Proročica Varja, naslednica Vange, najavljuje Treći svetski rat 21.12.2012.


Posle globalno poznatih katastrofičnih predviđanja  Baba Vange, javila se i njena naslednica, proročica Varja iz Sočija, koja tvrdi da 21. 12. 2012. neće doći do sumraka civilizacije. Na taj će dan, zapravo, prema Varji početi Treći svetski rat 

Treći svetski rat napadom počeće napadom Turske na Siriju, što će se u sledeća dva meseca pretvoriti u krvavi Treći svetski rat predvođen evropskim silama i SAD s jedne strane i Iranom i Pakistanom s druge.

Zapravo će se raditi o verskom ratu, a Varja tvrdi da će trajati godinu dana, nakon čega će Putin postaviti zaraćene strane za sto i naterati ih da potpišu mir. Kako Varju prati jednaka reputacija kao i Vangu, tj. navodna sauradnja s tajnim službama Rusije, ne čude hvalospevi Putinu.

Nakon rata Italija i Španija trebale bi se raspasti na više manjih država, dok će se Nemačka uspjeti održati.

Što se tiče Obame, indirektno je dala naslutiti da će mu se dogoditi nešto užasno, o čemu ne želi govoriti.

Koliko je Varja u pravu, videćemo za samo mesec i po dana.

Sat otkucava ... Ko je u pravu, baba Vanga, Varja ili oni koji pokušavaju protumačiti majanski kalendar?
(Metro)



Маје нису погрешиле, 21. децембра почиње Трећи светски рат!

Крајем децембра неће бити смака света као што то многи мисле због Мајанског календара, али ако је веровати руској видовњакињи Варји, 21. децембра нас ипак очекује судбоносни датум јер би тог дана требало да избије Трећи светски рат.

Осамдесетпетогодишња видовњакиња из црноморског места Сочи, Варја, коју поједини медији у Русији називају наследницом бугарске пророчице баба Ванге, ексклузивно за „Правду“ пристала је да предвиди наредних неколико година у свету и открије шта нас све чека. Иако не користи интернет и модерне технологије, бака Варја је преко својих осморо унучади, али и видовитих моћи, увек у центру свих актуелних збивања, а једна њена унука била је недавно у Београду и пристала је да својој баки пренесе наша питања.

- Неће свет нестати 21. децембра, нису то Маје ни рекле, али ипак ће се тога дана десити нешто страшно за цео свет – избиће рат. Већ сада је све спремно за то, а напад Турске на Сирију биће непосредни повод да се у следећа два месеца додатно цела планета закува. Тај рат ће трајати годину дана, али биће доста мртвих, а сиромашних и гладних на стотине милиона – каже Варја.

Шта ће бити са Србијом у том рату?

- Ваша земља ће званично бити неутрална, а биће сукобљена два блока: арапски на челу Ираном и Пакистаном и европски на челу са Немачком, Француском и Енглеском, а главни ће им заповедник, у ствари, бити Америка. Србија ће бити на средини тих сукоба и не видим нека ратна дејства код вас, али се плашим за Косово. Тамо ће покушати да дају подршку „арапској браћи“ и Америка и Европа ће тек тада признати колико су погрешиле што су дозволиле да Косово прогласи независност.

Постоји ли шанса да се тај светски рат ипак избегне?

- Кад год је била велика беда у свету увек је био некакав рат. Има шанси да се светски избегне, али ће зато малих ратова бити готово у целој Европи почетком следеће године, што дође скоро на исто.

Шта ће бити у Русији?

- На Русију нико неће смети да удари јер смо јаки и имамо Путина, кога нам је сам Бог послао. Он ће и допринети да се крајем 2013. потпише светски мир јер ће окупити Енглезе, Французе, Американце и Арапе, поставити их за један сто и натерати да потпишу мир.

Када се заврши тај велики рат, да ли ће бити нових промена граница у Европи и свету?

- Италија и Шпанија ће се распасти, у Немачкој ће такође бити великих унутрашњих потреса, али Ангела Меркел уме да влада и да сачува мир у својој кући. Не волим је баш много, али да је способна као политичар, у то нема сумње.

После свих ових тешких тема ипак једно лакше питање, а које интересује све у Србији: хоће ли фудбалска репрезентација Србије бити једног дана првак света?

- Не видим да ће Србија бити икада првак света у фудбалу, тај вам спорт не иде и треба да га баталите. Кошарка, ватерполо и тенис су српски спортови, а фудбал није.
(С. Миловановић / Правда)

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара: