VIKEND HOROSKOP: 15 - 17. decembar 2017: Želja za zabavom i raznolikošću

Za početak jednom od sada već poslednjih vikenda u ovoj, 2018. godini, u petak, 15. decembra Merkur i Venera su u konjunkciji u Strelcu naglašavajući želju za zabavom i raznolikošću. Mesec u Škorpiji daje emocionalnu dubinu, a kako je u trigonu s Chironom, bićete svesni svog emocionalnog bola, naročito onog iz prošlosti.


freestocks.org / Pexels



To bi moglo izazvati navalu samosažaljenja, što u kombinaciji sa pozitivnim raspoloženjem zbog Merkura i Venere za posledicu može imati da "opravdavate" određeno ponašanje, na primer varanje partnera, bezobzirnost, preterivanje sa alkoholom, upozorava astrolog Gregory Scott, a prenosi  Sensa klub.

U subotu, 16. decembra, na samom početku dana, Mesec ulazi u Strelca i u kvadratu je sa Neptunom u Ribama. Sunce u Strelcu u trigonu je s Uranom u Ovnu - kombinacija njihovih energija daje mnogo moći. "U subotu ćete želeti da istražite, izađete, učestvujete u slavlju i dobro se zabavite", kaže G. Scott.

To je i pravi dan da se uživa u društvu prijatelja, ali i da se upozna novi ljubavni partner. Subota je zaista čaroban dan i mogao bi da nas iznenadi sa nečim što je prelepo.

Najzad, ovu nedelju, 17. decembar, obeležava konjunkcija Meseca s Venerom i Merkurom u Strelcu. "Vaše želje i snovi ulivaju se u vašu svest, motivišući vas za budućnost, što je zaista lepo jer svima je potrebno nešto što ćemo s radošću iščekivati, nešto čemu se možemo nadati", kaže G. Scott.

Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар