NAJVEĆI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. za znake: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodilija i Ribe

Pred vama je veliki i vrlo precizan i konkretan horoskop za 2023. godinu, za sledećih šest horoskopskih znakova: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodilija i Ribe. Za ostale - samo malo strpljenja...

Pixabay

VAGA

Posao – Retrogradni Mars koji traje skoro već dva meseca pre svega se odnosi na vaše finansijsko stanje koje je loše. Očekujete pomak, ali zbog retrogradnog uticaja ove planete, kao da se ništa ne pomera sa "mrtve tačke". Zbog toga morate da sačekate 12. januar 2023. godine, kao i svi znakovi, stim što se to kod vas odnosi na finansijsko stanje.

7. Marta 2023. godine Saturn, planeta koja određuje našu sudbinu, menja znak i prelazi iz Vodolije u Ribu u vaše šesto polje posla i rada. Jedno je sigurno, da ciklus od naredne tri godine ponajviše će uticati na vašu poslovnu sferu i sigurno je da ćete mnogo morati da se trudite. Saturn će doneti usporavanje, teži rad, ali i nagrade i kazne u zavinosti koliko se budete trudili.

Najvažnija lekcija sa Saturnom je da ne odustajemo kada je baš teško, a upravo na taj test će vas Saturn staviti kada je u pitanju posao. Verovatno ćete želeti da menjate posao i nije isključeno da se to dogodi, ali imajte u vidu da i promena posla može da vam donese teži fizički rad nego što biste želeleli. Postaćete odgovorniji kada su u pitanju svakodnevne poslovne obaveze, a njih će svakako biti više nego što mislite. Saturnov ulazak u Ribe može da nagovesti i selidbu zbog posla ili firme, ali i da donosi više rada od kuće.

Uvidećete da od “lakih rešenja” nema ništa, niti će išta da se događa preko noći, ali je istina da dolaze ogromne poslovne promene od 7. marta, koje će se završiti zaključno sa 14. februaraom 2026. godine. Pod uticajem Jupitera iz Ovna do 16. maja imaćete potrebu da promovišete posao koji radite. To je dobro za javni nastup. Aki ćete se boriti sa sopstvenom nesigurnoću. To takođe može da nagovesti posao u firmi koja je dobro poznata javnosti.

April mesec može da uslovi promenu mesta življenja, ali i bavljenje nekretninama. Kada od 16. maja Jupiter uđe u Bika pred vama je mogućnost da dođete do većeg novca, ali i rešite pitanje nasledstva.

Pripremite se za veliki promene na poslu, koje će itekako da utiču na vaše svakodnevne navike. Moraćete mnogo više da radite, a smatraćete u početku da ne vidite rezultate svog rada. Tako je sa Saturnom u šestom polju koji će da testira vaše strpljenje, ali i brzo da vas umara. Biće dosta prilagođavanja koje vam se neće dopadati.

Ljubav – Zbog uticaja retrogradnog Marsa razmišljate o osobi iz prošlosti, a kako je ta planeta u Blizancima, verovatno i vodite prazne razgovore sa nekim ko vam je nekada bio važan. Povratak emotivni na staro nije nikakvo rešenje i to ćete da shvatite najkasnije sredinom januara, kada Mars kreće direktnim hodom i donosi konkretne situacije.

Neko već dva meseca ima potrebu da vas ubeđuje u neke istine koje nisu tačne, pa nemojte da nasedate na zamke rečima. Zbog Marsa u Bluizancima možete biti oduševljeni osobom koja ne živi u vašem gradu, baš zato što vam se dopada ideja o maštanju i dugim razgovorima. U martu Mars izlazi iz Blizanaca, a Jupiter pravi lep aspekat sa Venerom, pa ćete svakako imati zanimljiv susret.

Od 23. jula do 4. septembra, Venera ide unazad, pa postaje retrogradna, što znači da će prošlost opet zakucati na vaša vrata i doneti priliku da obnovite romansu. Problem sa takvim uticajem planeta jeste što kada retrogradni period prođe ne možete da pronađete racionlano objašnjenje zašto ste to uradili. Ukoliko ste u dužoj vezi, Jupiter u Ovnu do 16. maja može da vas navede da ozvaničite vezu sa nekim koga volite. U junu mesecu pod uticajem Marsa u Lavu neko ko vam je prijatelj pokazaće svoja osećanja prema vama, pa je moguće rađanje ljubavi iz prijateljstva.

Zdravlje - Ulazak Saturna u vaše šesto polje podrazumeva redoukovanje ishrane i promenu navika. U drugoj polovini 2023. godine ćete morati više da vodite računa o svom zdravstvenom stanju.


ŠKORPIJA

Posao – Agonija koja je počela u martu 2020. godine konačno se završava 7. marta 2023. godine, tako da je najgore prošlo, a stvari se nameštaju upravo tako kako biste dobili ono što zalužujete. Ipak imajmo u vidu da je Mars retrogradan do januara naredne godine, pa od 12. januara do marta i dalje pojedine Škorpije imaju priliku na brzinu da promene posao, kako bi u martu bili upravo tamo gde vam je na neki način suđeno.

Jupiter od 20. decembra donosi nove poslovne šanse, što će svakako zaključno sa martom i rezultirati nekom poslovnom ponudom, koja će biti odlična za vas. Iako ulazimo u Novu godinu vi i dalje osećate težinu od Saturna u Vodoliji i ne vidite ništa dobro, jer već dve godine nailazite na prepreke koje su vas usporile da ostvarite svoje ciljeve. Nagrade za vaš trud konačno počinju da stižu marta meseca kada Saturn uđe u Ribe.

Jupiter 16. maja ulazi u Bika i menja vasše poslovno partnerstvo za novac. To znači da saradnja sa Bikovima može da vam bude isplativa. Mars, planeta vašeg posla još uvek je retrogradna i zbog toga kaskate u mestu, ali znajte da od januara počinje mnogo toga konkretnog da se dešava I da ćeze znati šta je prava poslovna odluka za vas.

U martu sem Saturnovog ulaska u Ribe i Mars ulazi u Raka, pa ćete imati odlične planetarne mogućnosti za bolju poslovnu promenu. Druga polovina 2023. godine donosi veliko olakšanje, jer nećete osećati teret koji nosite već poslednje dve i po godine.

2023. godina je veoma uspešna za vas, ali ćete uvideti da ključne promene dolaze u drugoj polovini godine, tako da samo treba da budete strpljivi.

Ljubav  - Zbog Saturna u Vodoliji od marta 2020. godine koji je sve vreme tu, preknuli su se mnogi brakovi i veze koje zapravo ni ne treba da postoje. Teskoba koju osećate na emotivnom planu i veza koja je potencijalno u raspadu svakako mora da se završi do marta 2023. godine kada ulazite u period velikih promena.

Uran iz Bika zahteva više slobode u emotivnim odnosima i bilo kakva posesivnost i ljubomora mogu da budu samo kontraproduktivni. Vi ne možete da budete “ona stara osoba” koja posesivno drži sve pod kontrolom. Potrebno je više kompromisa i prilagođavanja u bilo kakvim odnosima i to je glavna lekcija koju ste trebali da naučite u ljubavi za poslednje dve godine. Uvideli ste da je sloboda jedna od najvažnijih stavki čak i kada je ljubav u pitanju.

Saturn 7. marta ulazi u Ribe i donosi vam šansu za ozbiljnu emotivnu vezu sa nekim ko je posvećen vama. To je prilika da ostvarite stabilan odnos koji je sušta suprotnost u odnosu ono što ste imali poslednje dve i po godine. Imali ste mnogo krahova, kako na emotivnom, tako na poslovnom planu. To se odnosilo pre svega Ii na odnos sa jednom osobom iz porodice, pa će i ta situacija da se razreši počevši od marta 2023.

Jupiter i Venera u Ovnu u martu mogu da vam donesu zanimljivo poznanstvo preko poslovnih kontakata. To je neko ko je od akcije i ima puno ambicija, ali će vas iznenaditi svojim derektnim pristupom.

Zbog Urana iz Bika učite se strpljenju, a to je kako da volite nekoga, a da ne budete baš non stop zajedno. Distanciranje u odnosima može da ima posebno dobar uticaj za vašu emotivnu prirodu.

Retrogradn Venera u julu i avgusti doneće vam povratak prošlosti i javljanje osobe koju ste nekada mnogo voleli. Ipak, kada pogledamo celokupnu 2023. godinu, očekujete poztivan preokret na ljubavnom planu od marta meseca kada će planete početi da rade za vas.

Zdravlje – Poslednjih dve i po godine mnogo toga vas boli, pre svega pluća zbog Saturna u Vodoliji koji je tu u martu. Disajni putevi su osetljivi, a Mars je retrogradan do 12. januara, pa možemo da kažemo iza tog datuma dolazi do stabilizacije. Druga polovina 2023. godine donosi vam poboljšanje zdravstvene situacije.


STRELAC

Posao – Jupiter, vaš vladar i planeta sreće, ušao je u Ovna, pa ste se konačno razbudili i priželjkujete konkretne promene, ne samo na poslu, nego na svim poljima. Spremni ste za brze, iznenadne proteze koji mogu da vam promene život. Taj ciklus će trajati do 16. maja kada su moguće iznenadne, pozitivne prilike koje mogu da vas odvedu u drugom pravcu.

Mars je retrogradan u Blizancima već oko dva meseca, pa kriza poslovnog partnerstva traje. Pokušavate mnogo toga da promenite, ali ne uspevate jer se sve odlaže zbog retrogradnog hoda ove planete. Zbog uticaja Marsa iz sedmog polja mnoge osobe daju sebi za pravo da kritikuju vaš rad, pa ste ujedno pod ptitiskom da stvari treba da radite na drugačiji način. Ipak, ulazak Marsa u Raka u martu 2023. godine donosi pomak i konkretna rešenja.

Vi ste jedan od znakova zodijaka (Strelčevi, Ribe, Blizanci i Device) koji će od 7. marta kada Saturn uđe u Ribe, da doživi najveće promene. To je više od promena, reklo bi se da su to događaji koji menjaju vaš način života, mestao življenja, ali i smernicu u karijeri.

Zbog ulaska Saturna u Ribe možete lako da se preselite ili promenite firmu. Kada 16. maja Jupiter uže u Bika očekuju vas nove poslovne ponude i će biti aktuelno u drugoj polovini 2023. godine.

Imajte u vidu da će Saturn iz Riba da vas stavi na životnu prekretnicu kako biste promenili tok svog života i shavtili šta su pritoriteti. Suština je da zbog retrogradnog Marsa ne uviđate šta je prava poslovna odluka za vas i taj trend će da se nastavi do 12. Januara, a imajte u vidu da je i Merkur retrogradan od 29. decembra do 19. januara. Tek iza toga stvari će krenuti da se odvijaju svojim tokom, da biste u martu konačno dobili naznaku novog životnog ciklusa koji će se odnositi i na vaš posao. Bilo kakva komuniakcija je zbog retrogradnog Marsa otežana, pa ne možete ni da pregovarate u svoju korist.

Ono što sleduje od marta 2023. godine potrajaće do februara 2026. godine tako da se spremite za ludu vožnju i sudbinske promene.  Jupiter u Biku od 16.maja donosi vam širenje posla ili oblasti koju radite, pa ćete svakako imati više mogućnosti da radite ono što volite. Jul i avgust 2023. godine nisu dobri za donošenje poslovnih odluka jer će Venera biti retrogradna. Isto tako tada nije momenat da promenite posao.

Ljubav – Retrogradni Merkur kreće 29. Decembra i donosi vam pozive iz prošlosti već oko Nove godine. Može da vam padne na pamet da se pomirite sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi, ali to bi bila potpuno pogrešna odluka jer će iza 19. januara sve da izgleda realnije.

Mars u sedmom polju Strelčevima koji su u braku donosi puno pogrešnih reči, rasprava i tenzija. To su dugi razgovori bez kraja, koji dobijaju cinični prizvuk, a nema nikakve koristi od toga. Taj trend može da bude aktuelan do marta 2023. godine, a onda će da vas popusti volja da svima "otvoreno gvoroiet šta mislite".

Imajte u vidu da je Jupiter ušao u Ovna, a to su brze romanse, lako zaljubljivanja i nova poznanstva. U intervalu od 20. decembra do 16. maja možete da očekujete nove ljude u svom životu. Privlačni su vam Ovnovi, ali I osobe koje se bave sportom. Na mestima javnog tipa će biti novih poznanstava. Ukoliko ste u dugoj vezi, možete da poželite da proširite porodicu.

Ulazak Saturna u Ribe će itekako da utiče na to kako se osećate. Ne treba zanemariti da će emotivnih kriza itekako biti od marta , pa u naredne tri godine. Promeniće se način na koji volite, ali I pokazujete svoja osećanja. Neki porodični događaji će itekako uticati na vas u naredne tri godine i zbog toga ćete brigu o drugima doživljavati potpuno drugačije.

Zdravlje – Mars u Blizancima vam ne odgovara, pa već nekoliko godina osećate razne bolove, imate manjak energije, a stres utiče na vaš zdravlje. To će da se nastavi do marta meseca. U narednoj godini Jupiter ulazi u Bika u maju, pa ćete biše uživati u hrani, ali će Saturnov uticaj da vas učini vitkim jer će uvideti da svakodnevna dešavnja itekako utiču na broj kilograma. U narednoj godini ćete morati više da brinete o svom zdravlju, ali i promenite neke navike na bolje.


JARAC

Posao – Retrogradni Merkur koji predstavlja vaše polje posla zvanično kreće retrogradno 29. decembra i tim hodom će nastaviti do 19. januara, što znači da u Novu godinu ulazite sa nedovršenim pregovorima i poslovima. Očekivali ste realizaciju nekih planova do kraja godine, ali se to jednostavno neće dogoditi jer su I Merkur I Mars pred kraj godine u retrogradnom hodu. Vi ste u fazi kada je počeo vaš period godine, a imate ideje o samostalnom biznisu, koje još uvek ne mogu da se realizuju.

Jupiter u Ovnu od 20. decembra donosi vam mogućnost bavljenja nekretninama, ali tek iza 19. januara. Mars u Blizancima do marta 2023. godine donosi vam otežanu komunikaciju sa saradnicima, ali pre svega konfuznu, pa na osnovu polovičnih informacija donosite zaključke koji će se ispostaviti kao nerealni.

Poslednjih dve i po godine zbog Saturna u Vodoliji bavili ste se finansijama i to će vam zaključno sa martom prestati da bude prioritet. Zbog toga ste često imali utisak da mnogo više radite nego što zarađujete, ali će i to da se promeni od marta 2023. godine.

Ukoliko imate dilemu u vezi sa poslom, uopšte ne treba da razmišljate do 19. januara dok Merkur ne krene direktnim hodom, pa će stvari sami od sebe da budu jasnije.

Saturnov ulazak u Ribe donosi vam ozbiljne razgovore u drugoj polovini 2023. godine, pa ćete svojim odlukama itekako uticati na tok spostvene sudbine. Izuzetno je važno da obratite pažnju šta obećavate i kakve ugovore potpisujete kako biste doneli prave odluke. Bićete najviše fokusirani na odnose sa ljudima iz okruženja, kupovinu automobila, kraća putovanja, ali i promenu načina dosadašnjeg razmišljanja.

Godina 2023. je za vas izuzetno povoljna od 16. maja jer će Jupiter iz Bika i Saturn iz Vodolije da vam donose povoljne vesti i dobre mogućnosti. Iako sada trenutno tako ne deluje, 2023. godina donosi veliko olakšanje. Zbog juputera u Biku od 16. Maja zvanično imate priliku da radite nešto kreativnije.

Ljubav – Venera, planeta ljubavi, još uvek se nalazi u vašem znaku, pa ste emotivniji, ali i raspoloženi za nova poznanstva i provod. Ovo je onaj period kada vam posao nije sasvim prioritet nego želite i da se opuštate u svakom pogledu. Venera vam donosi susrete na mestima javnog tipa, ali i priliku da se neočekivano zaljubite.

Međutim, to nije dugotrajan period, jer ono pravo dolazi ipak od maja kada Jupiter uđe u Bika 16, pa ćete moći da ostvarite emotivnu vezu sa nekim ko vam se stvarno dopada. Ukoliko ste u braku, moguće je da proširite porodicu.

Ukoliko dugo godina živite sa nekim i niste ozvaničili svoj odnos, od marta i maja Jupiter I Saturn stvaraju uslove da ljubav pobedi i da zvanično stupite u brak. Druga polovina 2023. godine je obećavajuće kada je ljubav u pitanju. Kada u julu i avgusti Venera bude retrogradna do 4. septembra treba da očekujete poziv iz prošlosti koji neće biti prava opcija u tom trenutku.

Uživajte u čarima Nove godine, koja će svoje pravo lice pokazati tek od maja meseca.

Zdravlje – Jupiter u Ovnu vam ne prija pa verovatno osećate glavobolje. Druga polovina 2023. godine je stabilnija kada je zdravlje u pitanju. Do marta 2023. godine će vam biti osetljivi disajni putevi, a onda ćete u drugom delu godine shvatiti da stresne situacije ipak utiču na vase zdravstveno stanje.


VODOLIJA

Posao – Vi ste horoskopski znak koji je bio na najvećem udaru sudbine od marta 2020. godine i taj ciklus će zvanično da se završi 7. marta 2023. To je podrazumevalo potpunu ličnu i profesionalnu transformaciju i taj period i dalje traje. Ukoliko postoji još neki segment života koji je ostao netaknut Saturnovim uticajem, znajte da će to od 12. januara do 7. Marta to da se izdešava. Ako izuzmeno retrogradni Merkur pred Novu godinu i januar mesec, vas do 16. maja očekuje odlična godina za pregovore i završavanje papirologije.

Moguća je kupovina novog automobile, potpis koji će vam značiti u karijeri ili dobijanje nekog ishoda pregovora koji će vam dati osećaj da ste "pobedili". Od 7. marta Saturn, planeta karme, zvanično ulazi u Ribe , pa vam donosi veliko olakšanje i rezrešenje sa prošlošću. Jednostavno, tada čete shvatiti da ste izdržali sve prepreke i postali drugačija osoba u odnosu na onu koju ste poznavali pre dve godine.

Jupiter od 16.maja vam daje priliku da rešite pitanje stana. Zbog Saturna u Ribama od marta 2023. godine do februara 2026. ulazite u period kada ćete morati da štedite. To je onaj životni period kada se novac zarađuje samo na osnovu teško zarađenog rada. To je novac koji može da vam pripadne ako ste ga zaista zaslužili, ali ujedno i shvatanje da morate da se odreknete nekih stvari ako želite da dobijete ono što želite da finansirate. Vodolije će u 2023. godini itekako morati da nauče da budu štedljive. Jedno je sigurno, Saturn će da vas nauči drugim životnim vrednostima, pa će novac da izgubi onu svrhu kakvu je kod vas radnije imao.

2023. godine je godina kada ćete vaš poslovni život krenuti od "nule", naorčito kada se uzme u obzir da Saturn izlazi iz vašeg znaka u martu, pa ćete konačno imati priliku da krenete napred i započnete nešto novo. Iskoristite Jupiter u Ovnu do 16. maja kako biste dobili dobre vesti, ubedili ljude u svoje stavove i na bolji način komunicirali sa ljudima iz okruženja.

Ljubav – Zbog uticaja Saturna u vašem znaku porušili ste sve okove i barijere i niste sigurni da vam je potreban bilo kakav obavezujući odnos. Mnoge Vodolije prošle su faze od kriza, raskida, do shvatanja da brak nije pravo rešenje za njih. Jedno je sigurno, sloboda vam je najvažnija, ali i vreme koje provodite sa sobom. Saturn u Vodoliji trebao je da ostvari svoju svrhu, a to je rušenje institucije braka kakvu smo dosad poznavali, tako da je ljubav mnogo više povezana sa slobodom i nezavisnošću.

Saturn u vašem znaku vas je dosta i izlovao, pa ste se sa mnogim ljudima jednostavno otuđili ili samo dopisivali preko interneta jer je vama tako više odgovaralo. Fizički kontakt susreta je dobio novu dimenziju u vašim emotivnim odnosima jer ste smatrali da je retro ko razumeo stanja kroz koja prolazite. U martu pod uticajm Jupitera i Venere iz Ovna dolazi do flerta preko poruka, kada izennada možete da se zaljubite. Biće strasti i brzih preokreta, ali ćete finalno da se promenite iza 7. marta kada Saturn izađe iz vašeg znaka i donese emotivno oslobođenje.

Do marta 2023. godine sva prošlost mora da se ostavi iza sebe I loši odnosi moraju da se "počiste". Zbog retrogradno Merkura i Marsa do oko 20. januara javljaće vam se osobe iz prošlosti i takve osobe mogu da budu aktuelne još do marta, a onda dolazi do drastičnog periokreta i novih poznanstava.

Zapravo, vama će u drugoj polovini 2023. godine da se dogodi jedno oslobođenje. To može da podrazumeva i krah odnosa koji se vuče godinama, ali ujedno i novi emotivni početak i vašu spremnost da zavolite nekoga ponovo.

Zdravlje – Vi ste jedan od znakova kojima je zdravlje poslednje dve i po godine najviše bilo ugroženo. To vučete za sobom Ii u Novoj godini, jer tek u martu Saturn napušta vaš znak Iidonosi olakšanje. Potrebno je da poradite na zdravijim životnim navikama, ali i  redovnije da posećujete lekara kada za to ima potrebe. Psihološke krize kroz koje ste prošli, pre svega depresija, zvanično će da prestanu u martu 2023. godine.


RIBE

Posao – Pred vama je godina koja nagoveštava jedan od najznačajnijih životnih ciklusa koji će trajati tri godine. Saturn, planeta karme, ulazi u vaš znak 7. marta i tamo će se zadržati do 14. februara 2026. godine, što će biti više nego dovoljno vremena da promenite većinu oblasti svog života. Vi ste znak koji će pretrpeti najveće promene tokom 2023. godine iako za tako nešto možda niste spremni.

"Ako ne ide po planu, ide po sudbini", jeste rečenica koja bi lako mogla da objasni Saturnov uticaj koji stvara ciklične događaje koji menjaju naš život iz korena.

Retrogradni Mars poslednjih dva meseca ide retrogradno i pogoršava vašu finansijsku situaciju ili donosi neočekivane troškove. Iako će Mars 12. januara da krene napred, imajte u vidu da do marta možete da osećate potreškoće kada je u pitanju zarada.

Saturnov ulazak u vaš znak mnogim pripadnicima vašeg znaka doneće promenu posla ili profesionalnog usmerenja. Poslednjih dve i po godine Saturn u Vodoliji suočavao vas je sa tajnim neprijateljima na poslu, a zaključno sa 7. martom 2023. godine to će sve da ispliva na površinu da biste vi započeli novi ciklus i doneli odluke koje će vam promeniti život. Odluke koje budete donosili u drugoj polovini naredne godine itekako će uticati na vašu budućnost.

Saturn će vas staviti na razne testove, pa je moguća borba sa nesigurnošću ali će vam biti teško da istrajete u određenim ciljevima, jer će ova planeta da se potrudi da vam otežana i usporava realizaciju planova.

Jupiterov uticaj iz Ovna je dobar za finansije, ali bi se reklo da ćete taj uticaj ponajviše da osećate u martu kada Mars uđe u Raka i napusti Blizance. Retrogradni Merkur kreće 29. decembra i potrajaće do 19. januara što znači da je odnos sa poslovnim partnerom nestabilan, pa u tom periodi ne treba da pokušavate da poboljšate komunikaciju koja će pred Novu godinu biti otežavajuća.

Ono što je važno da znate jeste da Saturn voli požrtvovanost, pa ćete na poslu, kao i u svim drugim oblastima života morati mnogo više da se trudite kako biste ostvarili svoje ciljeve. Saturn jeste jedno od najvećih iskušenja za svakog čoveka jer ga navodi da odustane, jer je "period težak". Međutim, to je sastavni deo promena koji će naredne godine biti nužne.

Pod uticajem Jupitera iz Bika od 16. maja imaćete lepe prilike za kraća putovanja, završavanja papirologije, ali i možda kupovinu novog automobila.

Ljubav – Uz retrogradan Merkur od 29. decembra očekujte povratak prošlosti. Oosba koju ste nekada voleli ponovo će želeti da obnovi kontakt sa vama i iako to može da vam se učini kao dobra ideja, suština je da ćete 19. januara shvatiti da ta osećanja nisu bila realna. Povratak na staru vezu nije nikakvo rešenje, jer je pred vama godina u kojoj treba da vam se promeni celokupni život.

Zbog uticaja Marsa iz Blizanaca lako vas je izbaciti iz takta, nerviraju vas suvišne reči i rasprave koje ne vode nigde.

Ulazak Saturna u vaš znak 7. marta itekako će da promeni vaš odnos prema ljubavi. Bićete ranjiviji, ali ćete ujedno shvatiti da vam je lepo kada više vremena provodite sami. Ribe koje su u braku u naredne tri godine mogu da imaju krizu, jer će osećanja u svakom slučaju da se promene.

Ribe koje su u vezi koja traje godinama, mogu lako da stave partnera pred svršen čin i zahtevaju od njega da donese odluku po sistemu "ili ili". Dakle, godina koja dolazi je prelomna jer ćete imaju potrebu da prihvatite odgovornost za osobu koju volite, ali ujedno i da ostanete sami ako uvidite da taj odnos ne vode nigde. Saturn u prvom polju donosi ogromne promene i možda će vam nedostajati osećaj poletnosti i zaljubljenosti, ali ova planeta deluje na drugi način, pa voli odiranje, žrtve i učestovanje u kolektivnim problemima.

Dugogodišnji partner počeće da vam zamera kako ste se promenili ili drugačije pokazujete svoja osećanja, ali sve su to posledice uticaja Saturna koje će biti sastavni deo vas.

Ukoliko ste slobodni, Saturn može da vam donese susret koji će uticati da promenite svoj pogled na svet. Naredne godine će mnogi događaji i osobe u vašem životu biti sudbinski. Nije nemoguće da pojedine Ribe odluče da stupe u brak, ali kao poslednica prihvatanja odgovornosti.

Zdravlje – Zbog uticaja Marsa iz Blizanaca ste skloni povredama zbog brzopletosti. Međutim, kada Saturn uđe u vaš znak od marta 2023. godine treba da znate da će zdravlje morati da vam bude na prvom mestu. Brže ćete se umarati i moraćete da počnete da vodite zdraviji život. Vi ste jedan od znakova kojima će zdravlje u narednoj godini biti najosetljivije.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар