Nedeljni horoskop 19 - 26. jul / srpanj 2015.

Budući da će Venera ceo mesec boraviti u Lavu pored Jupitera, planete sreće, stvorile su se izuzetno povoljne struje za zaljubljivanje. Ovaj aspekt takođe nagoveštava mnogo avantura od kojih bi neka mogla da preraste u ozbiljnu vezu. Pritom, oko 25. jula, Venera kreće retrogradnim hodom, da bi se već 31. jula vratila u znak Lava u kome ostaje sve do 7. oktobra.

Ilustracija: Quique / pixabay.com


Mnogi će se vratiti starim ljubavima, koje će na volšeban način ponovo ući u njihov život. Ako želite da vam se vrati stara ljubav, ovo vam je savršena prilika da uradite nešto po tom pitanju. Ukoliko u ovom periodu uđete u emotivnu vezu ili upoznate novu osobu, znajte da je to neko sa kim ste imali odnos u prethodnom životu i ko se vratio da završi ono što je tada bilo započeto.

Ali, o tome ćemo ovih dana pisati u posebnom tekstu...

U nastavku, prenosimo i nedeljne prognoze astrologa Mihaila Čukića:

OVAN (21. 3. - 20. 4)


Posao - Sve teže vam je da udovoljite zahtevima šefova, ali bez gunđanja završavate poslove. Rastući mesec u Devici pomoći će da izbegnete sukobe sa kolegama. Briljirate u svemu što sebi postavite kao zadatak, ali pohvale izostaju. Ne brinite - dugoročno gledajući to su dobri potezi za vas.

Ljubav - Ulazak Venere u znak Device dovešće do intenzivnog razmišljanja o ljubavi i partneru. Ne odgovara vam trenutna situacija, ali ništa ne preduzimate da to raščistite. Slobodni Ovnovi se dvoume između dva partnera i verovatno će se opredeliti za osobu iz drugog grada.

Zdravlje - Nervoza najviše utiče na vaše psihofizičko zdravlje.


BIK (21. 4. - 21. 5)


Posao - Polako vam se vraća samopouzdanje, koje je bilo na minimumu tokom boravka Venere u Lavu. Ipak, budite veoma oprezni i ne brzajte, jer će sitnice biti presudne za dalji tok vaših poslova. Sredinom perioda kontakti sa osobama iz inostranstva biće veoma uspešni.

Ljubav - Osećate potrebu da nešto bitno promenite u emotivnom životu. Strastvenost je naglašena, ali nemojte da se zavaravate jer ste često skloni da izjednačavate seksualno i emotivno. Interesantni susreti u poslovnom okruženju.

Zdravlje - Zbog prevelikog iscrpljivanja moguće su prolazne migrene.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)


Posao - Trudite se da ne pravite velike promene u poslu kojim se bavite. Posvetite se projektima koje ste ranije počeli i budite veoma oprezni jer je Merkur, vaš vladar u lošem aspektu sa Marsom. Tokom ovog perioda očekuje vas nekoliko poslovnih ponuda, ali sa veoma neizvesnim ishodom.

Ljubav - Razmišljate o svojim ludovanjima iz prošlosti i, bez obzira da li ste u braku ili vezi, priželjkujete da obnovite neka iskustva. Već izvesno vreme osećate se nekako umrtvljeno. Slobodne Blizance očekuje nova romansa, a zauzeti bi trebalo više pažnje da posvete voljenoj osobi.

Zdravlje - Proverite krvnu sliku i pritisak.


RAK(22.6.-22.7)


Posao - Iako ste i dalje pod uticajem nepovoljne konjunkcije Marsa i Sunca u vašem znaku, polako vam se vraćaju energija i koncentracija. Mnogo toga se poremetilo u prethodnom mesecu, pa sada morate da rešavate taj haos. Finansijska situacija se popravlja, jer će vam novac stizati sa nekoliko strana.

Ljubav - Mnogi predstavnici znaka će upoznati osobu vrlo sličnih interesovanja i temperamenta, a susret je vezan za mesto koje često posećujete. Zid koji ste podigli prema partneru polako počinje da se ruši.

Zdravlje - Zbog čestih promena vremena biće aktivirane hronične bolesti.


LAV (23. 7. - 22. 8)


Posao - Ostanite dosledni svojim stavovima, jer ćete samo na taj način stići do uspeha. Nešto što ne zavisi od vas počeće da se rešava u vašu korist. Osobe na položaju su vam naklonjene, iako su teški sagovornici. Verovatno nešto čekate, a rešenje će stići krajem nedelje, ali morate da budete aktivniji, sve dok je Jupiter u vašem znaku. Najviše vas zabrinjava materijalna situacija.

Ljubav - Rešeni ste da nešto promenite u ljubavnom životu. Slobodni Lavovi će verovatno promeniti nešto u svom izgledu, dok će zauzeti pripadnici znaka iznenaditi voljenu osobu.

Zdravlje - Manje neprijatnosti sa stomakom, nogama i zglobovima.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)


Posao - U prethodnom periodu ste napravili dobar dugoročan plan, pa nema potreba da bilo šta menjate. Znate na koga možete da računate, i to se neće promeniti. Neko će zatražiti vašu pomoć, a vi ćete to vrlo brzo rešiti. Eventualno nezadovoljstvo za sada ne pokazujte na radnom mestu.

Ljubav - U emotivnom delu više maštate nego što se pokreću konkretna dešavanja, što simbolizuje Mesec u Devici tokom prva dva dana ovog perioda. Partner je daleko od vas, pa je naglašena indirektna komunikacija. Slobodne Device koje putuju u inostranstvo očekuje poznanstvo sa interesantnom osobom.

Zdravlje - Periodnijepovoljanzaodlazakkodzubara ili hirurga.


VAGA(23.9.-22.10)


Posao - Skloni ste samokritici, ali i kritikovanju drugih. Pokušajte da se suzdržite, jer ćete u protivnom samo bespotrebno zakomplikovati odnose. Nije vam lako jer minus faza suviše dugo traje. Srećom, uskoro dolaze bolji dani.

Ljubav - Slobodni predstavnici znaka biće zaokupljeni osobom iz bližeg okruženja, ali ta osoba neće biti zainteresovana za emotivni odnos. Suviše komplikujete neke stvari, ali komplikuje ih i Venera, vaš vladar, koja je upravo ušla u dvanaesti znak, što znači da ima nekih tajni. Budite strpljivi i taktični u komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje - Potrebno je da se bavite nekim sportom.


ŠKORPIJA(23.10.-22.11)


Posao - U ovom periodu mnoge stvari krenuće s mrtve tačke, što će prvo osetiti Škorpije koje se bave proizvodnjom, sportom ili sarađuju sa strancima. Prijaju vam kontakti s mlađim saradnicima, dok je komunikacija sa šefovima i autoritetima jako komplikovana.

Ljubav - Promenljivog ste raspoloženja kada mislite o ljubavi i pokušavate da pomirite dosta toga u jednoj osobi. Pravićete kompromise, ali opet ćete imati utisak da to nije ono pravo. Zaintrigiraće vas jedna mlađa osoba ili neko ko često putuje. Ne primećujete greške koje pravite u odnosu sa partnerom.

Zdravlje - Kratkotrajna prehlada i blaga zubobolja.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)


Posao - Ovo je period tokom kojeg ćete se više nego što želite oslanjati na druge. Iskoristite sve što vam se nudi kao podrška i pomoć, jer vaš vladar Jupiter ubrzo menja znak i prelazi na nepovoljnu poziciju. Period nije povoljan da nešto dogovarate i pravite dugoročne poslovne planove. Stvari vam izgledaju komplikovanije nego što zapravo jesu, ali strpite se još malo, sve će se ubrzo promeniti.

Ljubav - Otvoreni ste u odnosima sa suprotnim polom, što nije loše jer ćete imati nekoliko susreta sa zanimljivim osobama, što će vas pokrenuti i doneti izvesno osveženje u ljubavnom životu.

Zdravlje - Problemi sa stomakom i imunološkim sistemom.


JARAC(22.12.-20.1)


Posao - Važite za veoma energičan znak, ali stvarno ste preterali - toliko stvari radite istovremeno da nećete moći još dugo. Već osećate veliki umor zbog toga što je Saturn, vaš vladar, u retrogradnom hodu. Ali, još nije vreme da otkazujete poslove, samo je potrebno da se bolje organizujete.

Ljubav - Kao poslovni, i ljubavni život je haotičan. Pažnju će vam privući osoba koja verovatno živi u drugom mestu, ili vam na neki način nije dostupna. Niste sigurni šta želite, ali bez brige - samo polako i osluškujte svoja osećanja.

Zdravlje - Najbolji način da ojačate oslabljen imunitet jeste vitaminska ishrana.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)


Posao - Tokom celog perioda očekuje vas dosta nervoze na radnom mestu. Komunikacija sa saradnicima biće prilično otežana, što će vas dodatno nervirati. Osobe na položaju su vam naklonjene. Poštujte hijerarhiju i poslove koji moraju da imaju svoj tok. Nije vreme za bitne promene.

Ljubav - Slobodne Vodolije očekuje susret sa osobom sa kojom su već izvesno vreme u vezi. Ukoliko želite nešto sasvim novo, izlazite što više, jer ćete sresti zanimljivu osobu. Vodolije koje su u braku najzad će rešiti problem koji je dugo opterećivao odnos sa partnerom.

Zdravlje - Oprezno rukujte električnim aparatima.


RIBE (20. 2. - 20. 3)


Posao - Već izvesno vreme suočavate se sa neizvesnim i komplikovanim okolnostima. Sada ponovo postavljate osnove u poslovima koji bi trebalo da vam obezbede dugoročniju sigurnost. Tokom ovog perioda najbolje će proći Ribe koje rade u inostranim firmama ili posluju sa strancima.

Ljubav - U proteklom periodu ste uglavnom samo skupljali kontakte i sada razmišljate o tome koga da izdvojite iz te mase. Potrudite se da to ne bude osoba sa kojom ste već imali loše iskustvo u prošlosti. Predstavnici znaka koji su u vezi ili braku osetiće rasterećenje u odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje -Vrtoglavica, pospanost i alergijska reakcija.

Astrolog Mihailo Čukić, Izvor: Novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар