HOROSKOP ZA MART 2023: Ovi znaci imaju šanse za ozbiljan dobitak u martu

U martu nam predstoje velike astrološke promene usled ulaska Saturna u znak Riba, pa će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Foto: Pixabay

Svi astrolozi su saglasni da je mart mjesec jedan od najvažnijih u godini jer 7. marta Saturn, planeta karme, ulazi u znak Riba nakon skoro 30 godina i mijenja našu sudbinu.

Uran u Biku tjera nas da štedimo ali i pronađemo nove izvore zarade.

Ulazak u novu eru Riba natjeraće nas da preispitamo svoje životne vrijednosti.

Pogledajte kako će zvijezde biti naklonjene vašem znaku kada je novac u pitanju.


OVAN

Planeta sreće, Jupiter nalazi se u vašem znaku do 16. maja, pa treba da igrate igre na sreću. Osim toga, Venera u martu ulazi u Bika, pa donosi stabilniji finansijski period. Zbog prisustva Venere u drugom polju možete da očekujete lijepe poklone.


BIK

Merkur u martu će biti u vašem jedanaestom i dvanaestom polju, pa ćete ostvariti saradnju sa prijateljima za novac. To može da bude i dobro i loše, jer će vam biti teško da naplatite novac od osoba koje su vam drage. U drugom delu marta vas očekuje novi izvor prihoda.


BLIZNACI

Bliži se kraj vašim mukama. U drugoj polovini marta konačno dolazi spas od loših perioda koji traju već pola godine. Zbog toga konačno dolazi poboljšanje finansijske situacije.


RAK

Imaćete velike ambicije u martu i željećete da ostvarite rezultate preko noći, ali ćete ipak morati da naučite da trenirate strpljenje.

Mart je veoma promjenljiv i doneće vam velike troškove, naročito u drugom dijelu meseca.


LAV

Možete da očekujete novac iz inostranstva. To je takođe prilika za zaradu iz inostrane firme. Od sredine marta ulazite u odličan finansisjki period, tako da ćete itekako profitirati.


DEVICA

Vi ste jedan od znakova kojima će mart donijeti velike promjene. Zbog toga treba da pripazite na finansije i ne uzimate olako kredit.


VAGA

Prva polovina marta je dobra, dok ćete u drugoj imati velike troškove. Treba da vodite računa jer ćete imati potrebu da pravite velika ulaganja koja mogu da budu pogrešna.


ŠKORPIJA

Očekuje vas velika zarada kroz jedan poslovni projekat. Isto tako ćete uspeti da dogovorite novo poslovno partnerstvo za novac. Pred vama je uspješan mjesec za zaradu.


STRELAC

Očekuju vas novi troškovi zbog stana. Odnosno, pojedini Strijelčevi će se odlučiti za kupovinu nekretnine ili podizanje kredita. Imaćete mnogo veću odgovornot kada je novac u pitanju. Do 16. maja treba da igrate igre na sreću.


JARAC

Nakon tri godine ulazite u bolji finansijski period. Saturn u Ribama donosi vam bolje mogućnosti za zaradu. Očekuje vas veća zarada već na početku marta.


VODOLIJA

Vi ste znak kojem će konačno svanuti nakon skoro tri godine. Saturn napušta vaš znak i zbog toga će mnoge blokade da nestanu. Novac će se u martu lijepiti za vas jer izlazite iz dugogodišnjeg lošeg perioda.


RIBE

Saturn, planeta koja određuje našu sudbinu ulazi u vaš znak poslije skoro 30 godina, tako da će vas staviti na test. Pripremite se za usporavanje finansijskih transakcija. Nećete se obogatiti ali ćete imati dovoljno novca. To možda ipak bude manje nego što ste očekivali.

Hayat

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар