Ljubavni nedeljni horoskop: 23 - 30. maj 2016.

Šta vas na polju emocija očekuje tokom narednih sedam majskih dana, proverite u narednom tekstu.

Prawny / Pixabay

U ovom periodu su generalno pojačane emocije kod svih i želja da se više posvetimo onima koje volimo, porodici i partneru. To se naročito odnosi na Bikove, Rakove i Ribe, dok Device i dalje nekako manipulišu emocijama, Škorpije koje skrivaju osećanja i Jarčeve koji nedostatak ljubavi pokušavaju da nadoknade uspehom u karijeri.

Dva dana nakon punog Meseca, pod uticajem Merkura će nam se javiti želja da skočimo u akciju. Ako univerzum ipak ne odluči da nam našu sudbinu isporuči pred vrata, osetićemo vetrove promene na čijim krilima ćemo krenuti ka stvaranju sopstvene sudbine.

Pogledajmo, u nastavku, i konkretne poruke Alo! ljubavnog horoskopa za  za ovaj nedeljni period.


OVAN

Ukoliko ste sami, ova nedelja vam donosi obnovu kontakta sa nekom osobom iz prošlosti. Vas dvoje niste do kraja doveli svoj odnos, a sada se otvara mogućnosti da se on i nastavi. Vodite računa da ne upropastite ovu vezu opet, jer ona u suštini ima budućnost. Ovnove koji su u ozbiljnoj vezi ili braku očekuje miran period kada će shvatiti da je to zapravo “zatišje pred buru”. Već odavno sumnjate u iskrena osećanja svog partnera. Malo ste zanemarili jedno drugo, ali ste mislili da će to proći samo od sebe. Ne, to je samo zavaravanje. Ako ne shvatite da treba spasavati ono što se spasti može, moguć je i prekid braka ili veze. Vreme je da se probudite i zajedno kao nekada krenete da planirate vaš život. Dobro bi bilo da malo otputujete, da se više družite i da jedno drugom kažete koliko vam je stalo da se ova veza, brak spasi i da opet kao nekada budete srećni.

Pogledajte i:

 

Nedeljni horoskop: 22 - 29. maj / svibanj 2016.


BIK

Pripadnici ovog znaka neće biti zadovoljni partnerskim odnosima, jer im ova nedelja donosi loš odnos sa partnerom, tako da je dobar period da se malo razdvojite, kako biste shvatili da jedno drugom mnogo značite. Bolje ćete se osećati ako se na neko vreme osamite, nego da pogoršate vašu vezu toliko da je posle ne možete popraviti. Radite na uzajamnom poverenju i na usaglašavanju mišljenja jer u poslednje vreme niti čujete, niti razumete jedno dgugo. Ove nedelje ćete uspeti da zajedničkim snagama pregurate ovaj otežani period, jer ćete već od naredne krenuti opet onako kako vas dvoje umete, uz puno ljubavi i razumevanja. Slobodni Bikovi još lutaju u potrazi za srodnom dušom, a to je sve zbog toga što idealizuju odnose i što smatraju da nema odgovarajuće osobe za njih. Očekujete previše na samom početku, a to što želite možete dobiti tek kad steknete poverenje drage osobe. Niko nije savršeni, pa ni vi, zato pružite nekom šansu da vas bar upozna.

BLIZANCI

Odlučili ste da se ove nedelje posvetite svom ličnom životu i da što pre uđete u ozbiljnu vezu, međutim to vam teško ide. Želju imate, ali realnost je sasvim drugačija. Partner nije spreman na nestabilan odnos koji trenutno imate, već očekuje ozbiljnost sa obe strane. Vi mislite, nema veze, ući ćemo u brak, pa ćemo posle da vidimo šta ćemo. Potrebno je da zajedno sa partnerom donosite odluke, naravno i da budete malo romantičniji, da to bude odnos sa puno ljubavi. Tek tada možete krenuti u neku ozbiljniju priču. Blizanci koji su u bračnim vodama osećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba koja je tu, a kao da nije. Osećate nezainteresovanost i to vam smeta. Družite se, razgovarajte, idite na kraći odmor i tako možete povratiti međusobno poverenje i nastaviti tamo gde ste stali. Svesni ste da je prava ljubav među vama, pa se i potrudite da je održite. Bila bi šteta da takva ljubav nestane.

RAK


U ovom periodu Rakovi bi trebalo da se više interesuju za svoju ljubavnu situaciju. Dosta ste neaktivni, a neretko poželite da dignete ruke od svega. Ponekad imate želju da pronađete odgovarajućeg partnera, a ponekad ste nezainteresovani da bilo šta promenite u svom životu. Pošto ste takvog raspoloženja, ništa vam se neće ni dešavati na ljubavnom planu. Razmislite da izađete iz tog začaranog kruga i da se posvetite pronalaženju partnera, jer u stvari i ne volite da budete sami. Zbog toga ste jako nezainteresovani, a ne shvatate šta je u pitanju. Sad znate šta je i pokrenite se. Zauzeti Rakovi imaju mogućnost da provedu lep period sa partnerom. Možete otići na putovanje, ali samo pod uslovom da budete sami kako biste se maksimalno posvetili jedno drugom. Proširenje porodice vam je u planu već neko vreme, pa je sad odličan trenutak za to. Zaboravite na sve probleme i posvetite se partneru.

LAV

Lavove u ovom periodu očekuju problemi na ljubavnom polju. Nemate dovoljno uzajamne tolerancije. Jednostavno, nemate sluha jedno za drugo i sukobljavaćete se svakim danom. Bićete u stanju da se začas posvađate zbog sitnica, a o krupnijim stvarima i da ne govorim. Sačekajte narednu nedelju kad će se odnosi popraviti i kako bude vreme prolazilo, rešavaćete svoje probleme. Među vama je duga ljubav, kojoj ni ovakvi periodi ne mogu pokvariti prave vrednosti. Umete kompromisom sve da rešite. Slobodni Lavovi čekaju priliku svog života koja im se neće desiti jer samo sede i čekaju. Pokrenite se, idite, izlazite, družite se i videćete da ćete nekog posebno zapaziti ili ćete čak biti zapaženi. Preko društvenih mreža imate šansi da upoznate neke osobe koje će vam se jako dopasti. Angažujte se i nećete se razočarati. Nećete ni kiksnuti, jer pripadniku ovog harizmatičnog i duhovitog znaka niko ne može da odoli.

DEVICA

Dobra vest za Device ove nedelje je da vas popušta tenzija. Baš kad budete pomislili da je sve u redu, planete će doneti sitne čarke koje će biti zanemarljive. Nemate razloga za zabrinutost jer ćete biti vrlo zadovoljni odnosima sa partnerom kako bude prolazilo vreme. Budući dani donose mogućnost većeg zbližavanja sa partnerom, te vam savetujem da se posvetite jedno drugom i da zaboravite sve čarke i nerazumevanje. Ukoliko ste u dugoj vezi, moguće je da donesete odluku da stupite u brak, a ako niste u vezi, ova nedelja donosi mnoga poznanstva koja će preći u ozbiljnu vezu. Najvažniji savet koji treba bez pogovora da prihvatite je da shvatite koliko jedno drugom značite i da u svakom trenutku budete jedno drugom naklonjeni, jer samo takav odnos će vam doneti bezbrižnu i srećnu budućnost. Budite iskreni i to će dati bolju dimenziju vašeg odnosa.

VAGA

Vage koje nisu u vezi ili braku ni ove nedelje se neće angažovati po pitanju pronalaženja partnera. Nezainteresovani ste da se pokrenete i nađete svoju srodnu dušu. Naterajte sebe da poboljšate raspoloženje i da se osvrnete oko sebe, jer postoje neke osobe kojima se sviđate, a vi to uporno zanemarujete. Ne vidi se razlog vaše inertnosti. Pogledajte bolje profil na društvenim mrežama i videćete o kojim osobama se radi. Što se tiče vaga koje su u ozbiljnim i bračnim vezama ne vidi se kako će se vaš partner izboriti sa vašim neraspoloženjem i nezainteresovanošću u partnerskim odnosima. Partner se toliko trudi, a vi ste nezainteresovani za bilo kakvu vrstu druženja. Partner ima strpljenja za vas, ali pitajte se dokle će moći da vas trpi i da razume nešto što nije ni lepo ni prijatno. Od vas zavisi budući period, ili ćete se pokrenuti i ulepšati život i sebi i partneru ili ćete pustiti da vreme prođe. Razmislite dobro šta želite od veze.

ŠKORPIJA

I zauzetim i slobodnim Škorpijama ova nedelja donosi mnogo lepih trenutaka u ljubavnom životu. Iznenada ćete upoznati osobu koja će vas magnetskom silom privući i za koju ćete se jako vezati. Zauzetim Škorpijama ovo neće biti dobro, jer će doći u situaciju da biraju između dva partnera. Svesni ste da bi to moglo da se otkrije za kratko vreme, tako da ćete biti pred velikim životnim odlukama. Dobro razmislite pre nego što definitivno odlučite. Slobodnim Škorpijama ova veza bi mogla jako kratko da traje. Kako se bude pojavila, tako će se i ugasiti. Shvatićete da je ovde strast vodila glavnu reč i to vam se neće svideti. Vas u svoj toj komplikovanoj situaciji čeka jedna osoba sa kojom ćete ostvariti ozbiljnu vezu. Pokrenućete se od sreće i od ljubavnog zanosa i napokon ćete reći sebi da je to sve što ste tražili u životu.

STRELAC

Strelcima koji su zauzeti ili u braku ova nedelja će biti harmonična što se tiče odnosa sa partnerom. Jedini problem koji ovde može da nastupi je vernost partnera koja je diskutabilna. To uvek poremeti vaše odnose i česta partnerova prebacivanja se svode na veliku raspravu, pa čak i odvajanje na nekoliko dana. Imate partnera pored sebe, ali ne shvatate da vaša veza može da preraste u bračnu vezu. Dragoj osobi ne govorite o svojim planovima jer mislite da je to dobro, a u stvari nije dobro. Ta osoba ne zna šta je vama - prijatelj, poznanik, ljubavnik, partner. Krajnje je vreme da shvatite da je došao trenutak kada treba da pokažete svoju iskrenost u partnerskim odnosima. Zabrinuti ste bez razloga, jer je vaš partner idealan za vas. Slobodni Strelci će ove nedelje uživati u svojoj slobodi, ali već duže vreme razmišljate dokle bi trebalo da ta sloboda da traje. Dobro je dok vam je lepo, samo da vam se ne osladi.

JARAC


Jarčevi su ove nedelje raspoloženi za rasprave sa partnerom. To je izraženo i nećete moći da se obuzdate, a da se ne svađate. Ovaj put ne samo da vi zamerate nešto partneru, već će i partner vama da nađe zamerku. Uzajamno ćete prebacivati jedno drugom sve ono što ste rekli, tako da ćete se vrteti u začaranom krugu. Savet je da odustanete i shvatite da ovaj put niste u pravu. Pokušajte da smirite strasti i da se vratite pozitivnom odnosu prema voljenoj osobi. Uglavnom ćete biti nervozni, ali tu nervozu pokušajte da zanemarite. Jarčevi koji su u braku trebalo bi da saslušaju partnera, kao i on vas i da planirate zajedničke ciljeve, a slobodni Jarčevi da se prepuste ljubavi i strasti. Slobodni će krajem nedelje dobiti iznenadni poziv i novo poznanstvo koje treba prihvatiti. Razmišljaćete da li je bolje to novo poznanstvo ili da pokrenete staru vezu. Dobro promislite, jer kad se jednom odlučite, uglavnom nema nazad.

VODOLIJA

Ukoliko ste usamljena Vodolija ova nedjelja vam donosi situacije u kojima ćete dominirati i biti harizmatični i neodoljivi za pripadnike suprotnog pola. Zračićete pozitivnom energijom i to će vam doneti dosta poznanstava. Iz svega toga izrodiće se to da ćete pronaći svog životnog partnera. Potrudićete se oko njega i očekivaćete da dobijete uzvraćeno. Neće to biti tako lako kako zamišljate, ali uživajte u lepim, ljubavnim izazovima. Zauzete Vodolije u svom odnosu sa partnerom će tokom ove nedelje imati dosta trzavica, nervoze i uzajamnog nerazumevanja, što će dodatno remetiti vaš odnos. Pokušajte da uspostavite ravnotežu, družite se. Pokušajte da odete na kraći odmor, negde gde će vam biti prijatno i gde biste mogli da se prisetite starih dana, kada ste bili zaljubljeni jedno u drugo. Ovo je samo malo otežanje u vašem odnosu, nema razloga za zabrinutost. Opustite se, jer nema te sile koja može vas dvoje da razdvoji. Uživajte!

RIBE

Ribe koje su slobodne ove nedelje mogu očekivati da upoznaju jednu posebnu osobu i to preko posla. Dogodiće vam se “ljubav na prvi pogled”. Ako verujete u sudbinu, onda vas je ona našla. Sve planove koje budete želeli da ostvarite učinićete upravo sa ovom osobom. Zauzete Ribe su opterećene svojim poslovima i problemima da će ove nedelje potpuno zanemariti partnera. Sad je vreme da shvatite da morate da budete i romantični, pa tako iznenadite partnera poklonom, šetnjom, odlaskom na produženi vikend ili bilo čime što ste nekada zajedno radili. Nemojte svoje poslovne probleme da prenosite na ljubavni odnos, jer vam je partner izuzetno osetljiv, a to može uneti nezadovoljstvo u vaš odnos. On misli da ste ljuti na njega, razuverite ga. Malo zastanite, razmislite koliko jedno drugom značite, kao i da li bi vam život bio tako lep kad ne biste bili zajedno. To je dovoljno da se okrenete u smeru poštovanja i ljubavi prema partneru.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар