Stiže najsrećniji dan u februaru, posebno za ova 4 horoskopska znaka

Prvi put od aprila 2022. nijedna planeta nije retrogradan pa više ništa neće stajati na putu ostvarenju vaših novogodišnjih odluka. Mars u Blizancima stvara u subotu, 4. februara, kvadrat s Venerom u Ribama, zbog čega se taj datum smatra najsrećnijim danom u februaru.

Foto: Pixabay

Venera i Mars nisu uvek najkompatibilniji par, ali njihove interakcije unose uzbuđenje u naše živote i dovode do sevanja iskri. Ovaj aspekt podstiče u nama strast ne samo na intimnom planu već i prema životu uopšteno, kao i prema poslu i hobijima. Svi će znakovi osetiti pozitivne vibracije ovih planeta, ali ovi mogu očekivati najviše uzbuđenja.


Blizanci

Osetićete talas pozitivne energije. Sjajno je vreme za druženje, umrežavanje i raspravu o planovima i ciljevima s kolegama. Ovaj tranzit će pokrenuti vašu kreativnost. Ako osećate da idete u previše različitih smerova odjednom, pokušajte da suzite fokus na jednu temu.


Škorpija

U poslednje vreme razmišljate o ozbiljnijim stranama života, ali ovaj tranzit vas podstiče da ta osećanja usmerite u novi projekt. Oslobodite kreativan duh jer vam inspiracija danas dolazi iz najčudnijih izvora. Ako ste u vezi, sjajno je vreme da rasplamsate strasti u vezi, dok bi samci mogli da sretnu nekoga ko će im uzburkati misli.


Vodolija

Mnoge će Vodolije početi više da zarađuju. Povoljan je trenutak da se nečim počastite, ali nemojte preterati. Osetićete potrebu da uložite svoje vreme, energiju ili novac u potragu za novim ciljevima i idejama. Ovaj tranzit budi vašu spontanost i kreativnost.


Ribe

Vaš ljubavni i porodični život biće prepun uzbuđenja, a povremeno i drame. Osetićete potrebu da krenete u akciju i menjate ono čime niste zadovoljni. Iako ne bi trebalo da inicirate sukobe bez potrebe, shvatićete da morate staviti sebe i svoje potrebe na prvo mesto. Sada je vreme da se posvetite ostvarenju svojih želja.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар