OGLASIO SE HOLANĐANIN KOJI JE PREDVIDEO ZEMJOTRES U TURSKOJ i najavio šta se još može dogoditi

Frank Hugerbets iz Harlema u Holandiji izazvao je veliku pažnju u javnosti nakon što je veliki zemljotres pogodio Tursku jer je 3. februara na Tviteru objavio da će ovu zemlju pogoditi zemljotres jačine 7,5 stepeni Rihtera. 

Image by Angelo Giordano from Pixabay 

Na društvenoj mreži on je naveo da će do prirodne katastrofe doći u južno-centralnom delu Turske kod Sirije, Libana i Jordana. Naveo je da je svoje mišljenje vezano za Tursku izneo na osnovu kretanja planeta. 

Ono što je Hugerbets "predvideo", nažalost, obistinilo se, a taj deo Turske sinoć je pogodio stravičan zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihterove skale, u kojem je, prema aktuelnim informacijama, poginulo najmanje 500 ljudi, dok je više od dve hiljade povređeno.

Frenk Hugerbets je takođe na Tviteru objavio da "njegovo srce ide svima koji su povređeni u ovoj katastrofi i da je ovo slična situacija kao 115. i 526. godine, kada su se dogodili slični zemljotresi u toj oblasti“. Kako je napisao, zemljotres je predvideo na osnovu "kretanja planeta". 

Hugerbets se ponovo oglasio, ovog puta na Fejsbuku, gde je napisao da može da dođe do snažne seizmičke akivnosti u narednim danima. 

"Najverovatnije oko 8. februara, najverovatnije magnitude 6. Postoji mala mogućnost većeg seizmološkog događaja. Naknadni potresi nastaviće se u središnjoj Turskoj i mogli bi da dosegnu magnitudu od 5 do 6", napisao je.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар