Koliko traju veze horoskopskih znakova?

Kad volimo i kad ulazimo u vezu, svim srcem želimo da potraje zauvek. Preplavljeni ljubavi, rado izgovaramo velike reči poput zauvek, volim te, samo ti i ostale romantične izjave koje odlično pristaju na omote čokolada. Naši su osećaji prema partneru toliko intenzivni da i ne pomišljamo da će se prije ili kasnije među nas ušuljati sam život. Stvarnost će s vremenom pokazati svoje ne baš uvek lepo lice. No, iskušenja su tu da se prevazidju. Ali, kako pojedini horoskopski znaci zaista izlaze na kraj sa time?

Foto: Puderundpinsel/Pixabay.com


Ovan


Ovnovi se po prirodi veoma brzo zaljubljuju i ta ljubav je uglavnom veoma jaka. Međutim nakon nekog vremena oni počinju da beže od tih odluka i da se ponovo preispituju. Uglavnom pokreću ponovne sastanke pokušavajući ponovno da zapale strast u vezi, a tokom tog perioda najčešće i shvate svoje prave osećaje i odluče šta će u budućnosti. Ako ne uspeju da ožive strast, onda najčešće traže novu ljubav.

Bik


Bikovi su po prirodi verni. Kada se jednom iskreno zaljube najčešće sa tom osobom ostaju do kraja života, odnosno dok su god seksualno aktivni. Ali... U slučaju da strast nestane, bikovi uzbuđenje traže na drugom mestu. Međutim njihova vernost se ponovo ogleda u tome što će sve uraditi da zadrže redovnog partnera i da se prevara ne otkrije.

Blizanci


Blizanci i pored svih predrasuda zapravo jesu verni svojim partnerima i nikada ne napuštaju onog koga vole. Ono što oni vole da rade jeste da vas testiraju, odnosno da vide koliko ste ljubomorni. Blizanci su čak i spremni da muče osobu koju vole flertujući sa nekim drugim samo da bi videli kako će partner da reaguje. Da biste zauvek ostali u vezi s blizancem i zadržali njegovu pažnju samo na sebi, morate i vi njega učiniti ljubomornim.

Rak


Rakovi su veoma emotivni i kada se daju nekome to je zaista nešto posebno. Ne vole da se svađaju, niti bilo kakve druge probleme. Ali ono što je zaista karakteristično jeste preterana ljubomora, nesigurnost i česte promene raspoloženja. Kada je reč o vernosti tu ne morate da brinete, koga rak iskreno izabere, samo njega će i da gleda.

Lav


Lavovi su prilično oprezni pre zaljubljivanja. Najčešće prolaze nedelje, dok ljubav ne procveta u punom sjaju, jer oni obožavaju sve moguće načine zavođenja. Kad se zaljube, vrlo su strastveni i predani... Svi rođeni u znaku lava imaju snažno i vatreno srce, koje ih čini monogamnim, ali da biste ih zadržali duže od godinu dana morate da strast konstantno održavate na nivou.

Devica


Devicu karakteriše tvrdoglavost. Ono što je još specifično jeste da će se devica najčešće suzdržavati od seksa pre samog braka, ili bar ozbiljne veze koja vodi ka tome. Dok su u igri stabilna finansijska situacija i sigurnost, kao i ugled u društvu, veza će dugo trajati. Sve ostalo je njima na drugom mestu.

Vaga


Vage su vrlo verne. Najčešće imaju duge veze jer sa svojim partnerom pre svega imaju prijateljski odnos. Ipak, lako se ohlade i zagreju za osobu, a nesigurnost i nevera može da uništi njihovu vezu. Veza sa vagom trajaće dok joj posvećujete izuzetno puno pažnje.

Škorpija


Škorpija je među najvernijim horoskopskim znakovima. Škorpije su veoma privlačne i harizmatične, tako da njihov partner konstantno mora da se bori sa konkurencijom. To izaziva nesigurnost, zbog koje se veze nakon godinu ili dve najčešće raspadnu. Nikada im nemojte učiniti nešto loše, jer će vam to vratiti kad budete najmanje očekivali.

Strelac


Ovaj neodlučan znak ima problema s predanošću samo jednoj osobi. Kad su dugo na jednom mestu ili u istoj vezi, postanu nemirni. Ako želite da vaša veza sa strelcem traje godinama, morate im dati dovoljno slobode.

Jarac


Jarac je vrlo tradicionalan i očekuje tradicionalno venčanje praćeno dugotrajnom fazom udvaranja i ne preterano puno seksa pre samog braka. Očekuje potpunu vernost, a kad to jednom postigne ili dobije, ostaje s partnerom dugo vremena. Seks i deca su način na koji ćete zadržati jarca.

Vodolija


Vodolija je veoma nestalna. Konstantnost joj je veoma dosadna zato želi stalne promene. Vodolija takođe nije preterano seksualna. Može se dogoditi da ih jedna osoba impresionira, a onda odjednom izgube interes. Stimulišite njegov intelekt i imaćete odličnu šansu za vezu od više godina. Osim toga, poželjno je da volite putovanja.

Ribe


Ribe su jedan od najvjernijih i najpredanijih horoskopskih znakova. Vole veze koje traju ceo život. Međutim, iako su sklone ovakvim vezama, prevara im uopšte nije nepoznata. Takođe ako pravu ljubav nađu još u srednjoj školi sa njom će ostati do kraja života.

Izvor: Dnevno.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар