Najinteligentniji znakovi horoskopa

Svi znamo ljude koji imaju visok stepen intelekta, ali postoje oni koji mogu sve da nadmudre, piše Your Tango...

Image by PourquoiPas from Pixabay 

Devica – Analitička inteligencija

Iako Device ionako znaju puno, i dalje neprestano uče. Iznenadili biste se koliko može da pomogne u tome pažnja koju usmeravaju na detalje. One su toga svesne i ako žele da vas nadmudre, prethodno će sve proveriti i naučiti. Devica je poznata po tome što je najpametniji horoskopski znak, zato ih nemojte potcenjivati.


Vodolija – Logička inteligencija

Vodolije su poznate po svojoj logičkoj inteligenciji, vide odgovore i rešenja koji drugima nedostaju. Mogu da ostanu mirni kad stvari postanu napete. Neće stvari shvatati lično i usredsrediće se na postizanje svojih ciljeva.


Škorpija – Emocionalna inteligencija

Škorpije imaju vrlo čvrst stav kad nastoje da dobiju nešto što žele. Vole sa smišljaju planove i načine kako da postignu svoje ciljeve. Budući da su emocionalno inteligentni, lako mogu da budu i manipulativni i nateraju druge na postupke koji im mogu omogućiti da ostvare svoje planove. Škorpije katkada mogu da budu previše iskreni.


Strelac – Lingvistička inteligencija

Treba samo razgovarati sa Strelcom kako biste razumeli njihov sjaj. Oni su vrlo otvoreni, imaju snažan osećaj za dobro i zlo i puni su samopouzdanja. Ako neko ugrozi njegovo poverenje, Strelac se može osećati prisiljen da dokaže svoju intelektualnu sposobnost. Ako želi da vas nadmudri, Strelac to može da uradi bez problema.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар