Na Marsu otkrivena železnička pruga i stanica!?

Koristeći usluge javno dostupnog internet servisa "Google Mars", jedan američki "virtuelni arheolog" otkrio je da na Marsu u stvari već postoje železnička pruga, pripadajuća joj stanica, pa i prevozno sredstvo na šinama...

Na prezentaciji koju je nedavno upriličio Džozef Skiper, "virtuelni arheolog" kako je prozvan od strane medija, prikazana su zanimljiva istraživanja drugih planeta koja već duže vremena sprovodi ovaj zaljubljenik u svemir, a sve u cilju potrage za anomalijama na slikama snimljenim putem satelita.

Skiper je ovaj put koristio usluge internet servisa "Google Mars" koji javno objavljuje fotografije satelita koji se nalaze u orbiti Crvene planete.

Na slikama Marsa koje je "proučio" Skipper, prikazan je kompletan transportni sistem, nalik na železničku prugu ili jednosmeran put, na kojem se u tom trenutku nalazilo čak i jedno "vozilo".

Prikazana "železnička pruga" proteže se u blizini kratera "Hale", istog onog gde NASA uskoro planira da pošalje svoje novo vozilo dizajnirano za potragu za vodom ili čak životom.

Sva otkrića Josepha P. Skippera možete pogledati ovde, gdje ćete naći i koordinate da se sami uverite.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар