Astrolog Pavel Globa: Kraj za Evropsku uniju i NATO, treći talas krize...

Ruski astrolog Pavel Globa je još početkom 80-tih godina prošlog veka najavio da će se SSSR uskoro raspasti i da će u leto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi, kao i da će se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine. I ne samo to... Do sada se, tvrdi on, oko 85 odsto njegovih predviđanja se ispunilo! Šta je ono što nas, prema Pavelovim prognozama, čeka? Ekonomska kriza, koja će se produžiti do 2020. godine, prekrojiće geopolitičku kartu sveta. SAD čekaju teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija prestaće da postoje. Umesto jedne Evropske unije pojaviće se nekoliko saveza. NATO blok će prvo malo ojačati, ali će zatim prestati da postoji...

Foto: YouTube screeshot, Pravda


Da se najpre podsetimo šta je sve još predvideo.

To da će se Ukrajina raspasti na tri dela 2014. godine. U Ukrajini postojati dve defakto nezavisne administracije, zadržavajući formalno integritet teritorije, približno u istom formatu kao danas u Moldaviji.

Ekonomska kriza, koja će se produžiti do 2020. godine, prekrojiće geopolitičku kartu sveta. SAD čekaju teška vremena (lošu sreću SAD, kako je objasnio, predskazao je još ruski astrolog i monah iz 16. veka Vasilije Nemčin, koji je ukazivao na potrese koji dolaze iza okeana, kada na okeanskoj strani bude na vlasti 44-ti vladar, koga je Nemčin nazivao „crni čovek”), a Ukrajina i Evropska unija prestaće da postoje.

Umesto jedne Evropske unije pojaviće se nekoliko saveza. Zemlje Skandinavije i Pribaltika formiraće Severni savez, koji će postati naslednik Hanzeatskog saveza. Francuska, Italija i Španija će se ujediniti u Južnoevropski savez i tako dalje. Evropska unija će možda i opstati kao formacija, ali samo na papiru.

„Za dolar će naredne dve godine biti veoma teške, iako se kolaps američke valute još neće dogoditi. Najteže vreme za dolar nastupa 2017-2018. Dolar će potpuno devalvirati, novčanice će lepiti preko zidova u toaletima i neće znati šta će sa njima. U tom smislu, evro je pouzdanija valuta“ - rekao je tada Globa.

NATO blok će prvo malo ojačati, ali će zatim prestati da postoji.

„Treći talas krize, koji će se dogoditi od 2017. do 2020. neće biti najteži, ali tu je uticaj ljudskog faktora, zbog premora u uslovima stalnog stresa. Veoma se bojim tog talasa. Tek na kraju 2020. čitavo čovečanstvo će se sa ovom krizom, koja će biti nazvana ‘Druga velika depresija’ konačno oprostiti’. Kraj krize se povezuje sa blizinom Jupitera i Saturna, koje se dešava jednom u 20 godina i označava pozitivne promene. S obzirom na to da će se Jupiter približiti Saturnu na prvom stepenu Vodolije - sazvežđa koje se povezuje sa Rusijom, to ukazuje da će baš Rusija, koja će do tog vremena povratiti svoje imperijalne moći, imati najveće šanse da postane novi svetski lider” - smatra Globa.

Po njegovim rečima, postkriznih trideset godina - od 2020. do 2050, postaće vreme preporoda Rusije. Pri tome je Globa podsetio na predviđanja Vasilija Nemčine, koji je živeo i radio još pre Nostradamusa. „Na vlast će u Rusiji 2020-2021. doći moćna, nova ličnost, koju Nemčina zove ‘Jahač na belom konju’. Po svojim srazmerama moguće ga je porediti sa Petrom Prvim. Biće visokog rasta. Šta označava ‘beli konj’ - ne znam. Ali, moguće je da bude rođen u godini konja. Novi vođa neće dugo vladati, ali će ostaviti izuzetan trag. Njega će zameniti drugi veliki vladar, sa kojim će biti povezan preporod ruske kulture. Nemčina ga je nazvao ‘Veliki grnčar’. I preporod Rusije trajaće najmanje 30 godina” - zaključio je Globa.

(Skandalozno, Zanimljivosti dana, Novosti)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар