliku da osetimo tlo pod nogama. Da osetimo izbor koji nikad nije bio naš. Da uživamo sve ono što nas je zaobišlo. Da nas potraži onaj ko nas je na putu izgubio...

Alexas_Fotos / Pixabay.com

Od 8. travnja 2015. godine, Jupiter je krenuo ponovno u svom hodu preko znaka Lava. Čini se da je davno bilo, kad smo zamišljali što će nam donijeti. Zašto sreća ide unatraške? Zašto ponekad zakoči i odvede život u drugom smjeru? Ponekad treba “prepakirati” misli. Ponešto odgoditi. Ponekad, mi smo spremni, ali nije cijeli svijet. Zato čekamo. U epohi nekog međuvremena. U vakuumu svog bivanja.

Krajem rujna 2014. godine, Jupiter je bio na 12 * Lava. To vrijeme je bitno jer ponekad vrijeme zastane u nekom otkucaju. Ponekad nešto započne. Ponekad prelazimo iz faze u fazu. Ono što se tada događalo može biti ponovno aktualno.

Na dan 8. prosinca 2014. godine Jupiter je krenuo retrogradnim hodom sa 22 * ​​znaka Lava. I ovo vrijeme i događaji su bitni jer u tom trenutku počinju naša preispitivanja. Stvari iz rujna počinju dobivati neku dubinu. Ponekad nas razbiju o vlastite slutnje, tjerajući da sazrijevamo, možda i više no što smo spremni. Progutamo jedno more tuge i, s osmijehom na licu, nastavimo dalje. Naučimo da nam ponekad sreća zabija i svoje oštrice u obrve i tjera nas da prihvatimo realnost.

Raspukli smo se u tom prosincu. Kao olupina Titanica. Nikad slabiji, a nikad bitniji. Donosili odluke za koje smo mislili da nikad nećemo. Opraštali. Borili se. Susretali i spajali. Bježali. Naše povjerenje bilo je izigrano nebrojeno puta. Sve u što smo iskreno vjerovali pokazalo se nestvarno. Što god smo željeli nije uspijevalo. Izmicalo nam je. Gušilo nas. Zadnji vapaj nade izgubio se u olako vođenim bitkama. Suočeni s bitnim odlukama. Ostati ili otići? Oprostiti. Zaboraviti?

Dok su drugi opravdavali sebe sa “događa se …”, nama se događalo. Čitav jedan kaos, bunilo, nevjerica i očaj. Cijelo jedno poimanje da najbolji mogu postati najgori. U trenutku. Da nismo garancija ni za ništa. Preživjeli smo. Kao i uvijek. Neviđenom snagom. Kao da nikad nismo bili ranjeni. I opet iznova, shvatili, da ne služe krila onima koji ne mogu letjeti.

Jupiter je 8. travnja 2015. došao na 12 * Lava. Na stupanj odakle je u rujnu sve i počelo. Zamislite tu lepezu osjećaja i događaja kroz šestomjesečno kretanje. Retrogradni Jupiter vratio se na početak ciklusa. Kao da smo opet na pragu rujna. Pa zamišljamo. Suočeni s novim, ne tako starim i ne tako nepoznatim izborima.

Dovedeni još jednom do praga mogućnosti. U ovih šest mjeseci, bili smo primorani suočiti se s tuđim reakcijama i postupcima. Primorani odlučiti kada je sve već bilo završeno. Donijeti najteže odluke i nositi najteži teret. Sve što je moglo poći naopako, pošlo je.

Jupiter vraća sve što je bilo blokirano


Jupiter se vratio do 12 * Lava da nam da priliku da osjetimo tlo pod nogama. Da uživamo sve ono što nas je zaobišlo. Da nas potraži onaj tko nas je na putu izgubio. Da nas prepozna. Prizna. Da nam da. Onako kao što smo umjeli da damo. Jer Jupiter u Lavu bezgranično daje. Da bude, dio oko Tebe. Sebe.

Vraćaju se ljudi, prilike, osobe, ljubavi, nagrade, novac, poslovi, priznanja, putovanja. Sve ono što je u jednom trenu bilo blokirano, sada se otvara. Prožima nas isti osjećaj. Kao da nikad nije prestao.

No, ovoga puta, naše su šanse bezgranično velike. Moć je naša. Sada konačno koračamo putem kojim želimo i ništa nas više ne opterećuje. Sve što smo dali, sada dobivamo. Potpuno izgubljeni u oazi pažnje i nježnosti.

Sve je kako želimo. Konačno. Zasluženo.

Astrolog: Astro Aisha / lovesensa.rs; atma.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар