Otac Tadej ostavio uputstvo KAKO MOŽE DA SE IZLEČI RAK (recept i metoda lečenja, molitve)

Otac Tadej je govorio: "Bog je neuhvatljiva energija, i čovek nosi u sebi neuhvatljivu energiju. Kada se te dve energije usklade, kakav raj već ovde na zemlji, kakva radost i sveobuhvatna ljubav." Otac Tadej govorio je da kancer može biti i Božija kazna, odnosno da je nastao zbog greha pa se duše kroz bolest tela čiste i ispaštaju. Ako hoće da se izleče prvo moraju da prekinu lanac greha (praroditeljskog, roditeljskog ili ličnog), a to se može postići samo okretanjem Bogu, odnosno, okretanjem leđa grehu.

FOTO: PRINTSCREEN

POGLEDAJTE NAJPRE VIDEO NA OVU TEMU:

Prvo mora da se ispovedi čitav život, od sedme godine do sadašnjeg trenutka. Zatim treba, koliko je moguće, živeti pobožno, postiti i ići na liturgiju. Najvažnije je da se iz ishrane izbaci meso. Ako je kancer u početnoj fazi, treba jesti semenke kajsije 20-30 komada dnevno, jer sadrže vitamin B17, ako je kancer u odmakloj fazi onda treba jesti po 80 komada semenki dnevno. Preventivno možete jesti po 10 komada dnevno.

Ovo je metoda koju je preporučivao Otac Tadej, kako da izlečite svaki oblik „raka" ako živite pobožno: Onima koji boluju od raka Otac Tadej kao glavno i osnovno preporučivao da uopšte ne jedu meso. Mesa se dele na bela i crvena, bela mesa su riblja mesa i ona su zdrava. Crvena mesa su štetna, ali mi ne znamo da su to sva ostala osim ribljeg i danas je toliko meso zatrovano kancerogenim materijama, od mesa prosto bujaju ćelije raka, zbog silnih otrova to meso danas više ne treba jesti, čak ni živinsko. To je najvažnije, da se izbaci meso. Meso se može zameniti koprivom koja ima takve sastojke da snažno deluje na organizam.

Vodu iz česme ne treba uopšte piti (posebno ko boluje od raka) jer ako pijete vodu iz česme i ako ne jedete meso ipak ne možete ozdraviti jer je u njoj dvostruko ako ne i više hlora nego što je dozvoljeno.

Bolesni od raka obavezno treba da idi u crkvu, na liturgiju svake nedelje, da se detaljno ispovede i pričešćuju, smirenje će takođe pomoći da naši organi funkcionišu mnogo bolje i pravilno rade. Čak i onda kada lekari dignu ruke od bolesnika za njega nije kasno ako ako se bude pridržavao ovog uputstva.


OTAC TADEJ O LEČENJU RAKA

"Rak nije zarazan ni prelazan.

Gospod je otkrio tajnu kako se leci rak. Hranom se unose otrovi u organizam, pa ga hranom treba i leciti. Oni koji imaju rak, ne treba da jedu meso! To je osnovno. I treba da piju vodu sa izvora.

Mesa se dele na bela i crvena. U crvena mesa spada i piletina. Bela mesa su riblja mesa i ona su zdrava. Riblje meso je mnogo zdravo.

Crvena mesa su djubre. Ona hrane celije raka,od njih prosto bujaju.

Bila su vremena kada su se mogla jesti i crvena mesa, ali zbog silnih otrova, vise meso ne treba jesti. Truju nas sa svih strana i iz vazduha.

Ako pijete cesmensku vodu i ako jedete meso ne mozete ozdraviti, jer je duplo vise hlora u njoj nego sto sme da bude.

Meso zamenjuje kopriva. Ona je jaka. Najbolje je brati kad dostigne visinu od 10 do 15 centimetara. Koristi se kao caj, u corbi i testima. Treba je osusiti za zimu da se i onda ima, narocito kada je post. Zene je suse i zimi stavljaju u kuvani pasulj na primer.

Vazno je jos jesti sto vise svezeg voca i povrca.

Svaka kuca treba da ima na stolu rende i da domacica renda, sve sveze da se jede, cvekla, sargarepa, crne i bela rotkva, celer itd.

Kuva se corba od crnog luka ali se ne zaprzava. Corba od crnog luka se jede bez zaprske dok je bolesti. Crni luk veliku sitost daje. Na primer skuva se corba od crnog luka, sargarepe i celera, bez ulja i soli.

Glavicu luka ,velicine limuna, zajedno sa smedjom ljuskom, iseci u male komade, lako przeni u ulju, a posle preko toga naliti pola litra hladne vode i kuvati dok se luk dobro ne skuva, na kraju dodati prirodan zacin i dobro izmesati, procediti i uzimati samo bistru tecnost!

Kada je otac isao u Jerusalim, cetiri sestre su mu sve rendale i sve mu sveze davale da jede i kaze lako je izdrzao put.

Niko ne treba da jede zamrznutu hranu iz zamrzivaca a kamoli bolesnik! Dok hranu zamrznete, pa odledite, nista od toga nema.

Ako je hrana u frizideru stajala, ona je treci dan vec otrov!

Svaki dan kuvati sveze! Istog dana ako jedes hranu koja je ostala, samo malo smlaci da ne prokljuca.

Vremena su se promenila i moramo da pazimo kako se hranimo jer je sve prskano.

Kupite na pijaci one male jabuke,neprskane jer su zdrave. Siromasni seljak nema para da kupi sredstvo za prskanje,pa na pijacu iznosi zdrave jabuke. Ove druge, svaku obavezno oljustite, nije dovoljno da se samo operu.

Paradajz jedite samo kada stigne po nasim bastama. Onda kada se deca gadjaju paradajzom.

Kafa je droga, posle dve sekunda udara na glavni srcani misic.

Zasto doktori piju kafu uvece? Da bi se rasanili. Ja ne pijem kafu, ali gosti vole sa mnom da popiju kafu i ja popijem s njima ponekad, ali posle toga mi nije dobro.

Kad covek ima rak .Treba da se irigatorom sa obicnom mlakom vodom klistira.

Voda ide skoro do vrha stomaka i ispira otrove.

Doktori neznaju kako se dobija rak,oni zrace ljude, prevrcu ih ,operisu ih, daju im da jedu meso, zato se svi uplase kad cuju da neko ima rak, jer ljudi umiru od toga."


Jedan od najcenjenijih duhovnika novijeg vremena

Rođen je 1914. godine u Vitovnici, nadomak Petrovca na Mlavi, kao Tomislav Štrbulović. Kao bolešljivo dete koje nije moglo da se bavi zemljoradnjom, roditelji su ga upisali na zanat, nakon čega je otišao u Beograd da radi.Nakon 6 godina u Beogradu, teško se razboleo, a lekari su mu prognozirali još 5 godina života.Zbog toga je odlučio da ode u manastir Miljkovo kod Svilajnca, gde je upoznao ruskog monaha, arhimandrita Ambrosija, uz kojeg se približio Bogu, a zatim i zamonašio. Ispostavilo se da je prognoza lekara o dužini života bila netačna, pa je otac Tadej poživeo punih 89 godina.

Preminuo je 2003. godine u Bačkoj Palanci, a iako je prošlo 15 godina od njegove smrti, njegove mudre pouke i poučne besede i dalje su inspiracija i zvezda vodilja mnogima.Ostaće upamćen i po svojoj maksimi "kakve su ti misli, takav ti je život".


Преподобном оцу Тадеју

Тропар, глас 1.

У Витовници житељ и у телу анђео, чудотворац показао се јеси богоносни оче наш Тадеју. Постом, бдењем, молитвом, трпљењем примио си небеске дарове да исцељујеш душом и телом, и оне који ти прибегавају вером.

Слава Ономе који ти даде моћ,

Слава Ономе који те прослави,

Слава Ономе који преко тебе, молитвениче мили, свима нама грешнима даје исцелење.


Молитве преподобног оца Тадеја

Помози свакој души, па и мене не заборави Господе. Помози да сви имају мир и да те воле као што те воле Анђели и дај и нама снаге да те тако љубимо као што те љуби мајка твоја Пресвета и Анђели свети Твоји. Дај и мени ту снагу да те силно волим.

Буди супарник, Исусе мој, супарницима мојим, узми оружје и штит и дигни се мени у помоћ. Нека се постиде и посраме они непријатељи моји, нека се одбије натраг и постиди онај који ми зло хоће. Владичице, Богомајко, не допусти да поклекнем пред непријатељем и да ме победи.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар