Jednostavni trikovi koji će privući izobilje i novac u vaš dom

Saznajte šta savetuju feng šui stručnjaci - kako da privučete izobilje u život...

Foto: Pixabay

Feng šui se ne odnosi samo na položaj nekih predmeta u domu, već i na naš odnos prema životu. Sledećih nekoliko feng šui saveta pomoći će, smatraju stručnjaci za feng šui, da energija novca brže protiče kroz vaš dom.

1. Jarke boje u delovima stana u kojima obavljate poslove vezane za novac

Majstori feng šuja uvek naglašavaju „područje novca” zelenom i ljubičastom bojom.Zelena je boja vitalnosti i rasta, a ljubičasta predstavlja bogatstvo.

U kuhinji pronađite mesto za činiju grožđa - idealno je da pomešate belo (zeleno) i crno (ljubičasto) grožđe, a kada prođe sezona ovog voća, zamenite ga prelepom replikom u farbanom drvetu ili staklu..


2. Pažljivo rukovanje novcem je imperativ

Mnogi od nas imaju običaj da zgužvaju novčanice po džepovima ili ih ostavljaju na raznim mestima u kući. Kada počnete da zanemarujete novac, on će početi da zanemaruje vas. Razmislite o odnosu koji imate prema novcu i počnite da ga poštujete. Uvek ga držite uredno presavijenog u lepom novčaniku ili kutiji ili gde god da ga držite. Vodite računa da vaši računi budu uvek lepo složeni, spakujte račune za domaćinstvo u prelepe koverte ili plastične kutije u živim bojama. Držite ih na levoj strani stola, gde je novac u radnom prostoru.


3. Novac je energija koja mora da teče

Ako nemate dovoljno novca da date i potrošite, sigurno možete drugima posvetiti malo svog vremena ili pažnje. Zato provedite nekoliko minuta svake večeri da budete zahvalni za ono što imate i razmišljajući o tome šta biste mogli dati drugima. Uspeh nije samo da dobijemo više, već i zadovoljstvo u onome što već imamo. Kako se osećate zahvalnije za ono što imate, u vaš život će ulaziti više obilja i osećaja zadovoljstva, piše atma.hr.


Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар