Retrogradni Merkur dovešće nas do ludila: Naoružajte se strpljenjem, 5. avgusta kreće haos

Merkur, planeta komunikacije, krenuće svojim retrogradnim hodom od 5. avgusta u znaku Device, a onda će se vratiti u Lava gde će biti nazadan do 30. avgusta.

Pixabay

Pred-retrogradna faza počela je 16. jula, kada je Merkurov tranzit usporio prije nego što će početi da mijenja pravac i da se kreće unazad.

Iako retrogradni Merkur utiče na sve nas, znakovi u kojima se dešava najviše su pogođeni. Tako će ovog avgusta najviše osjetiti osobe koje imaju jake pozicije Djevice i Lava u svom Suncu, Mjesecu ili podznaku.

Problemi će se odnositi na perfekcionizam i opšte blagostanje. Tako Djevice koje vole red i planiranje, treba da se naoružaju strpljenjem.

Ako imate strogo planirano putovanje, budite spremni da se stvari promijene u posljednjem trenutku.

Ako ste pažljivo definisali kampanju na poslu, pripremite se za loše povratne informacije u posljednjem trenutku. Ako često čistite kuću, moraćete da prihvatite nered koji će se pojavljivati niotkuda.

Dakle, težnja za perfekcijom može dovesti do stresa, zato pokušajte da se opustite.

Prije ovoga, dok retrogradni Merkur bude u zoni Lava, problemi će se odnositi na pitanje identiteta i samopouzdanja.

Može da dođe do propusta informacija ili nesporazuma koji će narušiti sliku o vama.

Isto tako, moraćete da budete vrlo pažljivi sa svojim postupcima.

Lav je poznat po svom ponosnom samopouzdanju, pa može da vas osnažiti da uradite ili kažete određene stvari koje inače ne biste. Razmislite tri puta prije nego pošaljete rizičan mejl ili podignete ruku na sastanku.

Takođe, držite se dalje od ogovaranja i prenošenja nečijih riječi, jer ovog puta bi to moglo da vas košta.

Ne zaboravite da su trenutno četiri planete u retrogradnom kretanju, svaka sa svojim jedinstvenim implikacijama. Astrolozi savjetuju da budete oprezni, da se ne izlažete, već da se odmarate i pustite da prođe.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар