NEDELJNI HOROSKOP: 21 - 28. novembar 2022.

Ove sedmice, 23. novembra, nešto pre ponoći, događa se mlad Mesec u Strelcu. Ovaj mladi Mesec pomoći će vam da promenite perspektivu kako biste mogli uneti promene, preoblikovati način na koji ste pristupali stvarima i jasnije shvatiti što vas čeka. Dopustite ovom mladom Mesecu da bude vaš podsetnik da nikada nije prekasno za početak...

Image by Candid_Shots from Pixabay

OVAN

Posao - Ulazak planeta u Strelca donosi vam olakšanje i bolje prilike za zaradu. Imate mogućnost da zaradite posredstvom inostranstva. Ukoliko ste čekali period za bolje plaćen posao, sada je trenutak da ga dobijate. Isto tako, lako možete da dobijete povišicu. Ono što je najvažnije da zapamtite jeste da ne donosite odluke u afektu, niti potpisujete olako dokumenta.

Ljubav – Venera u Strelcu donosi vam priliku za zajedničko putovanje. Privlače vas osobe koje su radoznale, vedrog duha i spremne za promene u svom životu. Ukoliko ste slobodni, pred vama je mogućnost da ostvarite poznanstvo koje može da vam promeni život. Ušli ste u povoljan period za ljubav.

Zdravlje – Bolje.


BIK

Posao – Venera u Strelcu donosi donosi vam odličan period za novac. U ovom periodu možete da rešite pitanje nasledstva ili dobijete novac za neki važan projekat. U veoma ste dobroj poziciji kada je u pitanju raspolaganje tuđim novcem. Možete da budete osoba od poverenja ili neko ko će izvršiti pravo ulaganje u određenoj oblasti.

Ljubav – Retrogradni Mars vam smeta, pa koliko god da budete verdi i raspoloženi, partner će biti ciničan, bezobziran i često će menjati mišljenje. Najbolje je da ne ulazite u rasprave jer će komuniakcija biti loša. Nije dobar period da delite novac sa osobom sa kojom živite zajedno.

Zdravlje – Dobro.


BLIZANCI

Posao – Pred vama je period u kojem se mnogo očekuje od vas na svim poljima, a vi imate pola snage za realizaciju bilo kakvih planova. Retrogradni Mars vas stavlja na testove, nemate strpljenja, pa sve nešto počinjete i ne završavate kako bi trebalo. U ovom periodu treba da sačekate sa krupnim potezima i tako bi bilo najidealnije do 12. januara kada Mars kreće napred. Vaše ponašanje na poslu se posmatra i pazite na poteze.

Ljubav – Venera je ušla u Strelca, pa neko ko je atraktivan i poznat javnosti ima nameru da se sretne sa vama. Vi ste rasejani i nesigurni u svoja osećanja, ali će vam prijati novo društvo. Ukoliko ste u braku, partner će imati potrebu da donosi odluke umesto vas, što će izazvati tenzije.

Zdravlje – Slabije.


RAK

Posao – Ulazak planeta u Strelca nagoveštava uspešnu nedelju na poslu. Ne samo što će biti uspešna, nego možete da očekujete i nove poslovne prilike. Sada je momenat da zahtevate veći novac i budete odlično plaćeni za svoj trud. Ne samo što će vam prijati dinamična atmosfera, nego ćete i biti finansijski zadovoljni u ovom periodu što radite nešto što vas ispunjava.

Ljubav - Venera u Strelcu donosi vam ljubav preko posla. To je neko ko je zauzet poslom, ali će vam biti privlačan. Možete lako da se zaljubite u kolegu sa posla. Prijaće vam Strelčevi i Vage za romansu.

Zdravlje – Pazite na ishranu, skloni ste preterivanju.


LAV

Posao – Ulazak Sunca u Strelca donosi vam veliko olakšanje. Imaćete bolje prilike za realizaciju poslovnih projekata, a konačno ćete uspeti da radite nešto što volite. Možete da očekujete veću zaradu novca, što će vas oraspoložiti. Zapravo je istina da izlazite iz jedne lošije životne faze, a ulazite u bolju. Strelac će vam biti odličan poslovni partner u ovom periodu.

Ljubav – U ljubavi vam sve kreće ka boljem, jer puno peto polje nagoveštava nove susrete, zaljubljivanje i bogat društveni život. Konačno ćete se aktivirati po pitanju izlazaka, a obavezno prihvatite poziv za koncert ili zabavu. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Za Lavove koji planiraju proširenje porodice, period je odličan.

Zdravlje – Bolje.


DEVICA

Posao – Planete u Strelcu vam ne prijaju, pa ste dekoncentrisani i sve vam deluje otežano. U ovom periodu imate previše privatnih briga da biste se bavili poslom. Imate ideju o samostalnom biznisu, ali nije najbolji trenutak da se osamostalite. Zato je važno da ne povučete neko pogrešan potez koji bi mogao skupo da vas košta.

Ljubav - Odnos između vas i partnera je dobar, ali ste u fazi kada imate porodične brige. U ovom periodu mnogi pripadnici vašeg znaka mogu da promene mesto življenja. To je možda neki vid prilagođavanja ili nužnih promena koje moraju da stignu.

Zdravlje – Lošije.


VAGA

Posao - Pred vama je lepa nedelja sa brojnim mogućnostima. Venera u Strelcu daje vam priliku da vam prijatelji pomognu da ostvarite svoja očekivanja. Prijatelji će u ovom periodu igrati ključnu ulogu u vašem životu. Isplaniraćete kraće putovanje. Dobar period za kupovinu autmobila.

Ljubav - Venera i Merkur u trećem polju donosi vam puno romantičnih poruka i flerta. Imaćete mogućnost da ostvarite kontak sa osobom koja vam se dopada. Preko aplikacija za dopisivanje možete da ostvarite povezanost sa nekim ko vam se iskreno sviđa.

Zdravlje - Odlično.


ŠKORPIJA

Posao - Venera, Merkur i Sunce u Strelcu donose vam sjajne prilike za zaradu. Novac će stizati iz više izvora, a na vama je da budete mudri. Retrogradan Mars usporava vam neke pregovore na poslu, ali ćete bez obzira na to imate odlične šanse za zaradu.

Ljubav - Venera u Strelcu donosi vam susret sa osobom koja je finansijski stabilnija od vas. To je neko ko je ostvaren na poslovnnom planu, ali će vas oduševiti svojim avanturističkim duhom. 

Zdravlje - Dobro.


STRELAC

Posao - Venera u prvom polju ličnosti ukazuje da je vaših "pet minuta" na poslu stiglo. Ponude će stizati sa svih strana, a na vama je da izaberete najbolje za sebe. Očekujte novu poslovnu ponudu u narednih dve do tri nedelje. Imate priliku da radite ono što volite, tako da ne možete da pogrešite.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam priliku za zaljubljivanje. Ukoliko ste bili usamljeni i niste znali kako da popravite svoj ljubavni život, planete će to konačno uraditi za vas. Očekujte flet, zabavu i pozive za ljubavne sastanke.

Zdravlje - Odlično.


JARAC

Posao - Planete u dvanaestom polju donose vam nestabilan period pre svega jer ćete biti nesigurni u sebe. Zbog toga treba da budete oprezni sa poslovnim poduhvatima jer ćete verovatno saznati da vam neko radi iza leđa. U ovom periodu su moguća otvorena neprijateljstva.

Ljubav - Venera u polju tajni donosi nam tajnu simpatiju. Imaćete skrivena osećanja prema nekome ko vam je na neki način nedostupan. Privlače vas misteriozne osobe. Nije dobar period da ulazite u sumnjive ljubavne afere.

Zdravlje - Nesanica.


VODOLIJA

Posao - Sezona Strelca donosi vam veliko olakšanje, jer ćete se osloboditi nekog tereta na poslu. Primetćete kako je period stresa prošao i da treba više da se fokusirate na sebe i bliske osobe. Uz pomoć iskrenih prijatelja uspećete da ostvarite neki san u karijeri. Takođe, ukoliko želite da menjate posao, naredni period može da vam donese priliku.

Ljubav - Vreme je za popravljanje odnosa sa voljenom osobom. Iz prijateljstva može da se rodi ljubav. Neko sa kim se godinama družite može lako da vam postane partner. Strelčevi će vam biti privlačni u ovom periodu.

Zdravlje - Bolje.


RIBE

Posao - Planete u desetom polju i Mars u četvrtom nagoveštavaju velike promene, kako poslovno, tako i privatno. Pred vama je period u kojem je moguća promena profesije, mesta boravka ili posla. Spremni ste za velike promene i to će se u narednom peirodu i dogoditi. Očekujte veći pritisak na radnom mestu.

Ljubav - Merkur u desetom polju ukazuje da mešate posao i ljubav. To znači da ste bacili oko na nekoga ko je veoma uspešan ili sarađuje na neki način sa vama. Ukoliko ste slobodni, očekujte zanimljivo poznanstvo sa nekim ko je uspešan u svom poslu.

Zdravlje - Slabije.

(Informer)

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар