NEDELJNI HOROSKOP: 9 - 16. januar 2023: Retrogradni Mars kreće napred

Pred vama je već drugi nedeljni horoskop u 2023. godini. U sedmici pred nama, Mars kreće konačno napred 12. januara, što predstavlja pozitivnu promenu, a energija koju budemo ulagali davaće konkretne rezultate...

Image by Ekaterina Ershova from Pixabay 

OVAN

Posao  - Nedelja koja dolazi predsatvlja veliku promenu, jer 12. januara Mars, vaša vladajuća planeta, nakon više od dva meseca kreće napred. Osetićete povratak energije i stvari će početi da se odvijaju napred. Merkur jeste retrogradan, pa čekate novu poslovnu priliku, ali će planete u Jarcu da vam donesu vesti o novoj saradnji. Sreća je na vašoj strani, tako da ste konačno dočekali nedelju koja donosi promenu.

Zdravlje - Bolje.


BIK

Posao - Venera ulazi u Vodoliju, a Mars kreće napred, tako da se pripremite za dinamičnija dešavanja na poslu. Imaćete velike ambicije, ali će vam se kvariti planovi, naročito kada je novac u pitanju. Finansije neće biti stabilne do 18. januara, tako da očekujte kašnjenje isplata. Čućete za mogućnost napredovanja u karijeri. 

Ljubav - Retrogradni Mars prestaje 12. januara, tako da dolazi do poboljšanja odnosa sa partnerom. Neko do koga vam je stalo konačno će zauzeti jasne stavove, pa ćete znači na čemu ste. Imaćete i zanimljive kontakte preko društvenih mreža.

Zdravlje - Osetljiva pluća.


BLIZANCI

Posao - Retrogradni Mars konačno kreće napred 12. januara, pa će sav bes i nervoza da nestanu, ali će vam nedostajati fokus zbog retrogradnog Merkura. Neke stvari će prestati da se prolongiraju, a to su one koje se tiču posla. Međutim, zbog retrogradnog Merkura biće vam teško da procenite jasnu sliku dešavanja, ali i da donesete ispravnu odluku.

Ljubav - Jupiter u Ovnu donosi poboljšanje vašeg ljubavnog života. U periodu ste kada možete više da se provodite sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, jedan Ovan će vam zapsti za oko. Lako pretvarate prijateljstvo u ljubav.

Zdravlje - Bolje.


RAK

Posao - Jupiter u Ovnu pojačava vaše ambicije, pa biste hteli mnogo toga preko noći da ostvarite. Imate velike ideje koje želite da plasirate u javnost, ali određeni novac kasni. Ne treba da brinete, jer će od 18. januara stvari da se stabilizuju. U ovom periodu ste podložni kritikama, pa imajte u vidu da neko prati vaše poteze.

Ljubav - Mars kreće napred, pa ćete prestati da razmišljate o osobi iz prošlosti. Neko sa kim ste nekada imali nešto će prestati da bude predmet vašeg razmišljanja, pa će i biti prilike da emotivno krenete napred. Privlačne su vam osobe koje su komunikativne i ambiciozne.

Zdravlje - Osetljivo.


LAV

Posao - Sunce u Jarcu donosi vam dinamičan početak Nove godine, pa ćete imati više obaveza nego što ste planirali. Retrogradni Merkur negativno utiče na vaše finansijsko stanje, tako da ne treba da se nadate velikom novcu do 18. januara. Retrogradni Mars kreće 12. januara, tako da očekujte pomak što se tiče pitanja stana.

Ljubav - Venera ulazi u Vodoliju, pa će vam prijati neobavezan flert i dopsivanje preko interneta. Više će vam prijati to nego realan susret koj nagoveštava nešto ozbiljnije. Moguć je susret sa razvedenom osobom.

Zdravlje - Pazite na ishranu.


DEVICA

Posao - Retrogradni Merkur vam je doneo mnogo stresa čak i u Novoj godini, tako da ne treba da se čudite što vam ništa ne ide od ruke. Pokušavate da budete kreativni, ali lako posustajete jer vam je teško da ispoštujete bilo kakve rokove. Mars u desetom polju kreće napred 12. januara, pa ćete konačno moći da uspostavite bolji odnos sa nadređenim.

Ljubav - Imate dobar odnos sa partnerom, ali često i razmišljate o osobi uz prošlosti. Takođe, primićete poziv od osobe koju ste nekada voleli. Sve češće razmišljate o proširenju porodice.

Zdravlje - Slabije.


VAGA

Posao - Venera je u Vodoliji, pa ćete se osloboditi pritiska da morate da ispoštujete rokove. Preozbiljno ste shvatili sve probleme i natovarili sebi puno obaveza već na početku Nove godine. Mars kreće napred 12. januara, tako da novac koji je kasnio konačno ima priliku da stigne.

Ljubav - Venera u petom polju ukazuje na više provoda i zabave. Imaćete puno poziva za zabave. Mars kreće napred, pa će odnos sa partnerom da bude bolji, naročito komunikacija. Ulazite u bolji period za početak nove romanse. 

Zdravlje - Bolje.


ŠKORPIJA

Posao -  Planete u trećem polju donose vam pojačanu komunikaciju na svim poljima. Telefon će vam zvoniti non-stop, a u ovom periodu treba da iskoristite sopstvenu moć ubeđivanja. Moguća su kraća putovanja, ali treba da se čuvate retrogradnog Merkura do 18. januara. Retrogradni Mars prestaje 12. januara, tako da će stvari na poslu da počinju da se realizuju. Sve ono što je stajalo u mestu već dva meseca imaće šanse da se pokrene.

Ljubav – Venera je u Vodoliji, pa je ljubav prema slobodni izražena. Biće vam teško da razumete partnera, odnosno osobu koja vam se sviđa, jer će imati veliki poriv za druženjem. Moguća su poznanstva preko intreneta, ali i preko prijatelja. Neko koga ste posmatrali kao prijatelja, može lako da vam postane partner.

Zdravlje – Poboljšanje.


STRELAC

Posao – Finansije su vam najbitnije u ovom periodu! Ukoliko očekujete mogućnost sklapanja novog poslovnog partnerstva, znajte da od 12. januara dolazi odličan period za tako nešto. Jupiter u Ovnu donosi vam iznenadne, povoljne šanse koje mogu da vam pomognu u karijeri. Na poslu će sve da se usporava do 18. januara, a onda dolazi do pomaka. Tek od 18. možete da očekujete da dobijete konačan odgovor o realizaciji nekog posla.

Ljubav -  Merkur je retrogradan, pa vam se javljaju stare ljubavi. Venera u Vodoliji donosi vam flert preko poruka, a neko lako može da vam izjavi ljubav. Do 18. januara treba da budete oprezni u komunikaciji sa bliskim osobama, da se kasnije ne biste kajali zbog pogrešnih reči.

Zdravlje – Bolje.


JARAC

Posao – Sunce u vašem znaku donosi vam priliku da zablistate i pokažete svoje potencijale, izuzev što primećujete da na poslu sve ide traljavo i tako će biti do 18. januara. Na poslu dobijate obećanja koja se još uvek ne realizuju, tako da treba samo da budete strpljivi. Venera u Vodoliji donosi vam novčani dobitak ili čak vredan poklon. Imaćete potrebu da ulažete novac, ali budite oprezni.

Ljubav – Venera u Vodoliji donosi vam poznanstvo sa osobom koja je slobodnih shvatanja, možda previše za vaše pojmove shvatanja, ali će vam biti zanimljiva. Moguće je poznanstvo sa razvedenom osobom. Retrogradni Merkur donosi vam lično preispitivanja, tako da vam mnoge emotivne stvari neće biti logične.

Zdravlje – Dobro.


VODOLIJA

Posao – Planete u davanaestom polju čine vas osetljivim i nepoverljivim u ovom periodu. Nekako vam sve deluje konfuzno i nepouzdano, kako i jeste, tako da je najbolje da ne donosite važne odluke u ovom periodu. Venera u vašm znaku pojačana vaš lični šarm, tako da možete da „odigrate bilo koju životnu ulogu“, a da niko ne primeti kako se stvarno osećate. Na poslu sve ide usporeno još uvek.

Ljubav – Venera u prvom polju donosi vam emotivno buđenje i više strasti u odnosima. Ukoliko ste slobodni, Nova godina mora da vam donese zaljubljivanje. Bićete veoma privlalni za osobe suprotnog pola, tako da ćete zavesti bilo koju osobu. Sunce u Jarcu donosi vam nejasan odnos sa jednom osobom, jer ste pomalo nepoverljivi, ali sve je to sastavni deo perioda u kojem se nalazite.

Zdravlje – Psihosomatski problemi.


RIBE

Posao – Retrogradni Merkur otežava odnos sa poslovnim partnerom, pa vam je nejasno u kom pravcu ide vaša karijera. Preko prijatelja očekujete neku uslugu u vezi sa novim poslom, ali sve ide sporije nego što ste mislili. Mars u Blizancima vas testira, pa ste nestrpljivi i lako ulazite u rasprave. Imate prevelika očekivanja, a malo mogućnosti da preko noći ostvarite svoje snove. Budite strpljivi i čekajte 18. januar da Merkur krene napred.

Ljubav – Merkur ide nazad, pa stalno razmišljate o osobi iz prošlosti. Niste sigurni da li je to prijateljski ili ljubavni odnos. Takvo konfuzno stanje će da potraje naredne nedelje, a onda će stvari da se iskristališu. Potreban vam emotivni oslonac, a to trenutno nemate. Venera u dvanaestom polju donosi vam i mogućnost tajne ljubavi. Biće vam privlačna ideja o susretu sa nekim ko je bio nedostupan.

Zdravlje – Dobro.

Izvor: Informer

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар