Veliki godišnji horoskop za 2024. godinu za Devicu: U pravom smeru

Mnoge device će u narednoj godini značajno napredovati u svim aspektima života. Biće izazova, naročito u drugoj polovini 2024, ali oni će doneti velike pouke za vaš lični i profesionalni život, koje će vas usmeriti u pravom smeru.

Ilustracija: Pixabay

Osim toga, Saturn će vas zaštititi, držati podalje od sporova i čak će vas braniti u sudskom slučaju, ako ga bude. Ovo je sjajna godina ako ste u braku, drugi će vas doživljavati kao moćan par.

Ako ste slobodni i slučajno se zaljubite, nemojte da odlažete sa ispoljavanjem emocija jer možete očekivati pozitivan odgovor. Ako imate bilo kakav problem s kožom ili živcima, nemojte biti nemarni. Rahu i Ketu mogu da utiču na zdravlje vašeg supružnika, što vam može uzrokovati određeni stres.

Promenite posao, preselite se u novi dom i upoznajte svog budućeg bračnog partnera.

Godina 2024. biće simbolično podeljena u 2 dela: prvo će vas Svemir dovesti do fenomenalnog postignuća u karijeri, a od septembra ćete vrtoglavo uroniti u svoj privatan život.

Nadolazeća 2024. godina značajna je jer njen broj 8 u sistemu tarota označava prepreke kroz koje osoba mora da prođei kako bi upoznala sebe i svoju snagu, talente i istinsku strast u životu. To znači da će otpor prema sopstvenoj prirodi i pokušaji da se, poput Lava, drže u kavezu, loše uticati na zdravlje (posebno na glasne žice) i finansijske tokove.

Što se tiče glavnog astrološkog trenda, on je diktiran položajem karmičkih čvorova u znakovima Ovan-Vaga, što nam daje dva koridora pomačenja: od 25. marta do 8. aprila i od 18. septembra do 17. oktobra. Zanimljivo je da u jesen pomračenja počinju glatko da prelaze u znakove Device i Riba, pa Svemir počinje da menja živote predstavnika ovih sazvežđa, osim Ovna i Vage.

Za Device će period od septembra 2024. godine biti najozbiljniji na ljubavnom planu, a verovatno ćete sresti osobu koja vam je poslata odozgo kao sudbinski partner. U vašem partnerskom sektoru je Saturn koji je odgovoran za statusne osobe – osoba će biti barem 7 godina starija od vas i imaće viši društveni položaj.

Inače, nju možete sresti na mladi Mesec u Ribama 10. marta, ali važnu odluku u vašoj vezi doneće pun Mesec i pomračenje u Ribama 18. septembra.


Pomračenja od 25. marta do 8. aprila

Prolećni koridor pomračenja odvijaće se u vašim sektorima finansija i promena, što znači globalne promene u novčanom toku i ozbiljne događaje kriznog tipa koji vam menjaju život. Verovatno ćete doživeti promenu plate ili zarade – 25. marta doći će do pomrčenja i punog Meseca u Vagi, čime će se okončati problem koji je mogao sazreti 14. oktobra 2023. godine. Na primer, možda ste počeli da primate novac iz novog izvora, a sada ćete imati kraj ove finansijske situacije ili generalno povećanje novčanog toka.

Takođe, u ovom razdoblju ćete osećati veliku želju da poradite na svom samopouzdanju. Vladarka pomračenja, Venera, biće u sektoru partnerstva – mnogo toga u vašoj proceni sebe biće vezano za to kako se vaš muškarac odnosi prema vama. Vaša plata bi takođe mogla da se poveća.

Pomračenja i mladi Mesec u Ovnu 8. aprila dogodiće se u vašem sektoru transformacije i krize, što može doneti neku prekretnicu u vašoj sudbini. Možda ćete da se odlučite na ozbiljnu promenu, a ona će se odnositi na vašu vezu – vladar pomračenja, Mars, biće u vašem bračnom sektoru. Moguće su promene u radnom okruženju jer Mars može da donese novo potpisivanje ugovora o radu.


Veliki Stelijum u Biku

Od najvažnijih pozitivnih strana 2024. možemo očekivati ​​Veliki finansijski stelijum u Biku koji će se dogoditi u aprilu i maju zahvaljujući skupu planeta predvođenim Jupiterom, glavnim ‘Dedom Mrazom’ u astrologiji. Za Device se očekuje grupa planeta u vašem sektoru putovanja i obrazovanja, kao i bogatstvo – možete dobiti ogroman poklon od Svemira.

Važno je analizirati događaj do detalja, jer je Jupiter u vašoj karti odgovoran i za nekretnine i za ljubavne odnose, što znači da se oba ova životna područja mogu doslovno fenomenalno transformisati za samo 2 meseca – uslovi će se popraviti, a možete upoznati osobu svojih snova.

Devicama u braku Stelijium može da donese pobedu na sudu, dobijanje velike količine novca i početak školovanja.


Aspekat milinera u junu

Od 1. do 8. juna na nebu će se formirati aspekat između finansijskih planeta Plutona i Jupitera, što će Devicama doneti prilike. Štaviše, događaj će biti 100 odsto povezan s vašom karijerom, budući da će obe planete da se nalaze u sektorima koji su odgovorni za posao i profesiju – očekuju vas velike zarade zahvaljujući svakodnevnom radu.

Moguće je da će vam doći velika količina novca, na primer, zbog razvoja aktivnosti na internetu.

Od 25. maja Jupiter ulazi u vaš sektor karijere i postignuća, što znači da od ovog razdoblja i tokom celog leta imate priliku dobiti neverovatno unapređenje! Dobićete zadatak koji će vas naterati da malo podignete nivo znanja, ali na kraju zahvaljujući njemu možete ozbiljno da se obogatite.


Merkur retrogradan u sektoru tajni i putovanja

Od 5. avgusta do 28. avgusta Merkur će biti retrogradan u vašem sektoru tajni i podsvesti, kao i duga putovanja – možete se baviti psihoterapijom, češće obavljati nekakva skrivena dopisivanja ili sastanke. Osim toga, planeta vam može doneti putovanje na mesto gde ste već bili i tamo vas očekuju važni događaji.

Poželećete i da smršate, pregledate se, obratite pažnju na san i neke skrivene probleme svoje duše. U takvim trenucima osoba je privučena proučavanjem svoje prošlosti i komunikacijom s ljudima s kojima ste odavno izgubili kontakt.


Pomračenje od 18. septembra do 2. oktobra

Vaš život počinje da se menja, posebno u privatnom životu i braku, jer je očito da se poslednjih godina pripremate da postanete zrelija osoba za zreliju vezu. Uprkos činjenici da koridor pomačenja službeno počinje 18. septembra, nepovratnost promena i sudbinski uticaj zvezda na vaš život osetićete već od mladog Meseca u Devici 3. septembra.

Dispozitor događaja, Merkur, biće u sektoru tajni, što znači da ćete započeti fazu koju želite sakriti od drugih. Ili će uslediti putovanje na mesto koje vam je važno, ali opet, odlučićete taj važan događaj proživeti sami sa sobom ili sa značajnim partnerom.

Za vreme emotivnog pomračenja i punog Meseca u Ribama 18. septembra moraćete doneti odluku o vezama, a moguće je da će se u vašem životu pojaviti osoba starija od vas koja je spremna da preuzme odgovornost za vašu romansu.

Osim toga i sami ćete se osećati zrelije i iskusnije, kao da vas je karma sama dovela u ovu vezu. Tokom te istog pomračenja može se dogoditi važan događaj u vašoj karijeri koji će uveliko promeniti vaš status.

Ako ste u paru, tada vam pun Mesec može doneti venčanje ili odluku s partnerom oko pitanja kredita ili hipoteke.


Retrogradni Merkur u sektoru nekretnina od 26. novembra do 15. decembra

Krajem godine možete da se odlučite na preseljenje ili ozbiljno preuređenje doma jer će vaša planeta Merkur “proraditi” u sektoru vašeg mesta stanovanja.

Možete promeniti svoju prijavu ili se generalno seliti iz jednog stana u drugi. Dispozitor Merkura u Strelcu – Jupiter – nalaziće se u vašoj kući svrhe i statusa pa će se vaš životni standard i svakodnevica svakako poboljšati, piše Atma.hr.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар