Četiri znaka horoskopa za koje će novembar i decembar biće posebno uspešni

Možda i brže nego što smo očekivali, ulazimo i u poslenje mesece ove godine. Pred nama su već novembar i decembear. Ono što je izvesno je da nas do kraja 2022. očekuje nas dosta kretanja planeta. Tek pred kraj godine Merkur će krenuti retrogradno, što znači da nas sve do kraja decembra čeka stabilnost u finansijskom sektoru i puno novih mogućnosti.

Pixabay


Pogledajte i: 
🌟 Ruski astrolog Pavel Globa otkriva kome će se posrećiti u 2023. 

💥POSLOVNI I FINANSIJSKI GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu

💖BRZI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2023: Nove mogućnosti, ali i prepreke

GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Saznajte pre ostalih šta vas čeka

Ovaj je period posebno povoljan za Device, Blizance i Vodolije.

Venera takođe nastavlja direktno sve do kraja decembra, pa će Bik, Vaga i Ribe imati puno vitalne energije, inspiracije i motivacije.

Prelaskom u znak Jarca 10. decembra, Venera će mnogima doneti veliki uspeh u postizanju ciljeva, a u tome će naročito biti uspešni Bikovi, Vage i Ribe, piše Sensa.

S druge strane, Mars kreće retrogradno 30. oktobra, što će Škorpijama i Jarcima doneti agresivnost.

Za razliku od ovih znakova, Bik, Rak i Vaga neće imati problema tokom retro perioda Marsa, čak će se uspeti da oslobode opterećujućih misli i situacija, piše Sensa.rs.

Krajem godine Uran postaje retrogradan, ali to neće pokvariti planove Škorpijama, Jarcima i Vodolijama. Ovi znakovi će uspeti da reše i najveće poteškoće.

Moćan Jupiter 20. decembra prelazi u znak Ovna. Ovaj tranzit će nam otvoriti nova vrata, nove perspektive i svetliju budućnost. Mnogi će uspeti da reše nesuglasice i nesporazume za drugima, pravne i finansijske probleme.

Na osnovu analize kretanja planeta do kraja godine, astrolozi su zaključili da će najviše sreće, uspeha i novih mogućnosti imati Bik, Vaga, Vodolija i Ribe.

Autor: IDJTV

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар