BABA VANGA: Predviđanja za 2024. godinu o kojima priča ceo svet

Bugarska proročica Baba Vanga, koja je umrla 1996, u 85. godini života, stekla je nadimak “Balkanski Nostradamus” zbog toga što su njena predviđanja bila tačna. New York Post objavio je sada Baba Vangina predviđanja za 2024. godinu, možemo odmah reći - veoma mračna.


Slepa Vanga, najčudesnija i najzagonetnija proročica Balkana, uprkos decenijama sopstvenog mraka, otkrila svoje „sposobnosti” tek u svojoj 30. godini, na početku Drugog svetskog rata. Za 55 godina posetilo ju je najmanje milion ljudi, a gotovo 80 odsto njenih predskazanja se – obistinilo.

 Ovo su Baba Vangina predviđanja za 2024. godinu:

Putin

Ruski predsednik Vladimira Putina biće u ozbiljnoj opasnosti po život, koja mu preti od jednog sunarodnika, navodno predviđa Baba Vanga.


Terorizam

Baba Vanga je pretpostavila da će Evropa doživeti porast terorizma i da će velika zemlja sledeće godine ili sprovesti testove biološkog oružja ili napade.


Klimatske promene

Ona je predvidela da će sledeće godine biti mnogo prirodnih katastrofa. Vanga je rekla da pored vremenskih neprilika može doći i do porasta radijacije.


Ekonomska kriza

Vanga je predvidela da će rast duga, globalne tenzije i prelazak moći sa Zapada na Istok podstaći (još goru) ekonomsku krizu.


Sajber napadi

Ona je rekla da će hakeri početi da ciljaju infrastrukturu kao što su električne mreže i postrojenja za prečišćavanje vode, što će pojačati pretnje nacionalnoj bezbednosti.


Tehnološka revolucija

Vanga je rekla da će kvantno računarstvo doživeti veliki napredak jer kvantni računari obrađuju informacije brže od standardnih računara. Ona je takođe predvidela povećanje upotrebe veštačke inteligencije.


Medicinska otkrića

Vanga je imala i dobre vesti  – da ćemo uskoro imati lek i za rak i za Alchajmerovu bolest, piše Nypost.com.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар