Nedeljni horoskop 7-13. novembar/studeni 2011.

Neko je ovih dana brbljiv, drugi se osecaju nesigurno, treci povredjeno. Device opet preteruju, lavovima predstoji povoljna nedelja za puno toga. Proverite poruke zvezda za ovu nedelju...



OVAN
od 21. marta do 20. aprila
Brbljivi ste! Dobro, ne treba baš reći da ste takvi, ali, u svakom slučaju, komunikacija vam ide od ruke: Mesec je prisutan u vašoj trećoj kući i ohrabruje vas da kažete sve ono što vam padne na pamet. E, sad, to može da bude korisno kad su emocije u pitanju, ali ne treba nužno da bude dobro kad je posao u pitanju. Zato vam savetujemo da se u ovom segmentu malo smirite, povučete ručnu i ne pričate o situacijama koje su potencijalno neprijatne i za vašu poziciju. Sledećeg vikenda upoznaćete verovatno više interesantnih ljudi, među kojima može biti i budući partner. Zdravlje vam je odlično.

BIK
od 21. aprila do 20. maja
Nesigurni ste! Vaš lični osećaj vrednosti će se tako žestoko menjati tokom cele nedelje, a naročito tokom vikenda koji je pred nama: u jednom trenutku ćete obožavati sebe i svoja dostignuća, a onda ćete misliti da ništa ne vredite. Što se tiče posla, a i ljubavi, vaš mesec je u znaku Blizanaca, što će vam olakšati sve ono čime se budete bavili tokom nedelje. Bićete u prilici da istražujete ljudsku psihu tokom nedelje koja je pred nama. Susrešćete se sa najrazličitijim karakterima. Čuvajte se neprijatnih razgovora. Zdravstveno gledano, u vašem horoskopu nema negativnih aspekata.

BLIZANCI
od 21. maja do 20. juna
Au, kakav vulkan! Vulkan osećanja, misli, unutrašnjih nemira i strahova... Prosto nam dođe da vam kažemo kako ne bismo bili u vašoj koži. Ne zato što vam se sprema nešto negativno, naprotiv, nego zato što ćete na kraju nedelje koja nam predstoji biti u vrtlogu prepunom unutrašnjih tenzija. Potpuno bespotrebno. Zapravo sve ide svojim tokom i onako kako vama odgovara. Moći ćete da privučete pažnju potencijalnih partnera bez problema, a isto tako i da budete uspešni u poslu. Nemojte razmišljati negativno. Smognite snage da se nasmešite i krenete dalje, jer sve je baš onako kako treba. Za vikend se prepustite flertovanju.

RAK
od 21. juna do 22. jula
Osećate se povređeno. Mislite da ste više u poziciji posmatrača, a manje u poziciji učesnika u svemu onome što vam se dešava. Pa... Nije baš tako... Ali, hajde idemo redom. Vaš emotivni mesec u Blizancima okupirao je vašu 12. kuću, što nije baš previše idealno ako ste namerili da tokom ove sedmice ili, recimo, sledećeg vikenda skrenite nečiju pažnju na sebe i svoj šarm.
Zbog toga vam dajemo idealan savet: smirite se malo, odmorite se, posvetite se više poslu, a manje jurnjavi za novim partnerom jer je vama dosadno u životu. Pošto ste hipohondar - da vam kažemo: zdravi ste kao dren!

LAV
od 23. jula do 23. avgusta
Blago vama! Sve što radite u narednoj sedmici biće uspešno, lako, bez ikakvih problema. Čak i ako se nalazite u novom okruženju, među novim kolegama, na novom poslu, bićete u centru pažnje, uspešni, praktični i brzi. Prijatelji iz vašeg neposrednog okruženja stimulisaće vaš privatni život tokom vikenda, mada se u pojedinim slučajevima može desiti da vas izlude svojom nedoslednošću. Nemojte im previše zamerati, to su poslednji trzaji pre ulaska u period koji se zove zimski san. Ukoliko ste jedan od usamljenih Lavova, savetujemo vam da se ne zalećete u novu vezu. Što se zdravlja tiče - ne brinite. Dobro ste.

DEVICA
od 24. avgusta do 22. septembra
Preterujete! Koliko puta da vam kažemo da ne preuzimate toliko obaveza? Vi kao da ne umete da kažete „ne mogu“. Ne, nije problem u tome što ćete nešto propustiti da uradite. Naprotiv. Bićete uspešni i sve ćete stići u poslednjem trenutku, samo što ćete vi ostati uskraćeni za svoj privatni život. Device koje su u dužoj vezi ili imaju porodicu zbog takvog ponašanja bi mogle imati problema sa svojim partnerom. Zato još jednom savetujemo: oprezno pri preuzimanju novih obaveza. Za usamljene Device sledeći vikend je idealan za nove flertove i veze. U prvoj polovini predstojeće nedelje možda ćete imati prolaznu prehladu.

VAGA
od 23. septembra do 23. oktobra
Promenite rutinu! To je ono što vam je potrebno u narednoj nedelji. Protegnite noge, otvorite svoje misli i krenite u istraživanje nečeg novog. Novih ideja, novih mesta... To nije loša ideja. Mesec vam je, uostalom, u devetoj kući putovanja i obrazovanja. Dakle - idealan spoj. Nemojte se začuditi ako tokom ove nedelje privučete pažnju na sebe. Obrazovane, pametne Vage pune su šarma, koji uglavnom potiskuju. Ali, kad se jednom osmehnu, svima kao da svane. Osmehnite se! Naravno, ako vidite nekoga ko je vredan osmeha. Zdravlje nije baš savršeno, ali ne treba da budete previše zabrinuti. Sve će proći.

ŠKORPIJA
od 24. oktobra do 21. novembra
Škorpije, teška nedelja! Pred vama je sedam dana nesporazuma, sukoba, čak i svađa. Jednostavno ne umete da pronađete zajednički jezik sa drugima. To vas previše i ne dodiruje, osim u jednom aspektu: ista situacija biće vam i kod kuće, sa partnerom, za koga ste uvereni da vas poznaje kao 100 puta pročitanu knjigu. Nažalost, za sve ovo što govorimo sami ste krivi. Istina, Mesec vam je u osmoj kući od sledećeg vikenda, ali to nije dovoljan razlog da se prema svakom okrećete sa tom svojom žaokom, spremnom da ubode sagovornika. Možda bi sve bilo bolje kad biste se opustili.

STRELAC
od 22. novembra do 21. decembra
Poslovno gledano - uspešna nedelja je pred vama. Ne kao kod Lavova, ali sasvim solidan period je pred vama. Bićete u prilici da nekoliko puta pokažete zube u pregovorima o važnim stvarima. Možda ćete i zaraditi veću količinu novca. Što se tiče ličnog aspekta vašeg horoskopa, tu su stvari znatno drugačije: kako vam Mesec tokom predstojećeg vikenda ulazi u Blizance i sedmu kuću partnera, vaš privatni život neće biti stabilan. Očekujte da će vas „izneveriti“ čak i najstabilniji ljudi iz okruženja, jer će promene dotaći sve oko vas. Mogli biste da otvorite čak i nova poglavlja u vašem ličnom životu: novu vezu ili nova prijateljstva.

JARAC
od 22. decembra do 19. januara
Polako! Nemojte da vas sitnice izbace iz koloseka! Ovo je savet koji važi za celu sledeću nedelju, a naročito za vikend. Ali, vratimo se onome od čega se živi: poslu. Dakle, nije dobro da tokom radne nedelje koja je pred nama previše pokazujete svoju prgavu narav. Nemojte da isterujete pravdu ili insistirate na svojim idejama. Nećete imati dobre sagovornike. Tokom vikenda Mesec u Blizancima ulazi u šestu kuću, što može da vas uvuče u zamku sitničarenja... Insistiranje na detaljima i manje važnim stvarima nije dobro. Opustite se i prepustite drugima da odlučuju, a u prvi plan izbacite vaše drugo, manje odgovorno ja.

VODOLIJA
od 20. januara do 19. februara
Emotivno gledano - blago vama. Već sledećeg vikenda, ako ste usamljena Vodolija, mogli biste vrlo lako da upoznate osobu svog života, ili barem osobu koja će dosta dugo biti uz vas i mnogo vam značiti. Mesec će biti u petoj kući, koja je zadužena za romantiku. Ali, ako gledamo poslovnu stranu vašeg horoskopa, moramo reći da ćete u narednih sedam dana biti mnogo korisniji drugima nego sebi. Pomagaćete, ostvarivaćete ciljeve drugih i za druge, dok ćete se zadovoljavati tapšanjem po ramenu i pohvalama. Pazite, one se ne mažu na hleb. Što se zdravlja tiče, možda ćete tokom nedelje imati problema sa organima za varenje.

RIBE
od 20. februara do 20. marta
Potpuno ludilo! Tokom naredne nedelje bićete izrazito omiljeni među prijateljima i potencijalnim partnerima, što će se naročito videti tokom vikenda, kada će svi flertovati s vama, bez obzira na to da li ste usamljeni ili zauzeti. Opustite se i prepustite čarima svog šarma, koji je dosta dugo bio uspavan i potisnut. Nemojte samo zanemarivati svoje poslovne obaveze, jer ćete tokom nedelje biti u prilici da i njih ostvarujete bez ikakvog problema i bez poteškoća. Jednostavno, bićete uspešni, ali će pravi rezultati vaših aktivnosti biti primetni tek pred Novu godinu. Zdravlje? Savetujemo vam da pritisnete kočnicu.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар