Ljubavni horoskop za oktobar

Bikovi, ako vam se ne udvara niko na poslu, to bi moglo uskoro da se dogodi... Blizanci, Crni mesec Lilit, erotska moć koju poseduju žene ili koju na muškarce imaju dame rođene u vazdušnim znacima, vašem znaku donosi veoma buran period u ljubavi...

OVAN - Vaš znak je pod nejvećim uticajem asteroida Lust (požuda) i Angel (anđeo) iz astrološkog polja ljubavi. Asteroid Kupidon u astrološkom polju partnerskih odnosa čini vas spremnim da prihvatite udvaranje nekog ko vam je od letos neka vrsta opsesije. Crni mesec Lilit simbolizuje erotsku moć osobe do koje vam je stalo ili koju možete sresti negde na putu. Asteroid Psiha u astrološkom polju partnerskih odnosa donosi pronicljivog partnera koji vas "skenira", a vi možete potražiti utočište u društvu neke Ribe, jer je u ovom znaku asteroid mudrosti Palada. Ipak, pazite se, biće to samo polovično rešenje. I dalje imate podršku asteroida Amora iz Vodolije, samo što će tokom ovog meseca u najboljoj poziciji biti rođeni u srednjoj dekadi znaka.


BIK - Ukoliko vam se ne udvara niko na poslu, to bi moglo uskoro da se dogodi i to neko ko je poznat u javnosti, jer je asteroid Amor u astrološkoj kući javnosti. Kupidon potencira dobar uticaj ljubavnih asteroida koji na vas vrše uticaj iz astrološkog polja posla. Crni mesec Lilit donosi muškarcima Bikovima veoma uticajnu i moćnu damu koja je pomalo i manipulativna, a tu je i jedan Jarac koji zbog asteroida Fortuna u tom znaku može ostaviti utisak da će Bika i te kako usrećiti. Stariji Bikovi će imati veliku podršku asteroida Harmonija iz znaka Device, koji će vam pomoći da sa predstavnikom ovog znaka uspostavite dobre odnose.


BLIZANCI - Crni mesec Lilit, erotska moć koju poseduju žene ili koju na muškarce imaju dame rođene u vazdušnim znacima, vašem znaku donosi veoma buran period u ljubavi. Posle dužeg perioda, u stanju ste da se postavite kako treba, što ne znači da ćete biti i mudri. Erotske sposobnosti ne bi trebalo da budu vaše jedino "oružje" u osvajanju "plena". Jedan Lav je prema vama bolećiv zbog asteroida Angel (anđeo) u ovom znaku, to je neko ko živi malo podalje od vas, možda u nekom drugom mestu, ali ga često viđate, a asteroid Kupidon mladim damama Blizancima donosi odlične mogućnosti za romansu sa umetnikom.


RAK - U vašem znaku nalazi se asteroid Ceres zbog čega ste veoma posvećeni osobi koja vam je draga i na svaki način pokušavate da joj bilo šta učinite po volji, bez obzira na to da li je u pitanju posao ili zajednički život. Rođeni u junu mogu biti u prilici da ugovore zajednički život, ili ukoliko su u braku mogu da razgovaraju o preseljenju. Asteroid Fortuna u astrološkoj kući partnerskih odnosa rođenima na kraju druge i treće dekade znaka donosi romansu sa nekim ko će se potruditi da ih usreći. Ukoliko vam se dopada ideja da budete bar nakratko u tajnoj vezi s nekom veoma erotičnom i seksepilnom osobom, pazite se. Crni mesec Lilit čini čuda, nećete moći više da vladate sobom, ona će vas na neki način držati u šaci.


LAV - Asteroid Angel (anđeo) u astrološkoj kući ličnosti govori o vašoj popustljivoj i blagoj naravi koja može biti i te kako strastveno zaljubljena u jednu Vodoliju ili Vagu, jer se u ovim znacima nalaze asteroidi Amor, Kupidon i Psiha. Može vam se učiniti da vas neko analizira i pravi taktiku kako da vas osvoji i, čak i ako je tačno, ne bi trebalo to da tumačite pogrešno, jer bi mnogima imponovalo da budu u situaciji u kojoj se vi nalazite. Ne cenite sebe dovoljno, a tu je jedan Strelac koji će vam zbog asteroida ljubavi Juno pomoći da vratite samopouzdanje, pogotovo ukoliko ste rođeni početkom znaka.


DEVICA - Vaš znak je napustio asteroid Psiha, pa vam više ne pomažu nikakve taktike niti analiziranja svog života. Sa reči pređite na dela i pokažite partneru koliko vam znači. Možete biti u iskušenju da uđete u vezu sa veoma komplikovanom osobom, jer je asteroid Kiron u astrološkoj kući partnerskih odnosa i u vaš život donosi partnera sa poljuljanim samopouzdanjem, kome je potrebno mnogo nežnosti i razumevanja. Asteroid Kupidon u astrološkom polju posla i Crni mesec Lilit u astrološkoj kući karijere čini vas osobom koja može biti žrtva mobinga, ali vama kao da će to imponovati, u stvari, vašem šefu ne možete da odolite.

VAGA - U vašem znaku je asteroid Psiha, zbog čega ste prilično podozrivi prema dobrim namerama onih koji vam se udvaraju, a zapravo jedva čekate da vam se dogodi nešto lepo, jer ste u fazi iščekivanja ljubavi. Asteroid Kupidon i Amor iz astrološkog polja ljubavi prave dobar aspekt, zbog čega možete doživeti romansu sa nekim ko je veoma šarmantan, komunikativan i verovatno se bavi umetnošću ili sportom. Asteroid mudrosti Palada u retrogradnom hodu ka Ribama reflektuje se na vaš znak u obliku nerealnih očekivanja kada je u pitanju jedan Ovan. Asteroid Angel (anđeo) iz astrološkog polja prijatelja donosi u vaš život plemenitu i blagonaklonu osobu koja vam može biti ako ne partner, onda rame za plakanje.


ŠKORPIJA - Nešto što je u početku bila strast, u ovom periodu može da postane romantična veza u koju ćete biti spremni da uložite i emocije i razum. Ukoliko vam se dopada osoba koja se u poslednje vreme ponaša kao da ne zna šta hoće, što je posledica retrogradnog hoda asteroida Palade preko znaka Riba, vi ćete biti onaj glas razuma, ako vam se dopada neko ko je manipulativan, strastven i posesivan, što je posledica Crnog meseca Lilit u astrološkom polju erotike, pa ćete pristati na flert. Neko će vam dati na znanje da bez vas ne može i vi na to nećete ostati ravnodušni. Pokušaćete da se pomirite sa Devicom, jer u ovom polju je asteroid Karma, što za vaš znak znači mogućnost povratka stare ljubavi u vaš život.


STRELAC - Na predstavnike vašeg znaka najviše utiče tranzit Crnog meseca Lilit preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i čini vas sklonim da skrivate istinu o sebi pred partnerom, koji će uporno insistirati da sazna šta radite, gde se krećete i s kim se viđate. Ne podnosite nikakvu kontrolu, a prijatelji koji vas dobro poznaju i te kako će vam pomoći savetima. Asteroid Karma u Devici i Psiha u Vagi čine vas sklonim da verujete u mišljenje starijih, ali asteroid Amor iz Vodolije deluje previše izazovno na vas da biste odoleli šarmu mladolike osobe koja je poznata po zavodničkim sposobnostima.


JARAC - Asteroid Fortuna u vašem znaku donosi mogućnost susreta sa nekim ko bi mogao da donese mnogo radosti u vaš život. U slučaju da niste sigurni šta želite i dvoumite se između jednog junskog Raka ili jedne Device, verovatno ćete se odlučiti za Devicu zbog asteroida Karme u tom znaku. Može vam se učiniti da je neko ko je poslovno vezan za inostranstvo ili vam može ponuditi zajednički život u inostranstvu, ono na šta već dugo čekate. Ukoliko ste u dugoj vezi ili braku, partner može da utiče na vas da prihvatite upravo takvu neku ponudu. Crni mesec Lilit u Blizancima i Kupidon u Vagi predstavljaju veliki izazov u obliku kolege, odnosno koleginice kojima malo ko može da odoli. Ipak, čuvajte se flerta ukoliko ste u vezi, jer posledice mogu da budu prilično neprijatne.


VODOLIJA - Pokušaćete da osvojite jednog Lava, jer je u tom znaku asteroid Angel (anđeo) koji vam izgleda dobronamerno i blagorodno, a asteroid Amor u vašem znaku šalje mu dobre vibracije. Moguće je da ćete se naći na istim talasnim dužinama, da ćete uspeti da ostvarite ono što vam nije polazilo za rukom već duže vreme, čemu je doprineo i asteroid Psiha u Devici. Sada je ovaj analitični i pun razumevanja asteroid u Vagi, što vam daje smisao za analizu kako vaših tako i partnerovih postupaka, a ukoliko priželjkujete tajnu ljubav, naklonjen vam je asteroid Fortuna u astrološkoj kući tajnih ljubavi. Stariji muškarci Vodolije su u "opasnosti" od mladih dama rođenih u znaku Blizanaca, jer asteroid erotske moći, Crni mesec Lilit u ovom znaku donosi u vaš život nekog kome nećete moći da odolite.


RIBE - Vaš znak je pod velikim opterećenjem zbog prisustva asteroida mudrosti Palade koji retrogradnim hodom utiče na rođene u trećoj dekadi, i zbog asetroida Kirona koji rođene krajem februara i početkom marta čini prilično malodušnim kada je u pitanju veza s nekim ko bi mogao da vam pomogne da rešite neke nedoumice i strahove. Moguća je veza sa lekarom, sa nekim ko se dobro razume u ljudsku psihu i ko bi imao za vas dovoljno strpljenja, čak i ako se radi o tajnoj vezi. Asteroid Karma u astrološkom polju braka čini one koji su u dugoj vezi ili braku "robovima" svoje sudbine - kao da ne možete ništa da uradite po tom pitanju, čak ni da odnose sa partnerom postavite na drugačije osnove.
Astrolog Jasminka HOLCLAJTNER, Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар