Nedeljni horoskop 11-17. novembar/studeni 2012.


Ovnovi su u  najsrećnijem periodu kad je o ljubavi reč! Blizanci, kada je ista u pitanju, nisu pravedni prema partneru. Škorpije treba da znaju da se cesto  desi da se iz prijateljstva rodi najiskrenija ljubav...

Ovan

Ljubav: Nalazite se u najsrećnijem periodu kad je o ljubavi reč. Partner vas iskreno i duboko voli, a vi mu uzvraćate istom merom. Uživajte u romantičnim danima. Posao: Teskobu i nervozu koje osećate zbog posla vrlo brzo ćete zaboraviti kad vam iznenada daju povišicu. Vaš rad i strpljenje će se isplatiti brže nego što očekujete. Zdravlje: Neko vreme ste vežbali i zdravlje vam je bilo odlično, ali čim ste se opustili i zapostavili fizičku aktivnost, tegobe su se vratile.

Bik

Ljubav: Malo je reći da ste zaljubljeni. Vi ne znate gde se nalazite, živite u svetu koji ste sami stvorili. Retko se dešava da neko ima tako intenzivna i iskrena osećanja kao vi i vaš partner. Divan ste par. Posao: Niste se pokazali onako dobro kako biste mogli zbog velike treme. Nekad je ona pozitivna, ali u vašem slučaju apsolutno sputava. Zdravlje: Ako ste mislili da je dobra genetska predispozicija dovoljna da budete zdravi i u kondiciji, prevarili ste se.

Blizanci

Ljubav: Niste pravedni prema partneru. Postavili ste stroga pravila koja važe samo za njega, a vi ih ne poštujete. Možda biste se bolje slagali ako biste igrali po istim pravilima. Posao: Prevarili ste se ako ste mislili da ćete dugo moći da se prikrivate iza tuđeg rada. Sami ćete biti krivi ako se dogode promene loše po vas. Zdravlje: Onoliko koliko ste uložili u sopstveno zdravlje, toliko i očekujte. Mnogo pijete, pušite i jedete, a ne bavite se fizičkim aktivnostima.

Rak

Ljubav: Vaša povećana razdražljivost negativno utiče na partnera, jer ima mnogo obaveza koje ne može da postigne da izvrši. Opravdano vas zapostavlja, nemojte to tako tragično da shvatate. Posao: Bojite se novih početaka, a to je pogrešno. Onaj ko nije probao i rizikovao, nije ni uspeo. Opustite se i pokušajte da ideje pretvorite u realnost. Zdravlje: Nemojte da verujete zubatom suncu i da se lako oblačite. Vreme je vrlo varljivo, a vetar jak. Čuvajte se prehlada, koje se tako lako zarade.

Lav

Ljubav: Posle dužeg vremena upustili ste se u avanture. To vam je nedostajalo, jer ste se previše posvetili poslu i zanemarili ljubavni život. Nastavite da udovoljavate sebi na ovom planu. Posao: Razlike između vas i vaših kolega su očigledne i šefovima, ali to neće da priznaju jer imaju miljenike kojima popuštaju. Zdravlje: U dobroj ste formi iako dugo niste imali vremena za vežbanje. To što ste ostavili cigarete najbolji je potez koji ste napravili. Bravo za vas!

Devica

Ljubav: Iritira vas nezahvalnost koju partner pokazuje. Sada to izgleda kao sitnica, ali ako nastavi s takvim ponašanjem, napraviće nepopravljiv razdor između vas. Posao: Nemojte da se uzbuđujete ako kolege kažu nešto ružno o vama. Najmlađi ste u kolektivu u kojem ima mnogo ljubomornih i zavidnih, ali ne bojte se. Dok god vredite, niko neće moći da vas ugrozi. Zdravlje: Mali problem s kašljem može da izazove hronično oboljenje pluća ako ga ne zaustavite dok je vreme.

Vaga

Ljubav: Kome god da se požalite, za vašu ljubavnu situaciju okrivljuje vas, ne shvatajući koliki udeo u toj ljubavno zbrci ima vaš partner. Nalazite se u krizi. Posao: Šteta je što vas zbog lenjosti nadređeni svrstavaju u radnika druge kategorije. Nemojte da dozvolite da zbog gluposti budete degradirani. Zdravlje: Što ste se tako zapustili i ugojili kad znate da vam smeta i zdravstveno i estetski! Pronađite motivaciju u nečem drugom ako vam zdravlje i dobar izgled nisu prioriteti.

Škorpija

Ljubav: Često se desi da se iz prijateljstva rodi najiskrenija ljubav. Upravo kod vas je to slučaj. Uživajte u danima koji su pred vama i nastavite da širite sreću koja vas je preplavila. Posao: Nemojte da se nervirate bez razloga i pustite da kolege vode glavnu reč, to je samo prividno. Vaša dominantnost će se ispoljiti onda kad je to zaista potrebno. Zdravlje: Imate sjajne navike, osim što volite malo više da popijete. Ako nađete pravu meru, čak i koji gutljaj alkohola može da vam bude od koristi.

Strelac

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi ako partner predloži da vaša veza postane ozbiljnija. Nije nemoguće da se uskoro kruniše i brakom, a naročito ako prestanete da skrivate prava osećanja. Posao: Nemojte da odustajete kad je teško, neka vam sva ta iskušenja budu motiv da se izborite do kraja jer i sami znate da jedino najjači opstaju. Zdravlje: Niste se baš ponašali odgovorno prema zdravlju, a očekujete dobre rezultate. Ne zaboravite da hronična oboljenja zahtevaju odgovorniji tretman.

Jarac

Ljubav: Ponekad se i sami zapitate šta ste pronašli u partneru, ali kad ostanete sami i kad se svetla ugase, shvatite da vas je osvojila ta posebna strast. Posao: Ne prođe ni dan da ne kažete da zaslužujete veću platu i bolju poziciju, i to je apsolutna istina, ali morate ipak da budete strpljivi. Znate kako je u našem sistemu sve sporo, a naročito slabo plaćeno. Zdravlje: Malo ste se opustili s hranom i već vas je pritisak upozorio da to ne smete da radite. Morate da smanjite masnoću, a alkohol pogotovo.

Vodolija

Ljubav: Predstoje vam divni trenuci s partnerom, daleka putovanja, razgledanja i mnogo kupovine. Ako i naiđu nezgodni trenuci i sitne rasprave, pomirite se pre nego što se pretvore u svađu. Posao: Imaćete vrlo dobru ponudu za posao koji vam je velika ljubav i kroz koji možete da izrazite svu svoju kreativnost. Zdravlje: Ako ponekad imate problem s disanjem, znajte da je razlog promena vremena, a vi ste pravi meteoropata, pa sve intenzivno osećate.

Ribe

Ljubav: Sjajno vreme za ozbiljne planove s voljenom osobom. Nemojte da se bojite da pitate ono što već dugo planirate. Budite sigurni da će odgovor biti: da. Načinite prvi korak. Posao: Kad vam sve krene po zlu, setite se da ste isključivo sami birali kojom profesijom ćete se baviti i u kojoj firmi ćete raditi. Dovoljno ste odrasli da preuzmete odgovornost. Zdravlje: Previše rizikujete kad je zdravlje u pitanju. Uvek ga stavljate na poslednje mesto i previše se nervirate, što ga direktno ugrožava.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар