Horoskop uređenja doma

Ako uređujte dom ili ga jednostavno želite malo preurediti Alma savetuje kako to učiniti sa stilom i smislom, a da pritom i vodite računa šta vam po vašem horoskopskom znaku pristaje.

Prilikom uređenja doma ili osvježavanja prostora manjim detaljima slobodno zavirite u horoskop i provjerite što odgovara vašem znaku. Malo praznovjerja uvijek dobro dođe, a ukoliko na vjerujete u ono što vam je zapisano u zvijezdama možda vam se pokoji komad koji odgovara vašem znaku ipak svidi.

Ribe se najbolje opuštaju u zelenim sobama, dok je za njih najbolja plava krevetnina ukrašena malim jastučićima od baršuna.

Ovnovi vole udobnu odjeću pa će takvi biti i prilikom uređenja doma. Njihova boja je crvena jer je njihov planet crveni Mars, a svoju će strastvenost ublažiti s crnom ili nebesko plavom.

Bikovi kao pravi zemljani znak vole boje u tim tonovima poput zelene, tirkizne, smeđe i boje breskve ili lososa te sve nijanse ružičaste. Bikovi su veliki ljubitelji tradicije, dok Blizanci vole praktične linije mekanih materijala. Boje koje pristaju blizancima su siva, zelena i boja srebra.

Rakovi se najbolje opuštaju u crno-bijelim kombinacijama i s puno detalja kojima će dodatno uljepšati svoj dom. Obiteljski portreti ili antikne stvarčice naći se u domu Rakova koji su poznati po tome da vole tradiciju.

Strastveni i neustrašivi Lavovi vole visku modu i uživaju u luksuznim materijalima poput kože i krzna, a najdraže su im jake i upadljive boje poput zlatne, narančaste i žute koje naglašavaju snagu i toplinu.

Praktične i jednostavne Djevice vole uredan dom s besprijekorno složenim detaljima te prirodne i funkcionalne ukrase.

Vage vole sve što je lijepo, ovisnice su o bojama pa će tako i njihov dom sadržavati velik spektar boja.

Senzualni i provokativni Škorpioni svoj će dom urediti u tamnim tonovima i bez pretjerivanja s ukrasnim detaljima.

Strijelci su istinske dive koje će od svog doma napraviti pravu malu pozornicu. Zabavan i nemiran duh se vidi i u njihovom uređenju doma za koji koriste šarenilo u velikom prostoru kojeg obožavaju.

Jarčevi vole tradiciju, vole luksuz i u njihovom domu susret ćete se samo s tamnim nijansama pokućstva i ukrasa.

Vodenjaci vole mekane, udobne materijale najčešće u tirkiznoj, plavoj i ljubičastoj koje kombiniraju s različitim stilovima pazeći pritom da sve bude funkcionalno.
(inMagazin)

ASTRO inspiracija za uređenje doma

Na svijetu postoji širok spektar vrsta i stilova interijera čiji odabir je uvjetovan isključivo našim karakterom i posebnošću. No, utječe li pripadnost horoskopskom znaku na sklonost pri izboru stila u uređenju interijera? Odabiru li pripadnici istih horoskopskih znakova jednake boje, detalje, dekore, stilove i rješenja za uređenje svog životnog prostora? Uređenje našeg životnog prostora pokazuje umjesto nas tko smo i kakvi smo, a horoskopski znalci znaju koliko ono govori o našem horoskopskom znaku. Odgovori se kriju u astropriči koja slijedi, a donose vam je stručnjaci iz Centra Nekretnina.

OVAN - crvena svjetiljka s plazmom
Rođeni u ovom horoskopskom znaku vole jednostavan dizajn u kombinaciji s vatrenim bojama, kao što su vibrantna crvena ili intenzivna narančasta. Prilikom uređenja svog doma Ovnove ne zanimaju detalji i prevelika razmišljanja. Najznačajnije karakteristike u njihovom izboru namještaja i predmeta za dom su jednostavnost, funkcionalnost i minimalizam. Njihov slobodan duh traži mnoštvo otvorenog prostora. Vole suvremenu tehnologiju i moderan dizajn, a u izboru umjetnina, također, cijene jednostavnost.

BIK - stroj za izradu kruha i mekani kauč
Tradicionalni prostor baziran na komforu i luksuzu obilježja su domova Bikova. Bikovi kombiniraju pastelne boje i zemljane tonove s plišanim materijalima i drvenim namještajem. Udobnost im je glavna karakteristika u odabiru namještaja. Vole klasične, kvalitetne i iznimno lijepe komade namještaja zbog izraženog osjećaja za lijepo. Mnoštvo svježeg ili kućnog cvijeća te velik broj jastuka u dnevnoj sobi, elegantni detalji u kupaonici, najmoderniji kućanski aparati u kuhinji samo su neke od sitnica koje se mogu pronaći u njihovom domu. Bikovi od svog doma prave hedonistički raj.

BLIZANCI - računalo s web kamerom i kolekcija enciklopedija
Moderni Blizanci ispunit će svoj prostor novotarijama te će konstantno biti u potrazi za predmetima koji imaju dvojnu svrhu. Privlače ih žive boje poput žute, ali vole i tonove svijetlozelene i plave. Svoj prostor najčešće uređuju u pop-art stilu. „Must have“ ovih znakova je prostor za zabavu gdje će odložiti svoju bogatu kolekciju tehnoloških dostignuća kako bi bili u tijeku zbivanja. Imaju mnoštvo predmeta u svom domu te pretrpane police knjiga, novina i časopisa koje skupljaju.

RAK - obiteljski portreti i antikni radni stol
Pripadnici ovoga horoskopskog znaka trebaju prostor za odmor i kontemplaciju, kao i mnoštvo ugodnoga prostora za sjedenje. Dom Rakova prepun je mirnih boja kao što su bijela, srebrna i biserna. Toplina i iznimna udobnost su im imperativi u uređenju interijera. Ljubitelji su antikviteta i svile. Njihov romantični duh odražava se u dekoru prepunom cvijeća, ukrasnih svijeća i porculanskih predmeta. U domu Rakova osjeća se čaroban dah prošlosti jer svaki detalj odiše uspomenom na nekoga ili nešto. U izboru namještaja imaju klasičan stil te biraju tople tonove.

LAV - preparirane životinje i ljubičasti otoman
Vole biti u centru pozornosti pa u uređenju interijera biraju glamur i eleganciju oplemenjene dramatičnim namještajem (najčešće s potpisom) i egzotičnim pomagalima, što okrunjuju tonovima zlatne, ljubičaste, crvene, narančaste i žute boje. Njihov stil je raskošan, plemenit i dominantan. Omiljene prostorije ispunjavaju svijećama, satenskim jastucima i ogledalima, a nisu im strani niti životinjski uzorci. Dom im je prepun skupih predmeta kojima plijene pozornost i divljenje - od kožnih sjedećih garnitura, hrastovih stolova i stolaca do raskošnih lustera u boji zlata i skupocjenih sagova.

DJEVICA - fotelja na razvlačenje i vaza od prirodnog materijala
Osim samog izgleda, koji će vas prvi privući, najvažnije je da je spavanje na takvom ležaju udobno, da su mehanizmi dovoljno čvrsti i kvalitetni te da je sam način razvlačenja garniture jednostavan i praktičan.
U njihovom domu sve je u potpunosti uredno i na pravome mjestu. Preferiraju svijetloplavu i žutozelenu boju te kremaste nijanse. Posebnu pozornost daju detaljima. Nastoje stvoriti savršen red, pogotovo na policama i ormarima. Vrlo su praktične te znaju kako stvoriti ugodan i lijep dom, a koji je ujedno i funkcionalan. Nisu sklone umjetnim materijalima pri uređenju doma, a priroda im je glavna inspiracija u dekoriranju prostora (slike, biljke i sl.). Vole namještaj s potpisom i suvremenu tehnologiju, dok je neupadljivost glavno obilježje njihovih domova.

VAGA - nizak stol od mahagonija i sobna fontana
Vage iznimno naginju estetici te teže velikom i prostranom prostoru. Njihov dom inspiriran je istočnim kulturama te sadrži udobna mjesta za sjedenje, prigušena svijetla, saten i svijeće. Plava i boja opala te boje ugodne oku obilježavaju dom ovoga horoskopskog znaka. U uređenju životnog prostora prevladavaju čiste linije i sklad, koji im je jako bitan. Njihov dom odražava stil, stav i mjeru. Vole konceptualno okruženje te su sklone namještaju u skladu sa zakonitostima prirode. Imaju osjećaj za umjetnost, pa se decentni i lijepi umjetnički predmeti nalaze posvuda u njihovom životnom prostoru.

ŠKORPION - zastori od baršuna i odvažni akt na zidu
Njihov životni prostor odiše tajnovitošću. Ovi znakovi ukrašavaju svoj životni prostor ekstravagantnim izborom predmeta. Vole svilu i kožu, kombinaciju kože i krzna te detalje obučene u boju zlata. Također vole tamne zastore i egzotične biljke te senzualne tkanine poput baršuna i brokata. Zagasita narančasta, crvena, ljubičasta i crna boja obilježja su doma ovog znaka. Posebnu pažnju posvećuju uređenju spavaće sobe.

STRIJELAC - bumerang i ekstramasivni madrac
Ovaj znak treba mnoštvo prostora u svom domu, koji uređuje eklektički. Životni prostor odiše dahom istočnih zemalja i kultura, a ukrašavaju ga uspomenama s dalekih putovanja koje su ih fascinirale. Kombinacija ljubičaste, tirkizne i kraljevske plave boje, kao i sve tople nijanse, česta je u domovima Strijelaca. Vole sve što je masivno i impresivno, pa im namještaj odiše tim obilježjima. Nerijetko su im zidovi žuti ili crveni i prepuni literature, a dom siromašan biljkama.

JARAC - velik drveni ormar i kamin
Dom Jarčeva odiše njihovim ostvarenjima, a radna soba je ogledalo njihovog statusa. Namještaj visoke klase sastavni je dio doma ovoga horoskopskog znaka. Hrastovina, smeđi kožni stolci, predmeti od mesinga te kvalitetne čaše za vino pronalaze se u njihovom domu. Sav namještaj bazira se na kvalitetnom drvetu. Tamnosmeđe, šumsko zelene i sive nijanse izbor su pripadnika ovog znaka. Ne vole detalje, pa imaju malo ukrasnih predmeta u svom domu. Žive u elitnim četvrtima. Drže do tradicionalnih vrijednosti te im je i dom uređen u tom stilu.

VODENJAK - žuta vreća za sjedenje i vaza puna ''rajskih ptica''
Priroda ovih znakova ne dopušta da ikakav predmet ograničava njihov životni prostor. Posebnu pozornost obraćaju estetici i prije svega funkcionalnosti. Skloni su miješati stilove u uređenju interijera. Boje koje prevladavaju su žive. U domu imaju malo namještaja te stvaraju nezamislive kombinacije detalja. Apstraktnu umjetnost i dosjetljive detalje kombiniraju s ljubičastim i bojama metala kako bi stvorili suvremeni prostor koji ispunjava njihove potrebe. Ljubitelji su gadgeta.

RIBE - brušeni kristal i romantični jastučići
Ove umjetničke duše vole maštoviti prostor koji nije u potpunosti povezan s realnošću. U uređenju prostora nerijetko odabiru tematiku iz bajki kao lajtmotiv. Ribe se vole kretati kroz prostor pa im u domu prevladava minimalizam.
Sklad pastelnih boja i obli oblici namještaja obilježavaju njihov dom, a imperativi u uređenju su praktičnost i funkcionalnost. Veliku pozornost posvećuju detaljima te sve u njihovom domu ima prizvuk topline i udobnosti.
(Javno.hr)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. [B]NZBsRus.com[/B]
    Forget Slow Downloads Using NZB Downloads You Can Hastily Search High Quality Movies, Console Games, MP3s, Applications & Download Them at Alarming Speeds

    [URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман16. март 2010. 02:06

    Infatuation casinos? grill this advanced [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] vade-mecum and think up adopt online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
    you can also into our up to the one-liner sec [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] add up to it at http://freecasinogames2010.webs.com and put side with in corporeal tangled dough !
    another voguish [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] locality is www.ttittancasino.com , pro german gamblers, bloomer in manumitted online casino bonus.

    ОдговориИзбриши