Nedeljni horoskop: 22 - 29. maj / svibanj 2016.

I, vreme je za uobičajeni nedeljni astrološki pregled. Pa, da se ponovo zagledamo u zvezdano nebo i oslušnemo njegove suptilne poruke...

Ilustracija: Quique / pixabay.com

Pun Mesec u Strelcu otvorio nam oči. I - pred nama je široka slika stvarnosti. 

Vaga i Ovan blistaju kao učitelji i predavači, obnavljaju se na putovanju. 

Strelac i Blizanci u partnerskim vezama će potpunom iskrenošću poboljšati odnose ili ih potpuno redefinisati.

Lav i Vodolija strastveno se i s velikim planovima posvećuju ljubavnoj vezi i osvajanjima. 

Devica i Ribe spremni su da budu potpuno iskreni prema sebi, pa u nekim stvarima razočarani, dobijaju novo nadahnuće za lični razvoj. 

Škorpija, Bik, Rak i Jarac spremni su da prekorače svoje duhovne i ideološke granice. Uživaće u povezivanju s novim ljudima i novim idejama.

POGLEDAJTE NA ASTRO SAJTU I:

Mesečni horoskop za jun - lipanj 2016.

Dva dana nakon punog Meseca, pod uticajem Merkura će nam se javiti želja da skočimo u akciju. Ako univerzum ipak ne odluči da nam našu sudbinu isporuči pred vrata, osetićemo vetrove promene na čijim krilima ćemo krenuti ka stvaranju sopstvene sudbine.  

Pogledajte, u nastavku teksta, i poruke NEDELJNOG HOROSKOPA po konkretenim zodijačkim znacima:


Ovan

Posao: Branite svoje poslovne interese ne obraćajući pažnju na druge. Situacije koje nisu po vašoj meri odbijate da čujete i ne dozvoljavate da neko menja vašu poslovnu strategiju i stil rada. Imaćete uspeha narednih dana, ali ne i novca. Kada je ljubav u pitanju, dobijate posebnu pažnju od Strelca sa kojim se odlično slažete. Nemojte da namećete volju partneru, jer može doći do konflikta.

Bik

Na poslu, savesno ispunjavate svoj deo obaveza i zvanične dogovore, ali nemate podršku saradnika. Budite promišljeniji u vezi finansijskih transakcija. Imate osećaj da vam neko radi „iza leđa“. Vaša nepogrešiva intuicija uvek je u pravu. Kada je u pitanju ljubav, sa partnerom ste se usaglasili, vezu ste učvrstili, pa možete da se opustite. Prijateljstvo prija, samo ne preterujte sa njim. Ništa suvišno ne valja.

Pogledajte i:

Ljubavni nedeljni horoskop: 23 - 30. maj 2016.


Blizanci

Stalo Vam je da ostvarite uspešne rezultate i poboljšate finansijsku poziciju. Vešto pronalazite zaobilazna rešenja i ne pristajete na ultimativne ponude. Napredak na poslu je vidljiv i temelj je budućeg blagostanja. Zaljubljive ste prirode. Važan telefonski poziv ili odlazak na put razbuktaće vaše emocije. Prija vam druženje sa sličnim osobama, sa Bikom posebno. Postarajte se da nervozu sanirate tako što ćete biti više skoncentrisani. Ukoliko vam je teško, trenirajte.

Rak

Pokušavate da osmislite dobru poslovnu strategiju, stoga budite dovoljno promišljeni u proceni pravih vrednosti. Izbegavajte javnu raspravu sa saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume. Ljubav: Smatrate da partner zanemaruje vaše potrebe, pa mislite da veza neće još dugo trajati. Slobodno vreme koristite za zabavu. Mašta je izražena. Što se zdravlja tiče, mogući su problemi sa srcem ili plućima. Više se odmarajte.

Lav 

U skladu sa svojim afinitetima birate posao koji vam odgovara. Potrebno je da osmislite dobru strategiju i preduhritite određene saradnike. Bolje se organizujte. Zanemarujete duhovnu stranu ličnosti. Ljubav: Neko uporno pokušava da minira vaš emotivni život i na taj način vam ugrožava vezu. Budite odlučniji i gledajte svoju sreću. Mogući problemi sa žlezdama i hormonima.

Devica

Zahvaljujući novim informacijama o poslovnim prilikama, proširujete  interesovanja u različitim pravcima. Iako ste po prirodi istrajni, sve se odvija sporo. Počinje da vas izdaje strpljenje, pa morate da izvršite preraspodelu vremena. Nova ljubavna avantura je na pomolu. Puno strasti i vatre očekujte sa Ovnom, Lavom ili Strelcem. Višak energije može narušiti vaše zdravlje. Budite umereni.

Vaga

Ne želite da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima, ali primećujete da neko od saradnika indirektno menja početne uslove.Ukoliko ne ispoštujete nečije zahteve, očekuju vas dodatne komplikacije i reči kritike. Ljubav: Sa partnerom ste se napokon sporazumeli. Pod uslovom da ste manje pričali, a više činili, narednih dana ćete ubirati plodove. Ovan nije za potcenjivanje. I jedan savet: ne preterujte sa konzumiranjem slatkiša.

Škorpija 

Nalazite se u kreativnoj poslovnoj fazi, ali postoje različite okolnosti koje ograničavaju vaš uticaj. Događaji na poslovnoj sceni imaju promenljivi tok. Potrebno je da se orijentišete ka dugoročnijim interesima. Očekuje vas uspešan poslovni period. Kada su ljuba i emocije u pitanju, prija vam romantična atmosfera uz muziku i dragu osobu. Rak ili Blizanac mogu da vas oraspolože. Ne budite drski, oholi, sujetni, jednom rečju negativni. Nervoza i sklonost ka preteranom konzumiranju alkohola ili cigareta može dovesti do zdravstvenih problema.

Strelac

Delujete odlučno u svojim poslovnim namerama dok okolina podržava vaše ideje. Novo saznanje pozitivno utiče na vašu profesionalnu orijentaciju. Neko će pokušati da zloupotrebi vaše izjave, pa možete imati suvišnih problema. Ljubav: Jarac i Lav su idealni partneri, jer su vam slični po tome što često menjaju partnere. Što se tiče vašeg zdravlje, mogući su bolovi u grudima, a da biste ovo sprečili više provodire vremena na svežem vazduhu.

Jarac

Stalo vam je da proširite svoja profesionalna interesovanja u različitim pravcima. Gubite dragoceno vreme i energiju dok slušate saradnike o različitim poslovnim beskorisnim idejama. Prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja. Što ste vašeg ljubavnog života tiče, Strelac vam hita u susret. Obradovaće vas ponudom da nekoliko dana provedete na nekom romantičnom mestu. Ni Lav nije ravnodušan. Zdravlje: Hronične bolesti vezane za konzumiranje namirnica koje treba izbegavati.

Vodolija 

Definišite listu prioriteta u skladu sa novim događajima na poslovnoj sceni. Izbegavajte saradnju sa osobom koja vam stvara različite neugodosti. Posvetite pažnju poslovima koji će vam doneti konkretne razultate i dobit. Iznenadni fatalni susret probudiće vaše uspavane ljubavne strasti. Nova ljubav stiže munjevito, papa će uživanja biti na pretek. Zdravlje: Naleti nervoze samo su prolaznog karaktera.

Ribe

Ove nedelje ćete biti u stanju afekta, papa se morate dodatno čuvati. Delujete vrlo promišljeno i kompletnu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete sa različitih aspekata. Potrebno je da se opredelite za dugoročno poslovno-finansijsko rešenje i za pouzdanog partnera.  Nemate vremena da razmišljate o ljubavi. Opečeni ste lošim iskustvom, pa se plašite ponovnog poraza. Prihvatite kratak flert! Ne odbacujte ljubav, jer će se i za vas naći prava osoba. Okupirani ste zdravljem bezpotrebno.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар