MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022.

Godina ulazi u poslednja dva meseca, a kakve su vam astrološke predispozicije za taj period - saznaćete u redovimama koji slede...

Pixabay

Ovan

Za Ovna će novembar biti prilično turbulentan i promenjiv mesec. Početak meseca je pogodan za sticanje novih znanja koja možete odmah primeniti u praksi. Situacija će se dramatično i naglo promeniti, a vi ćete morati da se prilagodite okolnostima. Međutim, u usponima i padovima života srešćete dobre prijatelje i odane saveznike koji će vam pomoći da prebrodite težak period. Od sredine novembra sve će početi da se smiruje, više neće biti razloga za bes i konflikte. U ovom trenutku možete planirati završetak važnih stvari, prilagoditi planove za budućnost, kao i velike kupovine. Što se tiče ljubavi, Ovnovi će u novembru zablistati. Odnosi će postati zanimljiviji i bogatiji. Ali uzdržite se od direktnog pojašnjenja najvažnijeg pitanja: voli - ne voli. Pustite da se veza sama razvija.


Bik

Novembar će Biku doneti mnogo zanimljivih stvari. Događaji koje niste očekivali i za koje niste bili spremni ući će u vaš odmereni život. Predstavnike znaka čekaju susreti sa ljudima koji im mogu pomoći u poslu. Od njihovih rezultata zavisiće budućnost Bikova. Intuicija će vam reći kako da se pravilno ponašate. Sredinom meseca moguća su velika novčana primanja iz neočekivanih izvora. Međutim, i troškovi će se povećati. Oni će biti povezani sa kućnim poslovima i biće hitni. U ličnom životu će doći dugo očekivani mir. Odnosi će se razvijati upravo onako kako ste sami želeli. Male poteškoće, bez kojih život nijednog para ne može, samo će ojačati vezu.


CRNI PETAK na Mundijalu u Kataru!

Udarne vesti

img

PETORKU IZ EU PRITISKAJU DA PRIZNA KOSOVO: Eskobar otkrio plan ubrzanog rešavanja kosovskog čvora i najavio diplomatsku akciju

img

Zvanično podnet akt: Doživotna kazna za silovatelje?

img

Ceo svet zna zašto je Jasenovac ZABRANJENI GRAD za Vučića: Ustaše tuže druge, a GENOCID nad Srbima KRIJU


Blizanci

Za Blizance, novembar će biti vreme za razmišljanje. Zakažite najvažnije stvari početkom meseca. U ovom trenutku imaćete sreće, a izazove ćete lako rešavati. Ipak, nakon 10. novembra očekuju vas nove turbulencije. Zvezde vas savetuju da budete strpljivi i više puta razmislite o svakom koraku. Odluke donete u drugoj polovini novembra biće odlučujuće i uticaće na vaš život do leta. Sredina meseca moguća su romantična iznenađenja. Međutim, oni neće dovesti do bilo kakvih velikih promena. Ali ćete se dobro provesti i opustiti nakon napornih radnih dana. Kraj meseca je pogodan za kućne poslove. Organizujte se, oslobodite se nepotrebnih stvari, piše Sense.rs.


Foto: pexels.com 

Rak

Zvezde kažu da će novembar biti relativno miran mesec za Rakove. Sve negativne biće u prvoj dekadi meseca. U ovom trenutku će vas sustići nerešeni problemi iz prošlosti. Na osnovu toga, odnosi sa drugima mogu se pogoršati. Ali od sredine meseca, disharmonija će se povući, a sreća će se ponovo okrenuti prema vama. Posle 15. novembra možete bezbedno da pravite planove, donosite važne odluke i poboljšavate malo narušene odnose. Kreativni Rakovi će moći da preokrenu ovaj period u svoju korist, pošto su postigli popularnost, pa čak i slavu. Na kraju meseca obratite pažnju na svoje zdravlje. Obnovite svoju energiju, više se odmarajte.


Lav

U novembru bi Lavovi trebalo da prebace fokus sa karijere na kućne poslove. Samo tako će biti moguće održati unutrašnju harmoniju. Početak meseca doneće niz dosadnih trzavica. Oni će vas naterati da razmislite o tome da li ste izabrali pravu oblast. Sredinom meseca Lavovi će moći da dopune novčanik. Krajem meseca mnogi problemi će se nekim čudom rešiti bez puno truda. Lavovi će moći dodatno da ojačaju svoj finansijski položaj i da se izbore sa nagomilanim poslom. Zvezde obećavaju romantičnu avanturu ili sudbonosni sastanak.


Foto: Pixabay 

Devica

Kao i mnogi drugi znaci, novembar za Devicu će početi sa poteškoćama. Glavna poteškoća će biti unutrašnja nelagodnost. To će ometati rad i komunikaciju i neće vam dozvoliti da izvučete prave zaključke iz situacije. To će dovesti do ishitrenih odluka i dalekosežnih posledica. Odbacivanje sebičnosti i pokušaj da se sagleda šta se dešava sa stanovišta partnera donekle će izgladiti oštre uglove. Druga polovina meseca je dobra za nove početke i istraživanje novih područja. Device mogu dobiti zanimljive ponude za karijeru koje bi trebalo da prihvate. Možda neće biti druge šanse. Period takođe favorizuje selidbu i promenuljubavnog statusa. Kraj novembra obećava iznenađenja i promene. Moguće su dobre vesti izdaleka koje će vas naterati da promenite svoje ranije napravljene planove.


Vaga

Prvih deset dana novembra biće naporno za većinu Vage. Najteže će biti onima koji su navikli da sve planiraju unapred. Situacija će se promeniti, a Vage će morati brzo da donose važne odluke. Posle 10. novembra situacija će se stabilizovati. Odvojite vreme da sagledate stare slučajeve, otplatite dugove i završite projekte koje ste započeli. U suprotnom, mogu da vas "stignu" u najnepovoljnijem trenutku.


Predstavnicima znaka će krajem novembra biti izuzetno korisno da rade u korist svog suseda. Pomozite starim rođacima ili učestvujte u volonterskim projektima. Dobra dela će se lepo isplatiti.

Foto: Shutterstock 

Škorpija

Za Škorpije, novembar će biti mesec kojiih vodi do visina i spušta do dna, poput rolerkostera. Moguća je konklurencija na poslu, pa vi u startu zauzmitesvoju pozicijui držite se sigurnog. Nestabilnost će se manifestovati u svemu: u poslu, u komunikaciji, u ličnom životu, u finansijama. Niko nije kriv, to je samo život. Situacija će se smiriti tek u trećoj dekadi novembra. U isto vreme, vaš entuzijazam i oštar um pomoći će vam da ostanete smireni u teškim vremenima. Na kraju meseca, sreća će vam se vratiti i pomoći vam da vratite neke od izgubljenih pozicija. Nagomilanu napetost biće moguće ukloniti zahvaljujući srodnoj duši. Ljubavne strasti će tako burno uzavreti da će vam omogućiti da pobegnete od neprilika koje postavlja spoljni svet.


Strelac

Neverovatne stvari će se desiti Strelčevima u novembru. Čudne slučajnosti i divni događaji nateraće predstavnike znaka da drugačije pogledaju ono što se dešava i čak poveruju u tajanstvenost. U prvoj polovini meseca, Strelci bi trebalo da obuzdaju svoje vatrene impulse. Napetost i vatreni temperament neće ništa rešiti, samo će pomoći da se stvori toksična energija. U svakom sukobu tražite kompromis, čak i ako vas izlaz iz situacije ne zadovoljava u potpunosti. Ovo će vas spasiti od intriga i povećati vaš kredibilitet. U trećoj dekadi novembra izbegavajte rizične projekte i ekstremne događaje. Atmosfera na njima će biti posebno topla i napuniće vas energijom za dalja dostignuća.


Jarac

Za Jarčeve, novembar će biti veoma dobar, ali ne i najmirniji mesec. U prvoj dekadi novembra, predstavnici znaka će se dobro slagati sa drugima. Ovo će pomoći ne samo da ojačate svoju poziciju, već i da se popnete na lestvici karijere. Prva polovina meseca biće veoma povoljna za pronalaženje partnera i saveznika. Mnogi će vas upoznati na pola puta zahvaljujući vašoj nekonfliktnosti i samopouzdanju. Druga dekada u mesecu je povoljna za sticanje novih znanja. Predstavnici kreativnih zanimanja i turističkog sektora ostvariće poseban uspeh u svojoj oblasti. Sreća će pratiti sve koji se ne plaše da rizikuju. Na ličnom planu, stvari će biti prilično napete. Uzrok problema može biti vaša preterana emocionalnost i ogorčenost zbog sitnica. Pokušajte da ne pokvarite već uspostavljenu vezu.


Foto: Youtube/Printscreen 

Vodolija

Novembar će dati Vodoliji nove mogućnosti. Događaji će se razvijati tako brzo da nećete uvek moći da pratite njihovu promenu. Ali to će vas samo usrećiti. Prva polovina meseca će vam se činiti užurbanom, međutim, ovo je pravo vreme da preuzmete inicijativu i otkrijete svoje talente u potpunosti. Sredina meseca biće uspešna u pogledu izgradnje odnosa. Interakcija će biti plodonosna i sa kolegama i u romantičnoj sferi. Posao i ljubav će ići ruku pod ruku, a obostrano korisno partnerstvo može se razviti u romansu. Ako ste planirali da naučite novo zanimanje ili samo steknete nova znanja, bolje je da to uradite krajem novembra. U ovom trenutku ćete upijati informacije poput sunđera i brzo shvatiti kako da ih pretvorite u svoju korist. Novi poznanici će vam reći kako da hobi pretvorite u posao.


Ribe

Novembar će biti plodno vreme za većinu Riba. Tokom ovog meseca uspećete da rešite niz složenih zadataka koji vas vuku više od mesec dana. Nećete verovati iluzijama i možete da vidite stvari realno. Ovo će vam omogućiti da stvari držite u svojim rukama bez jurnjave. Sredinom meseca vas očekuju izazovi. Oni će se odnositi na porodična pitanja, ali će vam omogućiti da rešite nekoliko radnih zadataka. U nekom trenutku poželećete da uradite sve odjednom, ali nemojte se uhvatiti za sve: manje je bolje, ali bolje.

alo.rs

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар