LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Nove mogućnosti, ali i prepreke

Nova godina donosi i nove mogućnosti, ali i nove prepreke. Moguće je da će 2023. godina biti period krupnih odluka, izmena i preokreta. Ako otvorite svoje srce, mogu se dogoditi čuda na romantičnom planu.

Pixabay

Saznajte što 2023. godina donosi vašem horoskopskom znaku na ljubavnom planu prema prognozi ruske astrologinje Tiane Atlas.


Ovan 

- Osećaćete se najbolje što možete, mnogo toga će uspeti. Imate sjajnu priliku da upoznate svoju ljubav ili da ozvaničite vezu koju ste nedavno započeli, i to već u prvoj polovini godine. 

Glavni zadatak je da se fokusirate na temu partnerstva i kontrolišete svoju prirodnu fokusiranost na osobu koja vam se dopada.


Bik

 - Osećaćete olakšanje u ljubavnim vezama, jer su se u poslednjih nekoliko godina možda dogodile krize u vezama. Ono što počinje 2023. imaće uticaj i na budućnost. 

Ako ste slobodni, krajem marta i maja može doći do sudbonosnih susreta, a na leto će veza biti ojačana.


Blizanci

 - Za Blizance ovo je godina ogromnih promena u ličnom životu. Neozbiljni potencijalni partneri mogu pokazati svoje prave namere. I što se to pre dogodi, pre ćete upoznati prave iskrene ljude sa kojima možete graditi dugoročne odnose kakve zaslužujete. 

Najpovoljniji meseci za ljubav su: april, maj i novembar 2023.


Rak

- Početak godine će biti naporan za vas. Moraćete da rešite mnoga pitanja u vezi sa karijerom ili rođacima, ali od sredine marta ljubav će bukvalno biti u vazduhu. 

Generalno, Rakove očekuje sjajna sezona povoljnih promena - svi vaši potencijalni partneri će postati manje hitni i spremniji na kompromise. Slušajte svoje srce.


Lav 

- Za Lava je period veoma interesantan, posebno u pogledu ljubavi i veza. Tokom protekle dve godine, mnogi Lavovi su doživeli teške trenutke, pa čak i raskide sa partnerima.

 Već od početka 2023. godine ulazite u romantičnu bajku, kao da ćete se ponovo roditi u novoj ulozi, što će svakako privući nove osobe. A leto će biti posebno vruće i strastveno i neće vam ništa dosaditi.


Devica 

- Za Device, 2023. će doneti priliku da preispitaju potencijalne partnere koji je okružuju. Doći će do čišćenja života od ljudi koji ne podržavaju vas i vaše planove za život. 

Druga polovina godine biće povoljnija u ljubavnom smislu, a oktobar će postati posebno bogat romantikom.


Vaga 

- Generalno, godina će biti povoljna za ljubav i romansu, ali u prvoj polovini biće potreban sav vaš talenat za diplomatiju i sposobnost pregovaranja. Biće to veoma vruće vreme. 

Leto će biti manje agresivno i produktivnije u pogledu odnosa. A kraj godine će vam biti posebno prijatan.


Škorpija 

- Za vas će se promena u odnosima završiti u maju i tada počinje mirniji period. Imaćete susret sa brojnim lekcijama sudbine. 

Od leta 2023. i tokom cele godine imaćete sve šanse da izgradite harmoničnu vezu.


Strelac 

- Za Strelce će prva polovina godine biti produktivnija u ljubavnom smislu. Ako tražite svoju srodnu dušu, onda slobodno planirajte posetu raznim zanimljivim događajima na kojima se možete sresti.

 Štaviše, u vašem slučaju promene na bolje se mogu desiti brzo, a čak ni odmah neće biti moguće shvatiti da su promene srećne.


Jarac 

- Za Jarca u 2023. počinje prijatan period kada će, prvi put posle mnogo godina, moći da se opusti i uživa u rezultatima svog rada.

 Sa početkom proleća i prvim toplim zracima sunca osetićete kako romantične varnice ispunjavaju vašu dušu.


Vodolija 

- Počevši od marta osetićete kako je svakodnevni život ispunjen željom za ljubavlju. I sami postajete manje ozbiljni i prilagođavate se karijeri i dostignućima. 

Bićete magnetno privlačni, moguće je da ćete promeniti nešto u svom izgledu i da uspevate da ostvarujete kontakt sa osobom koja vam se dopada.


Ribe 

- Imate sve šanse ne samo da upoznate partnera sa kojim možete da živite dug i srećan život, već i da odmah ozvaničite vezu, posebno počevši od leta 2023. Takođe treba da budete spremni da se broj obožavalaca može smanjiti. 

Oni koji su neozbiljni i nisu spremni da vam poklone srce, nestaće iz vašeg života.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар