NAJVEĆI GODIŠNJI HOROSKOP ZA BIKA za 2022. godinu

Gledajte da prepoznate povoljne okolnosti na početku godine koje vam se pružaju, za razliku od drugih koji će još biti pod uticajem novogodišnjih praznika. Ponašajte se kao da znate šta treba da radite. Treba već sada da uzmete potreban zalet da biste prošli kroz period od kraja januara do sredine februara kada je moguć pad samopouzdanja kod vas, što može negativno da se odrazi na vaš posao. Ako vaši pretpostavljeni ili vaši podređeni računaju na vas u ovo vreme, onda nije vreme da pokazujete slabost i nemoć.

Pixabay

Ukoliko ste nezaposleni, početkom proleća i jeseni možete dobiti neke povoljne vesti u vezi posla. Takođe, imate velike šanse kada je ekonomski život u pitanju. posebno oni koji su zaposleni u javnom sektoru gde mogu očekivati napredak. Od kraja maja do jula, kao i u septembru, moguće je uvećanje vaših prihoda. Iskoristite ove pogodnosti na najbolji način kada je vaš ekonomski progres u pitanju, što će vam doneti i izvesno rasterećenost u životu. Bez obzira na sve, savetuje vam se da više štedite, da biste imali novca ako dođe do nepredviđenih gubitaka, što je moguće u julu i novembru jer možete doći u situaciju da trožite novac na razne luksuzne stvari, kao i na daleka putovanja u inostranstvo.

    Oni koji se bave učenjem mogu očekivati nagradu od Saturna za uloženi trud ove godine, tako da bi fokus trebao da im bude na radu. U protivnom, rezultati mogu biti promenljivi, jer početak godine može biti slab za vas. Zato je potrebno da se posebno pobrinete za vaše studije u ovom periodu. Najviše uspeha imaćete u periodu od aprila do septembra.

    U porodičnom životu stvari mogu da budu malo nepovoljne jer su  moguće izvesne tenzije početkom godine, gde može doći do nekih stresnih situacija, posebno u februaru. Možda od vaše porodice nećete dobiti potrebnu podršku, što će vas učiniti pomalo depresivnim, ali glavu gore. Gledajte da prevaziđete sve svađe i prepirke sa članovima porodice i bračnim partnerom, a već u martu situacija će biti mnogo bolja. Pored toga, između aprila i septembra i Jupiter će se pobrinuti da donese sreću u vaš  porodični život. Ponovo ćete imati podršku porodice i osetićete sve zadovoljstvo porodične sreće. Ako je neko imao zdravstvenih problema, situacija će se popraviti. I august i septembar takođe treba da budu veoma povoljni za vas, bez obzira što ćete u ovom periodu pokušavati da dominirate u porodici i što vam može doneti neku vrstu stresa. Uprkos redovnom poslu, naćićete vremena da ga provedete sa vašom porodicom jer ste svesni važnosti porodice.

   Kada je zdravlje u pitanju moraćete da posvetite posebnu pažnju da biste izbegli eventualne probleme. Obavezno obratite pažnju na zdravlje vaših roditelja sredinom godine. Tranzit Marsa može doneti neku vrstu mentalnog stresa i tokom ovog period možete osetiti manjak dobrog raspoloženja. U ovoj godini Bikovi mogu videti boljitak u odnosu na prošlu godinu. Ono na šta treba da obrate pažnju i imaju na umu je to da ne veruju svakome! Vaši 'dobronamernici i dušebrižnici' mogli bi da pokušaju da vas prevare, pa zato ne padajte pod njihove uticaje.

    U vašem poslu može doći do poboljšanja i do uvažavanja od strane kolega i poslovnih prijatelja, a u finansijskom pogledu bićete dobro. Bićete ohrabreni da reorganizujete vaš budžet, a moguće je i osnivanje neke firme, kao i prebacivanje novca u neku drugu banku sa povoljnijim uslovima. Pluton i Saturn će vam pomoći da napokon uberete plodove vašeg napornog rada iz prethodne godine. Biće izuzetno zadovoljni što će vaše zasluge biti prepoznate i priznate, tako da ćete puni energije i samopouzdanja početi da planirate nove projekte i uspostavljate nove poslovne kontakte sa ljudima oko vas.

    Sve u svemu ova godina doneće vam slobodu da možete da se ponašate u skladu sa vašim interesima, da izaberete put kojim ćete dalje ići, da prihvatite ili ne prihvatite mogućnosti koje vam se nude. Na vama je da odlučite.


RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

    Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.

    Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.

    Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.

    Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.

    Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.


 ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.

■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.

■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.

■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.

■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.

■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.

■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.


NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.

■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!

■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.

■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.

■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.

■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.

■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.


    Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.

    Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.


TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.

■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.

■ Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.

■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.


NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.

■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.

■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.

■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.


PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 14. Januar 2022. (Vodolija) - 04. Februar 2022. (Jarac)

■ 10. Maj 2022. (Blizanci) - 03. Jun (Bik)

■ 10. Septembar 2022. (Vaga) - 02. Oktobar (Devica)

■ 29. Decembar 2022. (Jarac) - 01. Januar 2023. (Jarac)


PERIODI RETROGRADNOG KRETANJA OSTALIH PLANETA:

VENERA

■ 01. Januar 2022. (Jarac) - 29. Januar 2022. (Jarac)

MARS

■ 30. Oktobar 2022. (Blizanci) - 01. Januar 2023. (Blizanci)

JUPITER

■ 28. Jul 2022. (Ovan) - 23. Novembar 2022. (Ribe)

SATURN

■ 04. Jun 2022. (Vodolija) - 23. Oktobar 2022. (Vodolija)

URAN

■ 01. Januar 2022. (Bik) - 18. Januar (Bik)

■ 24. August 2022. (Bik) - 01. Januar 2023. (Bik)

NEPTUN

■ 28. Jun 2022. (Ribe) - 04. Decembar 2022. (Ribe)

PLUTON

■ 29. April 2022. (Jarac) - 08. Oktobar 2022. (Jarac)


ZDRAVLJE

    Bikovi ove godine imaju da obrate posebnu pažnju na svoje zdravlje, pogotovo na početku godine. Posle marta, pritisak na radnom mestu sa kojim ćete morati da se nosite biće veći nego što je to obično slučaj, tako da zbog nedostatka odmora i vaše zdravlje može da oslabi, tako da obratite pažnju na to da sebi omogućite dovoljno vremena za odmor. Takođe, vaše loše navike mogu da prouzrokuju zdravstvene probleme i stres, kao i česte promene vremena. Nepažnja i nemar po pitanju zdravlja mogu da vas uvuku u neželjene probleme. Mogući su i problemi sa prekomernom težinom, jer su Bikovi veliki gurmani. Treba da izbegavate hranu koja ima dosta ulja kao i ljute začine, da biste izbegli eventualne probleme sa stomakom.

    U toku maja, oni Bikovi koji su patili od nekog hroničnog zdravstvenog problema moći će da da odahnu jer može da dođe do neočekivanog poboljšanja. Žene u trudnoći takođe treba da budu obazrive i da se pobrinu da im zdravlje bude na visini.

    U novembru i decembru potrebno je da se posebno fokusirate na održavanje vašeg zdravlja i ishranu, jer nepažnja u jelu može da bude najveći razlog problema sa crevima i poremećaja zdravlja. Izbegavajte brzu masnu i preprženu hranu sa kioska i pijte dosta vode. U tom periodu najbolje je da dosta šetate i trčite kad god možete, jer to može rešiti mnoge vaše probleme. Bilo koja vrsta kretanja biće vam korisna, od izleta do rekreacije. Tokom poslednjeg dela godine nervni i digestivni sistem mogu izazvati neke probleme, zato se ne preporučuje zanemarivanje odmora ili ishrane.

    Sve u svemu, nemojte biti lenji, već se fokusirajte na vaše zdravlje. U kakvom god da ste poslu, nađite vremena za odmor i relaksaciju. Vrlo dobro znate da je zdravlje najveće bogatstvo, pa mu tako i pristupite.


O VAMA OVE GODINE

    Gledajte da prepoznate povoljne okolnosti na početku godine koje vam se pružaju, za razliku od drugih koji će još biti pod uticajem novogodišnjih praznika. Ponašajte se kao da znate šta treba da radite. Treba već sada da uzmete potreban zalet da biste prošli kroz period od kraja januara do sredine februara kada je moguć pad samopouzdanja kod vas, što može negativno da se odrazi na vaš posao. Ako vaši pretpostavljeni ili vaši podređeni računaju na vas u ovo vreme, onda nije vreme da pokazujete slabost i nemoć.

    Vaš optimizam ove godine dolazi od Jupitera. Ovaj uticaj Jupitera pojačava vaš entuzijazam i može da vam donese mnoge pogodnosti. Sa srećom na vašoj strani koju vam donosi Jupiter, sada ćete mnogo češće da se nađete na pravom mestu kada treba da biste iskoristili ponuđene mogućnosti. Znači, unovčite sve ponuđene mogućnosti i postavite vaše finansijske prioritete. Vaš prihod bi mogao porasti, ali isto tako i troškovi jer ćete biti raspoloženi za trošenje. Iako ste štedljivi, mnogo toga vas može privući kupovini. Tako da, regulišite vaš budžet i ako vam prihod raste, gledajte da nešto uštedite.

    Ipak, kao i sve ostale planete u zodijaku, i Jupiter ima svoju negativnu stranu. U tom slučaju morate da pazite da zbog vašeg prekomernog samopouzdanja ne preuzmete više obaveza i posla na sebe nego što možete da postigente i izdržite. Zato pažljivo ukrotite vaše eventualne preterane zahteve i dozvolite da vam prevlada zdrav razum. Još jedna bitna stvar koju vam može doneti Jupiter je da budete skloni višku kilograma jer ćete jednostavno često preterivati u jelu.

    Planeta Saturn u vaš život donosi naporan rad i stalno dokazivanje vaših sposobnosti. S obzirom da priznanja za vaš uložen trud mogu da izostanu, treba da budete strpljivi. Gledajte i ciljajte visoko i usmerite vaš fokus prema željenom cilju u karijeri. Dok se to ne desi, učite i usavršavajte svoje znanje i nađite zadovoljstvo u dobrom obavljanju posla. Pored svega, šetajte i vežbajte, jer to može da vam pomogne da se oslobodite stresa prouzrokovanog poslom. Možete da stvorite duboke veze koje mogu da traju i ceo život. Takođe, možete da se distancirate od nekih ljudi, dok će drugi biti uvučeni u vaš život zbog određene svrhe, na primer, da naučite nešto važno od njih u životu. Saturn će vas podstaći da naučite nešto više o vezama, o ljudskoj prirodi, i kako da komunicirate sa drugim ljudima. Saturn kao pravi učitelj, svima daje prostora za napredak u ovoj oblasti. Ono što naučite kasnije podelite sa najbližima.

    Uran vas stimuliše da željene odgovore tražite u samom sebi. Budite oprezni kada delite vaše najdublje tajne, jer bi se mogle otkriti u trenutku kada to najmanje očekujete.Takođe, možete iskoristiti Uran da bude onaj jezičak na vagi koji će prevagnuti prema promeni vaše ishrane ili početku vežbanja i rekreacije.

    Neptun završava svoj boravak u znaku Vodolije drugog februara posle čega ulazi u znak Riba, u vašu jedanaestu kuću. Tokom ovog dugog tranzita kroz vašu desetu kuću karijere i statusa vi ste svakako iskusili svaki aspekt ove tajanstvene planete koja donosi zbunjenost i iluziju, ali isto tako donosi i inspiraciju i kreativnost. Imaćete dosta kontakata sa raznim ljudima, od kojih će neki biti inspirativni, dok će drugi biti razočaravajući za vas. Budite obazrivi sa uvođenjem novih ljudi u vaš život, jer prvi utisak često zna da zavara i donese moguće kasnije probleme. Dobar način da iskoristite tranzit Neptuna na najbolji način je da se uključite u razne grupne aktivnosti na poslu, a takođe možete biti dobar motivator jer uz pomoć Neptuna možete osetiti potrebe drugih.

    Pluton koji je u znaku Jarca, vaše devete kuće, naglašava znanje i mudrost. Glavni smisao ovog Plutonovog tranzita je u dubokoj promeni vašeg razmišljanja i nemojte biti iznenađeni ako dovedete u pitanje neka vaša dugogodišnja ukorenjena uverenja i stavove. Mnogi od vas će razmišljati o načinima za usavršavanje vašeg znanja, a u nekom momentu tokom Plutonovog tranzita kroz znak Jarca do 2025. možete biti i primorani na ovakav korak. Ovaj sektor takođe upravlja duhovnošću i religijom, kao i dugim putovanjima u cilju istraživanja drugih kultura. Međutim, ova daleka putovanja u druge zemlje se ne preporučuju ove godine zbog nepovoljnih pozicija planeta. Ako već želite da istražite nove kulture i zemlje, učinite to preko Interneta ili preko knjiga.

    Od dvadesetog februara pa do kraja marta možete računati na neke ekstra bonuse i napredak u poslu. Početkom aprila neko će se dodatno baviti volonterskim poslom dok će neko deo zarade dati u dobrotvorne svrhe.

Od sredine aprila očekujte podršku od vaših poslovnih partnera kao i odobravanje vaših ideja koje će vas sve okupiti na jednom mestu. Ukoliko ste u nekoj fazi nekakvih pregovora, vaša pozicija će ojačati u drugoj polovini maja, što će vam omogućiti da se opustite i uživate u realizaciji vaših planova.

    Vaše važne odluke koje želite da preduzmete preispitajte do sredine juna, ako treba i odložite ih, da posle nemorate nikome da dajete dodatna objašnjenja. Timski rad je za vas veoma bitan u ovom periodu i u njemu ćete se ugodno osećati. Krajem meseca sagledavaćete stvari na poslu iz svih uglova što i neće biti loše po vas. Do sredine augusta radićete na realizaciji vaših novih ideja u vezi posla i iznećete svoje mišljenje u vezi toga. Pomozite starijim kolegama na poslu jer su i oni vama bili od pomoći.

    Iako jesen nije za vas uvek dobra sezona, ove godine vaš potencijal u to vreme biće jako velik. Sredonom oktobra iskoristite svoje znanje kao i nagomilano iskustvo za postizanje najvažnijih ciljeva a u novembru iskoristite sve raspoložive informacije koje imate, jer može doći do velikog rivalstva između vas i vaše konkurencije a vi želite sledeću godinu da počnete sa idelnim poslom. Budite proaktivni u identifikaciji i prevenciji eventualnih problema.

    Što se tiče investicija i ulaganja, Bikovima se savetuje velika opreznost u finansijskim tokovima, zato što vas 2022. godine neće baš puno podržavati u tom sektoru. Za one Bikove koji žele da uštede novac, prvo neka provere svoje račune i kreditne kartice koje odavno nisu nadopunjavali.

    Pošto će novac u ovoj godini da bude istaknuta tema u važem životu, morate da pratite svoje troškove i da planirate buduće kupovine veoma detaljno i pažljivo bez obzira koliko vam se ovakve situacije ne sviđaju. Ipak, mnogi Bikovi biće zadovoljni onim što imaju i neće ulaziti u nepotrebne kupovine i troškove. To će vam omogućiti da u narednu godinu uđete sa debljim bankovnim računom.


SAVET

    Ne dozvolite da vas uhvati panika, jer i sami ste svesni koliko vas takvo stanje parališe i sputava. Budite taktični i diplomata u odnosu sa vašim saradnicima, jer ćete tako ostvariti planove i sklopiti povoljne poslove. Nemojte biti nezadovoljni i analizirajte postignuti uspeh. Razjasnite sve dileme, nedoumice i sporove. Ne obraćajte pažnju na negodovanje vaših saradnika i na sitne provokacije. 

    Stvorite ravnotežu sa drugima, a ne sukob. Na neprijateljstva usmerena prema vama, odgovarajte sa ljubavlju i razvijajte pozitivne misli. Preterano knzumiranje hrane može rezultirati povećanjem težine i narušavanjem opšteg zdravlja usled toga. Držite dijetu.


HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Bik Januar 2022: Ovaj mesec vam donosi povećanu svest o vašem prosperitetu, što će vam pomoći da započnete neke nove stvari u životu. Mnogi od vas će smiriti svoja nezadovoljstva koja su se ranij nakupila. Moguća putovanja.

■ Bik Februar 2022: U ovom mesecu vaše finansije imaju osetan napredak. Uspećete da uskladite vaše želje sa vašim mogućnostima. Izbegnite svađe unutar porodice, već sedite i razgovarajte.

■ Bik Mart 2022: Razvijte optimizam, a takođe i prevaziđite sve dileme i sumnje koje imate. Pazite na vaše odnose sa pretpostavljenima na poslu ili vlastima, jer mogu biti prilično napeti zbog nekih situacija.

■ Bik April 2022: Možete dobiti povoljne vesti u vezi posla, posebno ako ste nezaposleni, što će vam doneti lepe šanse za uspeh u vašoj karijeri. Takođe, možete stupiti u intenzivnu vezu sa nekom osobom sa posla.

■ Bik Maj 2022: Realno sagledajte vaše mogućnosti i ograničenja. Suočite se sa eventualnim problemima i izvucite najbolje pouke iz nepovoljnih situacija. Vaše planove nemojte iznositi pred svakim. Prijatelji su vam neophodni, jer mogu da vam pomognu zbog nekih vaših sopstvenih odluka.

■ Bik Jun 2022: Dobijate polet i želju za razgovorom sa partnerom, što će neke stvari da iznese na videlo. Takođe, radite vrlo vredno i efikasno i pokazujete svoje talente. Imate volju i energiju za nove poduhvate koje ćete da usmerite na konkretne akcije.

■ Bik Juli 2022: Budite komunikativni i tolerantni. Ako ste u vezi, vaš ljubavni život je poboljšan, a ako niste, moguć je početak nove veze koja ima dugoročne šanse za uspeh. Onim ambicioznim Ovnovima, predstvoje poslovni poduhvati koji će rezultovati finansijskim uspehom.

■ Bik Avgust 2022: Morate da se izborite sami sa sobom oko nekih bitnih stvari u životu. Samostalno obavljajte vaš posao, ali nemojte odbacivati ponuđenu pomoć kolega za saradnju. Izbegavajte nepotrebne konfliktne situacije.

■ Bik Septembar 2022: Možete očekivati dobar priliv sredstava kao i nove šanse u ljubavi, ukoliko niste u vezi. Ako ste u vezi, onda trebalo bi da imate obzira prema potrebama vašeg partnera. Ne zapostavljajte sport i rekreaciju koji vam pružaju veliko zadovoljstvo.

■ Bik Oktobar 2022: Vaš partner će vam pružiti pažnju i naklonost, imaćete osećaj da ste u centru pažnje. Ovo je mesec kada je vaš optimizam na vrhuncu a imate i mnogo fizičke energije. Iskoristite i jedno i drugo na najbolji način.

■ Bik Novembar 2022: Mesec kada su moguća neka daleka putovanja. Bez obzira na finansijski uspeh, štedite novac i izbegavajte nepotrebne kupovine. Istražite nove načine da izrazite svoje strasti.

■ Bik Decembar 2022: Moguće su uzbudljive, duboke i intenzivne strasti sa partnerom, kao i bolji društveni život, jer ćete dosta vremena posvetiti vašim prijateljima. Ne investirajte novac u bilo šta i ne pozajmljujte ga nikome.

The Conopljanews 

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 коментара:

 1. Bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. dralaba3000@gmail.com. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

  ОдговориИзбриши
 2. Moje ime je Vanessa Modric. Nisam znao da ljudi mogu biti tako ljubazni, nesebični i nevjerojatni sve dok mi DR ISIKOLO nije pomogao s mojim problemima u braku. Moja zajednica s mužem nije trajala ni godinu dana kada smo počeli imati problema. To je bilo toliko često da sam pala u depresiju i nastavila se boriti s njom, au isto vrijeme me muž ostavio i zakleo se da se više nikada neće vratiti. U tom trenutku nisam znao što da radim sa svojim životom. Morao sam nastaviti tražiti pomoć dok mi DR ISIKOLO nije došao u pomoć. Nakon što je obavio dužne konzultacije, bilo mi je jasno da bivša ljubavnica mog supruga nastavlja manipulirati njime kako bi ga vratila. DR ISIKOLO mi je rekao što da radim i sa svim uvjerenjima, moram dobiti rezultat nakon 2 dana što sam poslušao i on mi je pomogao i rezultat je bio tako nevjerojatan. Sada mi se suprug vratio i začećemo svoje prvo dijete u toplini i sreći. Ako imate sličnih ili ljubavnih problema, samo mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp +2348133261196 ili na e-mail na: (isikolosolutionhome@gmail.com) kako bi i on vama nesebično pomogao.

  ОдговориИзбриши
 3. Nakon četiri godine veze sa svojim muškarcem, prekinuo je sa mnom. Učinio sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud. Toliko sam ga željela natrag zbog ljubavi koju gajim prema njemu i svašta sam ga molila, obećavala sam, ali on je odbijao. Kontaktirao sam čarača koji se zove DR ISIKOLO koji bi mi mogao pomoći da bacim čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikada nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego da ga isprobam, poslao sam čaroliju i rekao mi je da postoji nema problema da sve bude u redu prije dva dana i da mi se bivši vrati prije tri dana. bacio je čaroliju i začudo trećeg dana, bilo je oko 16 sati. Moj bivši me nazvao i riješili smo nesuglasice i sada smo sretni zajedno. Svatko bi mogao trebati pomoć čarača, njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber na: +2348133261196

  ОдговориИзбриши