VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA DEVICU ZA 2023.

Ono što ste iz horoskopa već mogli da saznate je da početkom 2023.Devicu čeka sreća u ljubavnm vezama. Brakovi i veze mogu postati jači i stabilniji, a usamljeni će moći da pronađu svoju srodnu dušu. Moguće je da ćete u svom okruženju primetiti da se među prijateljima krije prava ljubav. Veoma povoljno vreme da naučite nešto novo, u budućnosti će vam ovo znanje biti korisno. Od 22. aprila moguće je da ćete ostvariti finansijski uspeh. Ali, evo prilike da pogledate i detaljniju prognozu za 2023. godinu.


Pixabay

To je interval razvoja ličnih veština, samosvesti i kreativnosti za Device. Morate da otkrijete svoje skrivene sposobnosti i iskoriste ih u novim i originalnim načinima da ostvarite svoje ciljeve u životu. U ovom procesu ćete morati da promenite neke lične osobine koje su prepreka na putu vašeg napretka. Device treba da se fokusiraju na poboljšanje njihove sposobnosti, dodatno, bilo putem obrazovanja ili uz pomoć stručnjaka. Potražite mogućnosti da proširite svoj horizont i druge metode kojima biste pokazali svoje posebne talente.

 Tokom 2023. godine, Saturn će proći kroz četvrtinu solarne kuće vašeg znaka. U prvom delu godine, imajući odgovarajuću pomoć od Jupitera i Urana, Saturn će moći da vam pomogne u konsolidaciji, izgradnji ili kupovini nekretnina, kuće ili stana.

Tokom  godine, Saturn će proći kroz četvrtinu solarne kuće vašeg znaka. U prvom delu godine, imajući odgovarajuću pomoć od Jupitera i Urana, Saturn će moći da vam pomogne u konsolidaciji, izgradnji ili kupovini nekretnina, kuće ili stana. Moguće je čak da primite neko nasledstvo. Međutim, iz ove pozicije, Saturn će vam doneti više odgovornosti, brige, pa čak i teškoće u vašem odnosu sa roditeljima. Tu se može pojaviti određeni osećaj štednje ili atmosfera izolacije ili usamljenosti u vašoj porodici. Ova opšta atmosfera će se popraviti u nekom trenutku, ali je moguće da će se to desiti tek početkom avgusta 2023. godine, kada će Jupiter da uđe u znak Devica i tamo će ostati između 11. avgusta 2023. i 9. septembra 2023.

 Imajući Jupitera na vašoj strani, moći ćete ponovo uživati u lepoti života i osetićete se srećniji nego ikad. Vaš ljubavni život i vaša karijera idu baš onako kako vi to želite i vi ćete imati dobar provod sa ove tačke gledišta. Ono što se činilo nemogućim u 2022. godini će biti mnogo lakše da ostvarite ove godine. Otpustićete svoja ograničenja i strahove zauvek, tako da će teimati snažan pogled na život. Bićete nestrpljivi da otputujere, da proširite svoje vidike i da proširete svoj nivo znanja. 2016. godina favorizuje velike inicijative i drastične promene na svim nivoima vašeg života.

Prvi deo godine je povoljan za ljubav i odnose sa puno zabave i uživanja. Sve nesuglasice sa svojim ljubavnikom treba rešiti međusobnim razgovorima. Održavajte skladne odnose sa svojim partnerom i mentalno i seksualno. Glavne odluke koje se tiču promene u porodičnom životu, kao što je trudnoća, treba da se uradi na obostranu saglasnost. Ljubav između parova postaće i duhovna do juna 2023, a to će poboljšati vašu emocionalnu snagu.

Privrednici mogu započeti nove poduhvate u 2023. koji će postati profitabilni do novembra. Ovo će potrošiti dosta vaše energije, ali rezultati će vam zato biti slađi. Poslovne Device će morati da potraže pomoć svojih socijalnih kontakata da bi napredovale u svojim karijerama. Iako su planetarne pozicije povoljne, trebate razviti srdačan odnos sa vašim kolegama. Ne pokušavajte da budete agresivniji u svom pristupu i budite ubedljiviji da sprovedete svoje ideje.

Skloni ste razmetanju u prvoj polovini 2023. godine i bilo bi dobro da da suzbijete ovu tendenciju. Morate mudro da upravljate svojim finansijama i budžetom i sa zdravom finansijskom inteligencijom. Proverite svoje strategije s vremena na vreme i štedite novac da biste biti finansijski nezavisni. Vaše investicije će dati dobre rezultate.

Vaša vitalnost će biti fantastična tokom početka godine i angažovaćete se u različitim aktivnostima. Trebalo bi da pokušate da izgradite svoju izdržljivost pravilnim vežbanjem. Uzmite dovoljno odmora između vašeg napornog života do avgusta meseca. Šetnja i vežbe u kombinaciji sa pravilnom ishranom su neophodni da održe Device u kondiciji tokom 2023.

Ovo je dobra godina da poboljšate odnose sa svojim roditeljima i decom. Pokušajte da provedete više vremena sa njima nego što ste to radili u prošlosti.

Možete da očekujete napredak u karijeri tokom 2023 godine. Imaćete i priliku da uspešno promenite posao ili napredujete u sadašnjoj firmi u kojoj radite. Prihodi neće razočarati Devicu. Posebno dobar period za dobit je jesen i zima. U narednoj godini Device će imati priliku da sretnu pravu ljubav. Ukoliko ste zauzeti sukobi i nedoumice će proći do jeseni, kada će za vas i vašeg partnera biti veoma dobro vreme za poboljšanje svog odnosa ili braka.

Stabilnost je uvek dobro došla za Device. Godišnji horoskop pokazuje da ćete u ovoj godini dostići maksimum na mnogim poljima. Sve će biti lako, jednostavno i upravo onako kako želite, ali nećete imati ni previše avantura. To je u redu! Uzbuđenje nije uvek dobra stvar. Uživajte u jednostavnosti i radosti koju vam 2023. može doneti. Koncentrišite se na građenje karijere i učvršćivanje veze na duge staze, ali takođe i cenite osnovna zadovoljstva koja će vam život pružiti.

U 2023. godini, važno je da prestanete da požurujete stvari. Godišnji horoskop za Devicu pokazuje da ovakva vrsta nepažnje može da dovede do ozbiljnijih problema u karijeri i finansijama. Umesto toga, potrebno je vreme da proverite da li ste sve uradili kako treba. Ako postoje labave strane na poslu, mogu da izazovu profesionalne probleme, pa ih zato što pre učvrstite. Proveravajte dokumenta i to dva puta. 

Ne žurite u bilo koju vrstu dugoročnog rešenja ove godine, jer možete uleteti u nešto što će izazvati probleme u godinama koje dolaze. Poslujte preko advokata, računovođa i stručnjaka ove godine.

astrofon21.rs

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар