Veliki godišnji horoskop za 2024. za OVNA: Posao i novac, zdravlje i ljubav

Ovnovi, u 2024. može doći do promaknuća i povećanja plaća, kao i novih radnih prilika i transfera. Vaši planovi za odlazak u inozemstvo također mogu uroditi plodom ove godine. Možete čak oživjeti bilo koji posao uz pomoć prijatelja koji je u prošlosti zaustavljen. Predviđanja za 2024. otkrivaju da ćete dobiti podršku od vlade i starijih osoba kao što je naznačeno utjecajem Jupitera i Saturna. Ali može doći do tereta odgovornosti i kašnjenja u očekivanim rezultatima, što može pretvoriti zadnji kvartal 2024. u priliku za introspekciju umjesto da se osjećate preplavljeni izazovima. Ako ste u potrazi za partnerom, ne očekujte puno od trećeg i četvrtog kvartala godine. Odnosi u obitelji također će zahtijevati vašu pažnju u zadnjem kvartalu 2024. godine zbog teškog položaja Marsa.

Foto: Pixabay

Globalna promjena u odnosima, duhovna transformacija i rast prihoda

Nadolazeća 2024. godina značajna je jer njen broj 8 u sustavu tarota označava prepreke kroz koje osoba mora proći kako bi upoznala sebe i svoju snagu, talente i istinsku strast u životu. To znači da će otpor prema vlastitoj prirodi i pokušaji da se, poput Lava, drži u kavezu, loše utjecati na zdravlje (osobito na glasnice) i financijske tokove.

Što se tiče glavnog astrološkog trenda, on je diktiran položajem karmičkih čvorova u znakovima Ovan-Vaga, što nam daje dva koridora pomrčine: od 25. ožujka/marta do 8. travnja/aprila i od 18. rujna/septembra do 17. listopada/oktobra. Zanimljivo je da u jesen pomrčine počinju glatko prelaziti u znakove Djevice i Riba pa Svemir počinje mijenjati živote predstavnika ovih zviježđa, osim Ovna i Vage.


Pomrčine od 25. ožujka/marta do 8. travnja/aprila

Proljetni koridor pomrčine odvijat će se na osi vaše veze pa ćete od kraja ožujka/marta do travnja/aprila 2024. biti zauzeti ljubavnim problemima. Upravo na ove datume vjerojatan je sudbinski susret s nekom osobom, odluka o vjenčanju ili razvodu. Na primjer, 25. ožujka/marta, na pun Mjesec u Vagi, možete prekinuti vezu koja je trajala od 14. listopada/oktobra 2023.

A mladi Mjesec u Ovnu 8. travnja/aprila može vam donijeti novi status, titulu ili općenito, novi ciklus u životu. Na primjer, možete se odlučiti preseliti u inozemstvo, otvoriti vlastiti posao ili odlučiti steći obrazovanje o kojem ste dugo sanjali.

Važan datum za vaš osobni život  je konjunkcija Venere (vladara vašeg partnera) s čvorom budućnosti u vašem znaku 18. travnja/aprila. U vaš život će doći osoba koju vam je poslao Svemir.


Veliki Stellium u Biku

Od najvažnijih pozitivnih strana u 2024. je ​​Veliki financijski stelij u Biku koji će se dogoditi u travnju/aprilu i svibnju/maju zahvaljujući skupu planeta predvođenim Jupiterom, glavnim ‘Djedom Mrazom’ u astrologiji.

Ovnovima se stelij javlja u sektoru osobnih prihoda, što znači da možete napraviti velika ulaganja ili dobiti nasljedstvo, ali u svakom slučaju, od 18. do 22. travnja/aprila očekuje vas važan financijski iskorak.


Aspekt milijunaša u lipnju/junu

No od 1. do 8. lipnja/juna na nebu između financijskog planeta Plutona i Jupitera formirat će se aspekt koji će onima koji razvijaju svoju zajednicu ili brend na internetu donijeti fenomenalne zarade.

Možete očekivati događaje koji će povećati ulaganja i učiniti online kupnju još popularnijom. Za Ovna će situacija biti vezana uz zaradu novca na osobnom projektu kroz obrazovne aktivnosti, blog ili otvaranje osobne online trgovine. Što god radili, vaš je cilj za 2024. reći globalnoj internetskoj zajednici o tome.

Očekuju vas priznanja na poslu, rast statusa i povećanje plaće. Bit ćete blagoslovljeni pravim vodstvom i mentorstvom. Možete započeti novi posao, a Jupiter će vam donijeti inozemna putovanja, poslove i slavu.


Retrogradni Merkur u sektoru ljubavi u kolovozu/avgustu

Od 5. do 28. kolovoza/avgusta Merkur će biti retrogradan u vašoj kući ljubavi, što znači da bi se u vaš život mogli vratiti bivši ljubavnici i da ćete općenito preispitati odnose koje imate. Radi se o tome da će Merkur biti u trigonu prema vašem Suncu i budućem čvoru u Ovnu, što će povećati vašu potrebu za srećom i veseljem. Ako je krajnje vrijeme da svoju zajednicu podignete na novu razinu, možda se čak odlučite vjenčati ili imati dijete.

Točni datumi koji su važni za vašu ljubavnu sferu su Merkur u trigonu s čvorom – 9. srpnja/jula, kada će planet zaći na 10 stupnjeva Lava i aktivirati vaš znak. A već u kolovozu/avgustu ćete riješiti one zadatke u romantičnoj sferi koje će vam Svemir postaviti.


Pomrčine od 18. rujna/septembra do 17. listopada/oktobra

Jesenski Koridor pomrčine trajat će od punog Mjeseca/pomrčine u Ribama 19. rujna/septembra do mladog Mjeseca/pomrčine u Vagi 2. listopada/oktobra, no 17. listopada/oktobra bit će pun Mjesec u Ovnu – on je najvažniji za vaš znak. To znači da vas cijeli mjesec očekuju ozbiljna otkrića.

Sve će započeti duhovnom transformacijom – iznutra vas čeka ozbiljno otkriće, povezano s nekim dubokim emocionalnim iskustvom tijekom pomrčine u Ribama 18. rujna/septembra. Odvijat će se u vašem podsvjesnom sektoru, što znači da se može dogoditi nešto mistično i važno za vaše srce i senzualnost. Na primjer, možete otići negdje ili, općenito, prekinuti neki odnos (i poslovni i privatni).

Osim toga, može se donijeti odluka o selidbi, samo pazite da svoje interese stavljate u prvi plan.

Mlad Mjesec i pomrčina u Vagi 2. listopada/oktobra mogli bi vam donijeti novo partnerstvo, ali to možda neće biti nešto sasvim normalno. Na primjer, protiv svoje volje postat ćete dio ljubavnog trokuta ili možda imati aferu s radnim kolegom.

Ovan pun Mjesec 17. listopada/oktobra bit će u vašem znaku, što bi moglo utjecati na obiteljska događanja u vašem domu. Možete se odlučiti preseliti, prodati ili kupiti dom – dispozitor pomrčine Mars bit će u vašem sektoru stanovanja.

Zanimljivo, 7. prosinca/decembra Mars kreće u retrogradni hod, što znači da ćete se do 25. travnja/aprila 2025. seliti, tražiti novi stan, prodavati stari dom ili graditi kuću. Sve u svemu, Mars će promijeniti ne samo vašu industriju nekretnina, već i temelje vašeg života, bračni status i vaše veze s roditeljima.

U tom razdoblju mogu se dogoditi važni događaji u životu vaše majke – razvod, odlazak u mirovinu, preseljenje, unaprjeđenje.

Moguće su manje smetnje kada je zdravlje u pitanju u posljednjem tromjesečju 2024. zbog prehrane, neplaniranih putovanja i poremećaja sna kao posljedica opterećenja na poslu, ali općenito ćete ove godine uživati u dobrom zdravlju. Ali zdrava dnevna rutina i prehrana uz potporu Saturna, Jupitera i Marsa pomoći će vam da prevladate te probleme.

  • ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара: