Četiri znaka koje u avgustu čeka sreća koja dolazi jednom u sto godina!

Jasno je da naslov ovog teksta deluje preambiciozno, ali to jeste suština astro prognoze iza koje stoji jedan od najpoznatijih ruskih astrologa Vasilisa Volodina.  Ona je izdvojila četiri znaka koji će u avgustu imati neverovatno mnogo sreće - sudbina će im pokucati na vrata sa torbom punom iznenađenja i "poklona".

Photo by juan mendez / pexels.com

Horoskop za avgust posebno će obradovati Ovna, Lava, Strelca i Ribe. Volodina tvrdi da ih čeka veoma lep mesec, prepun povoljnih okolnosti i srećnih obrta sudbine. Jedostavno rečeno, sve će im ići od ruke!

OVAN

Ovnovi, spremite se za nešto veliko! U narednim nedeljama očekuje vas ključan iskorak u karijeri. Vaše ideje i projekti će konačno biti prepoznati na pravi način, a nadređeni će vam ponuditi primamljivo unapređenje ili bar znatan finansijski bonus. Ne propustite svoju šansu, delujte hrabro i odlučno! Sreća je na vašoj strani.

LAV

Lavovi, zvezde su za vas u avgustu pripremile posebno lepa iznenađenja u oblasti vašeg ličnog života. Ako ste slobodni, budite spremni na sudbonosni susret koji će vam promeniti život. Ako, pak, imate porodicu ili partnera, doći će do drugog "medenog meseca", odnosno faze u kojoj će sve teći kao po loju, a emocije će biti veoma intenzivne i jake. Uživajte u ovom magičnom periodu!

STRELAC

Strelčevi, dolazi vam vreme promena i novih, veoma dobrih prilika. Slobodno preuzmite na sebe najambicioznije projekte i ne ustručavajte se da započnete velike stvari - sada je trenutak kada možete da se nosite i sa najzahtevijim izazovima. Pored toga, postoji velika šansa da vam u život dođe neočekivani dobitak ili čak i nasleđe. Zvezdani savet u avgustu je da ne zaboravite da sreću podelite sa svojim najmilijima.

RIBE

Ribe, spremite se da vam se ostvare najveće želje. Sve o čemu ste dugo sanjali u avgustu će početi da se ostvaruje na najčudesniji način. Možda je to vaše putovanje iz snova, kupovina nekretnina ili ćete zatrudneti! Verujte toku života i uživajte u darovima sudbine. Vi to zaslužujete.

zena.blic.rs

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар