Nedeljni horoskop: 14 - 21. novembar

Proverite šta vas čeka na poslovnom i finansijskom planom, u ljabvnom životu i kda je vaše zdravlje u pitanju.

Pixabay

Pogledajte i: 🌟 Ruski astrolog Pavel Globa otkriva kome će se posrećiti u 2023. 

💥POSLOVNI I FINANSIJSKI GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu

💖BRZI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2023: Nove mogućnosti, ali i prepreke

GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Saznajte pre ostalih šta vas čeka

Dobro u svemu je prilika da uvidimo gde smo grešili, previše idealizovali, glumili žrtve, lagali i obmanjivali sami sebe pa onda i druge. Ovdje je ključno pitanje želimo li uopše vidjeti, jer sada se nose ružičaste naočari i lako beži u idealni svijet, gdje je sve kao u bajci.

Za sve one koji su odnose gradili na nestabilnim temeljima, kao i za veze na daljinu bez jasno definisanih granica i ciljeva, ovo lako može značiti kraj, a kod onih s boljim natalnim kartama, ovo je zahlađenje odnosa ili jednostavno nedostatak vremena za partnera, što zbog obaveza, što možda i  potrebe za osamom.

Nije vrijeme za kompromise i spuštanje kriterija samo da ne bismo bili sami. Ne srljajte! Onima koji su u relativno zdravim odnosima ovaj aspekt donosi još jače povezivanje, učvršćivanje ili pak neke ozbiljne i dugoročne planove, što zahteva maksimalnu ozbiljnost i disciplinu te oprez od raznih zamki. 

OVAN

Trebate znati da je vreme da se na kratko povučete i napunite baterije. Rasprave neće biti produktivne u ovim danima. Niste imali najbolju komunikaciju sa saradnicima i šefovima tokom prethodne nedelje. Sačekajte početak sledeće jer se tada pokreću projekti koje priželjkujete. Opterećujete se finansijskim stanjem koje nikako da se stabilizuje. Zauzeti brinu oko nekog ukućanina. Ako je u pitanju veza, opterećivaće vas izvesna ljubomora i sumnja. To je posledica vašeg promenljivog raspoloženja i strahova koji izbijaju na površinu. Sačekajte vikend i spontano će se pokrenuti priča o stvarima koje vas žuljaju. Slobodni mogu tokom vikenda da upoznaju nekoga ko je veoma optimističan. Probudiće u vama pozitivne vibracije.

BIK

Nastavlja se period u kome ne možete mnogo da se oslonite na druge. Stariji saradnik vam nudi pomoć i to bi trebalo da prihvatite. Najpovoljniji je period onima koji posluju sa inostranstvom i strancima. Možete nešto važno da rešite u finansijskom smislu do kraja nedelje. Sledeća nedelja vam je uspešnija i sve se lakše kreće. Pazite kome verujete jer neko pokušava da vas manipuliše. Iza sebe ostavljate naporan period. Zauzeti se napokon opuštaju u zagrljaju partnera. Prija vam da usporite i osetite se sigurno. Vaše sumnje se smiruju. Jedino se pazite ako ste u tajnoj vezi - moguće je otkrivanje krajem nedelje. Slobodni obnavljaju vezu koja je nedavno prekinuta. Shvatate i svoje greške po pitanju tog odnosa. Ako ste već izvesno vreme sami - za vikend se pojavljuje mlađa osoba koja će vas prijatno iznenaditi svojim zrelim stavovima.

BLIZANCI

U ovoj nedelji završavate mnogo toga što se otezalo u prethodnom periodu. Sve čistite i stvarate uslove da možete dalje normalno da funkcionišete. Vaša eventualna impulsivnost može da poremeti odnos sa saradnicima. Iscrpljeni ste, ali izdržite i budite strpljivi. Povoljna vam je saradnja sa osobama iz drugih mesta i strancima. Finansije vas i dalje brinu. Za poboljšanje ćete ipak sačekati kraj sledeće nedelje. Vaš umor se odražava i na emotivni deo. Zauzeti kao da ne slušaju partnera i to može biti razlog svađa. Iz nekog razloga možete da budete razdvojeni ili da jednostavno malo vremena provodite zajedno. Slobodni Blizanci misle na nekoga iz prošlosti. Druge zbunjuju osećaji koji su vezani za osobu koju ne poznajete toliko dobro. Budite strpljivi i dajte mu šansu. Pokazaće se interesantnijim nego što ste pretpostavili.

RAK

Vraćate se na poznat teren. Pravite dugoročnije planove shodno trenutnim interesovanjima. Vlada nekakav haos u vašem poslovnom okruženju, ali vi ste zaštićeni od toga. Ne dozvolite da bilo ko naruši vašu harmoniju i optimizam. Obratite se prijateljima za pomoć ili savet. Brinu vas finansije jer znate da ste preterali s trošenjem u prethodnom periodu. Emotivni deo se konačno popravlja nakon tri nedelje. Kod zauzetih se bitno poboljšava komunikacija sa partnerom u ovom periodu. Partner je spreman da vas strpljivo sasluša. Nije isključeno kraće zajedničko putovanje ili neka promena okruženja. Slobodni mogu preko posla da upoznaju nekoga ko bi vam pružio dosta pažnje. Koliko vam to prija, toliko ste zbunjene. Zasad imate zadršku u tom odnosu. Kako dani prolaze vi ćete se opuštati.

LAV

Želja da nešto promenite je jaka u ovom periodu. Vaša ambicioznost je naglašena. Međutim aktivno vam je polje tajnih neprijatelja kojih imate u krugu saradnika. Mnogo toga vam je prikazano kao mač sa dve oštrice. Moguće su vam izvesna miniranja. Nećete znati na koga da se oslonite. Ako mudro odigrate, može da dođe i do bitno pozitivnih dešavanja na poslovnoj sceni. Finansije mogu da budu tema oko koje će se sa voljenom osobom raspravljati zauzeti pripadnici znaka. Ćutali ste u prethodnom periodu i čekali. Sada postajete impulsivniji i direktni. Verovatno partneru neće prijati sve ono što imate da mu kažete. Ali se na kraju sve dobro završava. Slobodni razmišljaju o dve osobe. Verovatno ćete se opredeliti za onu koju duže znate, a možda ste i bili u vezi. Prijaće vam flert preko posla.

DEVICA

Imate osećaj da pravite korak napred, pa dva unazad. Nažalost, to se neće bitno promeniti u ovom periodu. Navikli ste se na tu količinu stresa i nešto ste se bolje organizovale. Uspešno ćete rešavati nešto vezano za porodicu ili nekretnine. Opuštaće vas razgovor sa prijateljima, a od njih dobijate i dobar savet. Kada eventualno nađete slobodnog vremena ili vas neće držati mesto, ili imate potrebu da se osamite. Oni koji se pokrenu imaju interesantne aspekte da upoznaju nekoga ko je vezan za inostranstvo. Prija vam komunikacija sa tom osobom. Na momente ćete zaboraviti na probleme i obaveze. Zauzete prati osećaj da su se odaljili od partnera. Sada već ne možete da se setite kada se to pokrenulo i još manje zbog čega. Mnogi imaju potrebu da se svađaju što može da dovede do još većeg jaza.

VAGA

Početkom perioda ste i dalje impulsivne i nervozne. To nije karakteristika vašeg inače uglađenog znaka. Postavljate osnovu za neke dobre projekte koji slede. Verovatno već izvesno vreme radite na tome ili nešto nadograđujete. Početak sledeće nedelje vam donosi bitna olakšanja jer ćete nešto konkretno znati, ili se dogovoriti. Vaši uspesi se i dalje nižu. Samo povedite računa o finansijskim konstrukcijama koje pravite, i poslovno i privatno. I emotivni plan je obojen nekim vašim impulsivnim reakcijama. Ovo naročito važi za one koji su zauzeti. Vaša teatralnost može da dovede do ozbiljnog sukoba koji ćete izgladiti, ali uz puno vašeg truda. Slobodni pripadnici znaka privlače poglede osoba koje su samouverene i zrače seksualnošću. Samo napred - to je ono što vam trenutno treba.

ŠKORPIJA

Naporno ste radili u prethodnim nedeljama a u ovoj shvatate da vam je potrebna promena taktike. Možete čak i odustati od početih projekata. Nikako ne lupajte glavom o zid već iskoristite ovaj period da napunite baterije. Obnovite bliskost sa osobama koje su vam drage a zapostavili ste ih u prethodnom periodu. Početkom sledeće nedelje razmišljate rasterećenije i upravo od nekog prijatelja možete da dobijete odličnu ideju ili dobre smernice po pitanju šta dalje. Za razliku od posla, na emotivnom planu se napokon opuštate i shvatate neke stvari. Zauzeti pripadnici znaka imaju pažnju voljene osobe. To niste primećivali do sada ili ste smatrali normalnim. Ipak je vreme da se spustite na zemlju i poboljšate komunikaciju koja u suštini nije sjajna. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju osobu preko posla.

STRELAC

Imali ste mnogo neočekivanih troškova a ono što je trebalo da vam stigne je kasnilo. Tokom ove nedelje se finansije popravljaju ili pravite neke poslovne dogovore koji će vam se brzo isplatiti. Nešto vam je lošija komunikacija sa saradnicima, naročito sa ženama. Oslonite se na prijatelje i pazite kome šta pričate. Izbegavajte sukobe. U emotivnom delu ste nestrpljivi i impulsivni. Zauzeti pripadnici znaka će po svaku cenu želeti da u ovom periodu reše nešto što smatraju problemom u odnosu. Budite diplomatični. Slobodni mogu da upoznaju nekoga preko prijatelja, u društvu prijatelja ili preko Interneta. Svakako je to neko ko je odmeren i uglađen, a to je baš ono što bi vam prijalo i spustilo vas na zemlju. Libido vam postaje jači kako dani prolaze.

JARAC

I početkom ove nedelje se nastavio finansijski naporan period. Imate osećaj da sve nosite na svojim leđima. Ipak, početkom ovog perioda ćete se opametiti. Menjate stav prema poslu i saradnicima. Zbog čega biste morali da mislite o svemu? Poštujte nešto što ste obećali ili platite nešto na vreme. Prekinite da se žrtvujete toliko za druge. Emotivni deo vam je interesantan u ovom periodu. Dvoumićete se. Prijaće vam osoba koja je malo starija i ne toliko temperamenta. Moguće je da je ta osoba već izvesno vreme u vašem okruženju, a možda je i zauzeta. Zauzeti pripadnici znaka imaju potrebu da se opuste. Vi ćete kanalisati nervozu u odnosu. Ali, isplatiće se. Kao da ćete se i vi i partner vratiti na početak veze. To će za vas biti neprocenjivo.

VODOLIJA

Potrebno je da ozbiljno priđete onome što sada radite. Moguć vam je veći poslovni uspeh. Naročito ako su vaši planovi vezani za inostranstvo, strance ili osobe druge vere. Neki će čak razmišljati o preseljenju zbog posla. Neke stvari mogu da se odlože, ali nemojte da vas to poremeti. Oslonite se na intuiciju pošto nećete moći da se oslonite na prijatelje i poslovne partnere. Flertova će biti više nego dovoljno. Na vama je da se odlučite. Verovatno ćete izabrati nekoga koga ste upoznali u proteklih desetak dana. Imate potrebu da budete u vezi. Koliko će biti harmonična, zavisi od vašeg stava. Zauzeti pripadnici znaka su u dobrom periodu, mada vas finansije ograničavaju da biste se potpuno opustili. Partner će nešto važno rešiti do kraja nedelje i eto povoda da slavite.

RIBE

U prvoj polovini nedelje vas je i dalje pratio osećaj da se borite s vetrenjačama. I onda stiže povoljna vest u četvrtak ili petak koja vam donosi neku finansijsku dobit. Od tada stvari deluju optimistično. I dalje imate komplikovan odnos sa šefovima. Rešavanje tog problema ostavite za sledeću nedelju. Budite oprezniji ako poslujete sa strancima ili jako mladim ljudima. Najbolji je period za one koje su u privatnom biznisu. Zauzete pripadnike znaka ne očekuje specijalna promena u odnosu tokom ovog perioda. Vaša komunikacija je već izvesno vreme utajila, a teško da će se bitno popraviti već u ovoj nedelji. Slobodne Ribe mogu da definišu odnos s jednom veoma zagonetnom osobom. Iskren razgovor koji će se desiti sasvim slučajno će vas prijatno iznenaditi. Potencijalni partner pokazuje drugu stranu svoje ličnosti. To može da bude neko koga ste do sada smatrali prijateljem.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар