HOROSKOP ZDRAVLJA, psihičkog i fizičkog, u 2018. godini

Pretpostavljamo da ste već pročitali razna atsrološka predviđanja za narednu godinu. Ono što je izvesno da će mnoga od naših postignuća u njoj - od poslovnih do onih na emotivnom planu, zavisiti i od toga kolikom i kakvom ćemo energijom i kondicijom raspolagati. Zato preporučujemo da pročitate i horoskop zdravlja, psihičkog (stres...) i fizičkog u 2018. godini i možda i iz njega izvučene neke zaključke...'

Pixabay



OVAN


Čitave godine imaćete uopšteno dobro zdravstveno stanje. Uran će vas učiniti u nekoj meri slabim i podložnima zdravstvenim problemima, ali će vas Jupiter zaštititi od svih većih zdravstvenih komplikacija. Nivo energije biće visok, ali slušajte sebe i s vremena na vreme pomladite i dušu i telo. Moraćete da se suzdržite od nekih stvari kada su u pitanju prehrambene navike. Ostavite nešto vremena za vežbanje ili fizičku aktivnost. Nemojte preterivati ni u čemu. Stresa se možete rešiti uz pomoć meditacije i jednostavnih vežbi koje možete raditi i na poslu.


BIK


Godinu će većina vas početi u dobrom zdravstvenom stanju i sa solidnom energijom. Početak godine je idealno vreme za bavljenje sportskim aktivnostima ili za odvikavanje od loših navika. I jedno i drugo stvoriće lepe predispozicije za budućnost. U drugoj četvrtini godine osetićete nagli pad energije i moral će vam biti testiran. Držite osećanja pod kontrolom i proverite zdravstveno stanje. Tu i tamo se opustite, udaljite od svih i uzmite vremena za sebe da bi ojačali ne samo fizički već i mentalno. Poradite na vlastitom samopouzdanju. Ove ćete godine ukloniti stres, a s njim i ograničenja u svom životu. Ne uzimajte stvari srcu.


BLIZANCI


Tokom godine imaćete zdravlje i energiju na vrhuncu. Osećaćete se bolje nego ikad što će vam pomoći na svim poljima, ali posebno poslovnom. Kroz ovu godinu vaša dinamičnost i brzina odgovora na nove situacije dosegnuće nove visine. Pripremite se na periode užurbanosti i napetosti koji će doći u fazama sredinom godine. To može doneti telesnu, ali i psihičku slabost za neke od vas. Uključite se u bilo kakvu aktivnost koja vas može mentalno odmaknuti od svakodnevice, posebno od posla. Pokušajte da pronađete balans između psihičkog i fizičkog da bi čitavu godinu ostali poletni i veseli.


RAK


Godinu ćete započeti sa izvrsnim zdravljem i suočeni sa bezbroj mogućnosti i prilika koje vam mogu pomoći da se doterate u fizičkom, ali i psihičkom smislu. Kad god imate priliku, iskoristite je za odmor i razmišljanje. Ostanite aktivni i jedite zdravije. Pripazite da vam događaji na ljubavnom planu ne pokvare psihičko stanje i ne uzrokuju nervozu. Budite pozitivni i unesite u okruženje dašak optimizma. Kroz ovu godinu imaćete energetske padove, ali i uspone. Bitno je da nađete balans između posla i zabave kako bi energiju, čak i kad je u padu, iskoristili na najbolje načine. Naglasak je ove godine na tome da sebi stvorite predispozicije za zdravije sutra, zato se klonite nezdravih užitaka da bi izbegli negativne dugoročne posledice po svoje zdravlje.


LAV


Zdravlje će vam ove godine biti prosečno. Iako ćete smatrati da ste zdravstveno stabilni očekujte povremene osećanja slabosti u telu i duši. U takvim trenucima boravak u prirodi može učiniti čuda. Opšte stanje možete poboljšati ispravnom ishranom i redovnim vežbanjem. Nemojte previše fizički da se naprežete. Sredina 2018. može doneti povećanje stresa, pa budite svesni komplikacija koje iz toga mogu nastati, slušajte svoje telo i pokušajte ostati smireni. S vremena na vreme odmorite se da biste ostali fizički i mentalno jaki, ali gledajte da takvi odmori traju duže od 2-3 dana.


DEVICA


Početkom godine bićete u odličnoj kondiciji, ali kako će vreme prolaziti tako treba da odvojite vreme za odmor i opuštanje. Da bi se osećali i razmišljali pozitivnije savetuje se odlazak na kraća putovanja ili kraće godišnje odmore tokom cele godine. Pozitivnost i optimizam su ono što želite da ove godine prevlada jer će vam te dve stvari pomoći da napredujete na više polja. Iza marta muški pripadnici znaka mogu očekivati neku zdravstvenu brigu, fizičko će stanje svakako zahtevati vašu pažnju. Izbegavajte previše da se iscrpljujete ali se klonite i previše odmora. Nađite balans u onome što radite i u onome što jedete. Budite odlučni ako se želite rešiti loše navike koja vas proganja zadnjih nekoliko godina. Bolje sprečiti nego lečiti je izreka koje se trebate držati ove godine kada je u pitanju zdravlje.


VAGA


Imaćete odličnu energiju u 2018. Istina, prva četvrtina godine još će biti ispunjena manjim zdravstvenim problemima i umorom koji vučete od ranije, ali će vas zalihe energije koje kasnije skupite voditi napred čak i kad se ne osećate najbolje. Neki će pripadnici znaka oko druge četvrtine 2018. osetiti pad u smislu opšteg zdravstvenog stanja, ali ćete do tada obaviti sve one velike zadatke i rešiti većinu stvari pa ćete si moći priuštiti odmor ili bolovanje. Pripazite na mentalno zdravlje, posebno u zadnjoj četvrtini godine kad se savetuje bavljenje hobijima i bilo kakvim aktivnostima koje vam mogu ojačati duh i odmoriti um od svakodnevnih briga i dilema.


ŠKORPIJA


Kroz prvu četvrtinu godine očekujte dobro zdravstveno stanje i pozitivnu energiju. Bićete u mogućnosti da uložite više truda i u privatan i u poslovan život u tom periodu. Planete koje vas okružuju povećaće vaš retrogradni moral. Kroz čitavu ćete godinu imati izvrsne psihičke i mentalne sposobnosti. Pripazite na to da, kako će godina odmicati, smanjite malo poslovne obaveze kako bi izbegli psihičke slomove uzrokovane stresom i prevelikim naporom. Osetićete povremene padove imuniteta, a takva razdoblja možete skratiti ukoliko sačuvate deo svoje unutrašnje energije. To znači da povremeno uzmete odmor od posla i radite samo ono što vam predstavlja zadovoljstvo. Nemojte ni u jednom trenutku staviti na čekanje nego idite za obavezama i okupirajte se. Razmislite i o početku bavljenja rekreacijom.


STRELAC


Godina pred Strelcima nosi pregršt energije koju ćete biti skloni da utrošite na različite životne avanture. Ipak, određen metež u vašem životu može se negativno odraziti na opšte zdravstveno stanje. Energiju ćete moći napuniti kroz razne odlaske na kulturna dešavanja ili kroz rekreaciju. Sredina godine nosi brojne zahteve od strane prijatelja i porodice, pa se sigurno u tom periodu nećete posvetiti zdravlju. U drugoj polovini godine savetuje se da obratite pažnju na ono što jedete i da počnete da se bavite vežbanjem kako bi ostali zdravi i u dobroj kondiciji. Budite stalno aktivni, nemojte sebi dozvoliti dulje predahe, ostanite u pokretu jer će vam to povećati moral u periodima koji su pred vama, a koji nose nove izazove.


JARAC


U 2018. ćete se godini suočiti sa povećanjem energije i vitalnosti. Bitno je da učinite sve što možete da tu energiju ispravno kanališete. Uvek budno pratite situaciju oko sebe i fokusirajte se što više na trenutne zadatke. Godina je odlična za početak bavljenja sportom, ali i za to da se rešite nekih loših navika koje vučete od ranije. Držite se strožeg režima ishrane i nemojte da tolerišete periode užitaka. Udovoljavanje sebi i preterivanje ono su čega se morate kloniti kroz čitavu godinu. Pobrinite se i za svoje mentalno zdravlje jer ćete se dosta često nalaziti pod stresom i biti napeti, a zanemarite li taj deo zdravlja i ne odreagujete brzo i ispravno, mogući su padovi volje i uznemirenost. Tu i tamo smanjite količinu ugljenih hidrata, masti i visokokalorične hrane koje u sebe unosite a bilo bi dobro da probate program detoksikacije. Na taj način ostaćete zdravi i dobro ćete se osećati.


VODOLIJA


U čitavoj godini imaćete zavidnu energiju. Dijeta i barem povremeno vežbanje ili redovno kretanje moraju biti deo vašeg života kako bi izbegli nevolje kroz ostatak godine. Izbegavajte masnu hranu jer će vam probavni sistem biće prilično osetljiv. Poradite na oblikovanju vlastitog tela, posebno na tonusu mišića, ali nemojte zaboraviti da je i um potrebno vežbati. Klonite se lenjog načina života jer to može ostaviti ozbiljne posledice na opšte zdravstveno stanje. Počnite da se bavite sportom, idite na putovanje, smislite mentalne vežbe za um ili počnite više da čitate da bi na kraju godine u ogledalu videli bolju sliku sebe. Nemojte dozvoliti da vam korake koje preduzimate kontrolišu stres i napetost.


RIBE


Držite se navika vežbanja i hranite se ispravnije kako biste ove godine imali bolju energiju. Čitave godinu bićete opterećeni različitim aktivnostima koje će energiju stalno svoditi na minimum pa ćete osećati umor i iscrpljenost. Tu i tamo se odmorite i obavezno pravite pauze kako bi izbegli nervozu i preterani stres koji mogu ostaviti na vas ozbiljnije psihičke posledice. Metabolizam će vam se poboljšati. Morate jesti više voća i povrća i kloniti se nezdrave hrane, što se odnosi posebno na one od vas koji imate nešto lošiju krvnu sliku. Meditacija, joga i slične aktivnosti pomoći će vam da zadržite optimizam kojim ćete premostiti sve ovogodišnje izazove i iskušenja. Kraj godine doneće manje zdravstvene probleme i opšti umor kojima se, da bi izbegli ozbiljnije posledice, morate posvetiti već na prve znakove.

Izvor: Tarot horoskop
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар